10 ideaa ottaa paljon parempia kuvia lemmikkikoirastasi

0 Comments

10 ideaa ottaaksesi paljon parempia kuvia koirastasi

Viimeksi päivitetty 27. joulukuuta 2018 kirjoittanut Puppy vuotaa 3 kommenttia

Fantastisten kuvien ottaminen koirista on hankala. He heiluttavat, juoksevat, he jahtaavat naapureiden kissan jälkeen, joten päädyt kuviin koiristasi takajalat pakenevat tai epäselvä sotku.

Upeiden kuvien ottaminen lemmikkikoirasta on osa onnea ja osataitoa. Älä kuitenkaan huolestu, on olemassa muutamia menetelmiä, joiden avulla voit viedä kuvasi seuraavalle tasolle. Tässä on 10 ideaa, jotka otetaan paljon parempia kuvia koirastasi:

1. Älä odota parasta poseeraa

Koska monet meistä käyttävät digitaalikameroita, meidän ei tarvitse huolehtia elokuvan perustamisen kustannuksista. Sinun ei tarvitse odottaa parasta laukausta; Voit ottaa tonnin kuvia nyt ja ystävällisiä myöhemmin. Paljon enemmän laukauksia otat paljon parempia mahdollisuuksiasi saada fantastinen valokuva.

Jos en ottanut yli 100 kuvaa aina, kun menin ulos Laikan kanssa, päädyin pääasiassa epäselviä laukauksia. Hän wiggles, hän juoksee ympäri, samoin kuin hän pitää lahjan vain muutaman sekunnin kerrallaan. Ottamalla menetelmää paljon enemmän kuin vaatin mahdollisuuksia saada todella fantastinen.

2. Kiinnitä luonnollisella valolla

Vilkut ovat hankalia, etenkin tummanväristen koirien kanssa. He voivat myös tuottaa omituisen säteilevän silmäongelman. Kokeile ottaa kuvia lemmikkikoirastasi ulkona aamulla tai illalla välttämällä suoraa auringonvaloa, jos mahdollista. Kun otat kuvia suorassa auringonvalossa, voit päätyä altistumisongelmiin ja suuriin varjoihin.

3. Kulman muuttaminen

Jos otat paljon kuvia, kun sinun on tutkittava eri kulmia. Et halua päätyä tarkistamaan 500 kuvaa lemmikkikoirasta, joka katsoo täsmälleen samaan suuntaan myöhemmin, joten laita bit -alue laukauksiin. Ota joitain ylhäältä tai yritä päästä alas maahan ja ottaa joitain heidän tasolta.

Keskity lemmikkikoiran eri osiin – hanki hienoja silmäkuvia sekä joitain kunnioitettavia kuonoja. Varmista, että ota myös koko vartalo laukauksia.

4. Noudata kolmasosien politiikkaa

Tutustu kolmansien politiikkaan ja tutkimaan joitain esimerkkejä siitä käytännössä. Jonkin ajan kuluttua alat luoda sitä omissa otoksissasi. Kokeile pitää laukauksen kiehtovimmat osat yhdessä risteyksessä.

Laikalla ei ole käsitettä, mikä kolmansien politiikka on, mutta hän on mielellään esillä, kun mutaa ympärillä on.

5. Pidä tausta yksinkertaisena

Jos yrität esitellä lemmikkikoiraasi, et halua kiireistä taustaa häiritseväksi. Yritä kuvata hieno valokuva, jonka olet nähnyt henkilöstä tai eläimestä – onko taustakohta?

Jos sinulla on nokka, jolla on suuri aukko -asetus, kokeile sitä – jos asetat koirasi silmät ensisijaiseksi tarkennukseksi, sinun on päätyttävä fantastisiin laukauksiin.

6. Ajattele lemmikkisi hahmoa

Sinulla voi olla se ”täydellinen” kuva mielessä, jonka haluat saada koirastasi, mutta pidä mielessäsi pitääksesi koiran erityishahmo mielessä. Napsauta joitain laukauksia, kun lemmikkikoira tekee mitä he tekevät luonnollisesti, oliko kyse sohvalle tai leikkivät hänen koira ystäviensä kanssa.

Jos hän on laiska, saat kunnioitettavia laukauksia hänestä snoozing sohvalla. Kuvat voivat saada aiheensa luonteen – ne voivat myös tehdä niistä paljon rakastettavampaa. Jos sinulla on feisty pentu, saat joitain toimintakuvia. Pyhmästyneet laukaukset lemmikkikoirastasi ovat itse fantastinen tapa saada koirasi persoonallisuus.

7. Lisää ihmisiä valokuviisi

Sen lisäksi, että saat hienoja kuvia lemmikkikoirasta yksin, pidä mielessä saadaksesi ystävät ja kotitaloutesi. Ota kuvia lemmikkikoirastasi hengailemalla ukkoasi sohvalla tai pelaamalla hakua.

Tartu joitain rehellisiä kuvia Fidosta, jotka leikkivät nuorten kanssa tai aseta heidät upeaan muotokuvaan. Kanava laukaus koiriensa kanssa nukkuvista ihmisistä ovat muutamia makeimmista kuvista.

8. Pidä se hauskaa

Kun se liittyy yrittämään saada lemmikkikoira istumaan paikallaan kuvaksi, asiat voivat turhauttaa, on kuitenkin tärkeää yrittää pitää se mahdollisimman hauskaa. Lemmikkikoirasi ei ymmärrä, miksi yrität saada hänet istumaan viisi minuuttia tuon puun vieressä – joten pidä mielessä tuoda etuja ja pitää kiitosta.

Pidä hauskaa, yritä tehdä outoja ääniä saadaksesi epäilyttävän ulkonäön poochiltasi. Hanki yksi hänen mieluummin leluista ja tee hänet odottamaan sitä, ennakoinnin ulkoasu voi olla upea laukaus.

9. Ole valmis pitkään muokkausprosessiin

Ole valmis viettämään paljon aikaa muokkaamiseen jälkikäteen. Et vaadi tyylikästä ohjelmaa fantastisten tulosten saamiseksi. Sato, muuttaminen, kontrasti – niiden on oltava kaikki työkaluja, joita voit käyttää minkä tahansa tyyppisissä perusmaalissa tai Photoshop -ohjelmassa.

Jos joudut joihinkin kunniallisiin kuviin, voit muuttaa niistä jotain hienoa editoinnilla. Paljon se: n taikuuttanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *