15 työhön käytettyjä vedon hevosrotuja (kuvien kanssa)

0 Comments

Luonnoshevoset ovat yleensä suuria, lihaksikas hevosia, jotka kasvattajat ovat tuottaneet käsikirjan työvoimaa varten. Draft Equine Rotu on termi, joka osoittaa, että vedä tai piirtää kärryn. Tämä kertoo, mikä on eläimen toiminto. Nämä hevoset ovat vahvoja, kärsivällisiä ja rentouttavia. Olet täällä, koska haluat saada hevosluonnoksen lisätäksesi tilallesi.

Olemme laatineet yksityiskohtaisen hevosluettelon huomattavan tutkimuksen jälkeen. Joten voit tehdä tietoisia ostoksia, näytämme sinulle valokuvia ja tarjoamme sinulle tietoja jokaisesta hevosesta.

Luonnos hevosrotuun työhön

1. American Cream Draft Horse

American Cream Draft, Yhdysvalloista kotoisin oleva työhevonen, on epätavallinen löytö. Amerikkalaisen kermaluonnoksen erityinen samppanjavärinen kulta tarjoaa sen nimensä.

Rodun kysyntä väheni, kun maatalouden innovaatio parani 1900 -luvulla. Nykyään sen väestö on erittäin alhainen.

Korkeus: 18-19,5 tuumaa (6-6,5 jalkaa).

Paino: 1 500 – 2200 kiloa

2. Ardennes

Ardennes voidaan jäljittää muinaiseen Roomaan. Voit nähdä, miksi rotu selvisi kaikista näistä vuosista tarkistamalla sen lihaksikas vartalo. Se on kotoisin maista, joissa on tiheät metsät, mäet, harjanteet ja muut mäkiset maastot.

Sen omistajat käyttivät sitä usein asevoimina hevoseläiminä, mutta kestävyys tekee siitä poikkeuksellisen maatilan.

Korkeus: 18-19,5 tuumaa (6-6,5 jalkaa).

Paino: 1 500 – 2200 kiloa

3. Belgialainen luonnoshevonen

Belgialainen luonnos on vahva hevosen rotu, joka on peräisin Belgiasta. Omistajat yleensä pitävät tämän hevosen normaalisti maatilalla. Se voi myös vetää kärryjä ja auria. Tämä hevosen on tunnetuimmin tunnetuin hevoseläinten luonnos, samoin kuin fantastinen vaihtoehto jokaiselle henkilölle, joka yrittää löytää joustavan ja voimakkaan hevosen.

Korkeus: 16,5-19,5 tuumaa (5,5-6,5 jalkaa).

Paino: 1 800 – 2200 kiloa

4. Hevoset Clydesdalesta

Clydesdale -hevoset ovat iso rotu, joka seisoo usein yli 6 jalkaa korkeita. Sorkkien yläpuolelle putoava harja on osoitus sen koosta. Clydesdale Equine on muuttunut ajan myötä samoin kuin nyt pienempi kuin heidän esi -isänsä.

Omistajat paradoivat näitä hevosia usein, samoin kuin monet ihmiset tunnustavat heidät Budweiser -hevosista.

Korkeus: 18-21 (6-7 jalkaa).

Paino: 1 900 – 2 700 kiloa

Katso myös: Belgian Equine Vs. Clydesdale – mikä ero on

5. Friesialainen hevonen

Alankomaat on Friesian hevosen alkuperä. Se on ketterä ja siro, samoin kuin siinä on harja, joka roikkuu sorkkansa yli kuin Clydesdale. Se oli tyypillinen hevoselämä, joka toi panssaria kantavia ritarit, samoin kuin ihmiset nykyään käyttävät nykyaikaisia ​​friesialaisia ​​hevosia matkustaakseen maatilatyön lisäksi.

Korkeus: 18-21 (6-7 jalkaa).

Paino: 1 900 – 2 700 kiloa

6. Vuoneen hevonen

Norjan Fjord Draft Equine on erityinen ulkonäkö. Se on keskikokoinen pitkällä, kaarevalla kaulalla. Siinä on paksu harja, joka on usein leikattu korostamaan kaulaaan.

Korkeus: 18-21 (6-7 jalkaa).

Paino: 1 900 – 2 700 kiloa

7. Haflinger -hevonen

Haflinger, hevoselämä Itävallasta tai Pohjois -Italiasta, on haflinger. Tämä hevoselämä on yksi pienemmistä hevosista. Heillä on vähän kuitenkin paljon energiaa ja niitä voidaan ajaa. He urheilevat upeaa kastanjatakkia.

Korkeus: 13,5-15 sormea ​​(4,5-5 jalkaa).

Paino: 800 – 1 300 kiloa

8. Irlannin luonnoshevonen

Irlannin luonnos on poikkeuksellinen työntekijä, joka on erittäin positiivinen jaloillaan. 1200 -luvulla se syntyi. Tämän hevosen omistajat käyttävät enimmäkseen showJumpingia varten.

Koska irlantilainen luonnos syötetään enimmäkseen laiduntamisella, se on erittäin näkyvä eteläisten karjatilaiden kanssa, joissa kentät ovat ympäri vuoden.

Korkeus: 15-18 tuumaa (5-6 jalkaa).

Paino: 1 300 – 1 400 kiloa

9. Percheron -luonnos

Ranskalainen luonnoshevonen Percheron on usein värillinen harmaa tai musta. Se voi kuitenkin myös seuloa useita kuvioita. Se on iso hevosen, jossa on pienet silmät ja korvat.

Se on yksi Amerikan merkittävimmistä hevosista, 75% sen väestöstä. Se on edelleen erittäin näkyvä Ranskassa, jossa percheronia käytetään sekä ruokaan että työhön.

Korkeus: 15-18 tuumaa (5-6 jalkaa).

Paino: 1 600 – 2 300 kiloa

10. Shire Draft

Shire -hevoset ovat iso rotu, joka voi olla värillinen joko musta, harmaa tai lahti. Omistajat käyttivät tätä hevosta lähetysajoneuvojen vetämiseen. Näitä hevosia käytetään nyt kyntämiseen ja ratsastukseen. Nämä hevoset ovat valitettavasti harvinaisia.

Korkeus: 16-19 tuumaa (5,3-6,3 jalkaa).

Paino: 1 800 – 2 500 kiloa

11. Suffolk Punch

Suffolk Punch -huopa on englantilainen hevosen kastanjaväri. Se on energinen ja riittävästi riittävä tehdä paljon tehtäviä tilalla.

Vaikka se oli erittäin näkyvä 1900 -luvun alkupuolella, sen lukumäärä laskee tasaisesti, samoin kuin amerikkalaiset kotieläinrotujen säilyttäminen on nimennyt sen kriittisiksi.

Korkeus: 15-18 tuumaa (5-6 jalkaa).

Paino: 1,975 – 2 425 kiloa

ModerniAikoilla on vähemmän kysyntää hevosten toimimiseen, samoin kuin ne ovat vähemmän tyypillisiä kuin koskaan ennen. Näistä majesteettisista eläimistä on edelleen paljon upeita esimerkkejä, joten tarkistamme 15 luonnoshevosta, joiden mielestämme ovat parasta tai paljon mielenkiintoista.

Kuuluisa työ ja luonnos hevosrotuja

1. Shire Equine työhön

Shire on englanninkielinen hevosrotu. Orit määrittävät yleensä 17,2 kättä (178 cm, 70,5 tuumaa Waksersissa).

Sillä on huomattavaa vetovoimaa ja sitä käytettiin alun perin maantiealan ja maatilan työhön.

Kun rautatiet päätyivät paljon yleisemmäksi, samoin kuin etenkin koneistettu viljely, rotu alkoi laskea. Shire Equine on herättänyt herätystä 1970 -luvulla, samoin kuin arvostettu osa Englannin maaseudun että maatalouden kulttuuria.

Perinteiset shire -hevosten käytön oli tarkoitus vetää kärryjä, jotka tarjosivat olutta panimoista. Tämä menetelmä ei ole enää yleinen, mutta muutama panimo Yhdistyneessä kuningaskunnassa edelleen hyödyntää sitä ja jatkaa oluen tarjoamista hevosvetoisella vaunulla.

Yksi kaikkien aikojen suurimmista hevosista on shire -geloitu, nimeltään Samson, jonka nimi muutettiin Mammothiin sen jälkeen kun hän saavutti legendaarisesti valtavat korkeudet.

2. Suffolk Punch

Suffolk -lyönti, jonka myös “Suffolk Horse” ymmärretään, on englantilainen rotu. Se kasvatettiin Suffolkissa. Se on pienempi ja paljon tukevampi kuin shire-rotu, jonka mitat ovat 165-178 cm; 56-70 tuumaa). Se on kastanja väriltään (perinteisesti ”chesnut”).

Tämä rotu kasvatettiin alun perin maatilatyöhön. Se on kovin ja fantastinen luonne. Tätä rodua on myös paljon helpompi hoitaa kuin vastaavat hevoset ja tarvitsee vähemmän rehua.

Suffolk Punch, 1500-luvun vedon hevosen rotu, tunnustetaan edelleen tänään. Se on tällä hetkellä erittäin epätavallinen ja luokitellaan “kriittisiksi” UK: n epätavallisten rotujen selviytymisrahastoksi.

3. Clydesdale

Clydesdale on sieltä, missä Clydesdale -rotu syntyi. Tämä oli Skotlannin alueen Lanarkshire -alueen alkuperäinen nimi. Rodun uskottiin olevan peräisin siitä, että flaamilaiset orit kasvatettiin alueellisilla tammilla ostamaan heidän asemaansa. Shire -verta lisättiin rotuun 1800 -luvulla.

Clydesdales voi seisoa 16-18 kättä (162-183 cm; 63,5-72in), mutta ne ovat korkeampia ja paljon tehokkaampia kuin edeltäjänsä. Clydesdales on yleensä lahdenvärisiä höyhenten jalkojensa ympärillä. Muita värejä on kuitenkin saatavana.

Konekanoidun viljelyn käyttöönoton myötä rodulla koettiin vakava lasku samoin kuin sukupuuttoon vaarassa. Ne ovat nyt erittäin näkyvä kuljetus hevosen tai paraati, samoin kuin PR-panimo, American Brewery, käyttää sitä PR-suhteessa.

4. Irlannin luonnos

Irlannin luonnos on vuosisatojen kasvatusten tuote. Tähän sisältyy Irlannin harrastuksen ylittäminen Anglonorman -sodan hevosten, Iberian rodun sekä Clydesdalesin kanssa, jossa on täysiverisiä, täysiverisiä, Connemara -poneja sekä Clydesdalesia.

Se on joustavaa ja sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin.

Ostaessa valikoiman urheiluhevosten tuottamiseksi tämä hevoselämä on usein risteytetty täysirotuisilla ja lämpimillä veroilla. Tämä menetelmä vaarantaa rodun selviytymisen, kun monet kasvattajat keskittyvät urheiluhevosten kasvattamiseen, samalla kun jätetään huomioimatta tammat, jotka voivat luoda puhdasrotuisia hevosia linjan jatkamiseksi.

5. Alankomaiden luonnos

Hollantilainen luonnos on lihaksikas, iso ja varastossa oleva hevonen. Se perustettiin 1900-luvun alkupuolella ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Se oli silloin, kun tunnetuin hollantilainen hevosurheilu. Kuitenkin aivan kuten monet muut rodut, se laski kuitenkin toisen maailmansodan jälkeen.

Sillä on rauhallinen luonne ja on erittäin vahva. Siinä on raskas höyhenen jalkojen ympärillä.

6. Friesialainen

Friesialainen, vielä yksi hollantilainen rotu, on yksi paljon siro ja kevyemmistä hevosista. Vaikka ne ovat yleensä mustia, on samoin lahti että kastanjalajikkeita. Ne voivat seisoa välillä 14,2-17 kättä (147-173 cm; 58-68in), mutta niiden tyypillinen korkeus on 15,3 kättä (1160 cm)

Ne ovat joustavia hevosia, joita voidaan hyödyntää sekä valjaissa että satulan alla. Tämä pätee erityisesti kouluratsastukseen. Niitä ei ehdoteta raskasta työtä, kuten viljelyä pienen rungonsa takia.

7. Ardennes Horse

Ardennes Equine on vanha rotu. Se on yksi vanhimmista nykyaikaisista hevosrotuista. Kuten nimestä voi päätellä, se tulee Ardennesin alueelta Ranskassa, Belgiassa sekä Luxemburgissa.

Nämä hevoset olivat Rooman armeijan käytössä. Alkuperäisen varaston jälkeläisiä on käytetty koko historian ajan sotahevosina, sekä tykistön että kiinnikkeiden vetämiseen.

Orit ovat melko pieniä ja varastoita, korkeus noin 16 kättä (162 cm, 63,5 tuumaa). Niitä käytetään maataloudessa, metsätaloudessa sekä vapaa -aikana. Tätä rodua kasvatetaan usein sen lihaan.

8. Jutland Horse

Jutland Horse, joka sijaitsee Tanskan Jutlandin niemimaalla, on LOT todennäköisesti hevosen rodun jälkeläinen, jota Viking Raiders käytti 9. vuosisadalla.

Moderni Jutland tuotti ristikkäiset hevoset muiden hevosten kanssa. On ollut olemassa, että 1800 -luvun lopulla.

Vaikka näitä hevosia käytettiin aluksi tiloilla, ne ovat nyt paljon tyypillisempiä hevosnäyttelyissä. Kööpenhaminan ympärillä oluen siirtämiseksi Carlsbergin panimo hyödyntää edelleen Jutland -hevosia.

Jutland-hevoset voivat olla melko lyhyitä ja varastoita 15-16,1 tuumaa (152-165 cm, 60-65 tuumaa). Ne ymmärretään rauhallisen luonteensa ja kastanjan värin vuoksi. Julkisia jutland -hevosia on jäljellä vain noin 1000.

9. Etelä -Saksan kylmävero hevonen

Etelä -Saksan kylmäbloon hevosrotu löydetään yleensä Baijerista, Etelä -Saksasta. Vaikka se liittyy huolellisesti Itävallan Noriker -hevosen, kaksi rotua voidaan ajatella erillisistä.

Tällä rodulla on erityinen ominaisuus: se voi seuloa ”leopardikompleksimallit” – se on yksi harvoista hevosrotuista, jotka mahdollistavat tämän.

10. Percheron -hevosta työhön

Percheron on yksi tunnetuimmista ranskalaisista hevosrotuista. Se syntyi Ranskan Huisne -laaksossa, joka ymmärretään myös Perche. Tämän hevosen nimi tulee alueelta.

Tämän rodun esi -isät olivat sotahevosia. Arabialainen veri tuotiin verilinjaan 1800 -luvun alkupuolella. Sen jälkeen Ranskan oriet saatettiin laajentamaan rodun kokoa, mikä teki siitä luonnos hevosen sijaan ohjaajahevosen sijasta.

Tämä rotu oli merkittävä vaihtoehto Amerikassa ennen toista maailmansotaa. Sen osuus Yhdysvalloissa oli 70% kaikista luonnoshevosista. Maatalouden innovaatioiden hyödyntäminen sekä hevosten vähentynyt vaatimus sodan jälkeen johti näiden hevosten lukumäärän vähentymiseen.

Ranskan percheronit määrittävät välillä 15,1-18,1 kättä (155-185 cm; 61-73in). Percheronit ovat yleensä väriltään harmaa-mustia ja niitä käytetään edelleen laajasti työhevosena. Ne ovat näkyviä näyttelyiden hyppyssä ja esityksissä. Niitä lisääntyy myös lihaansa Ranskassa.

11. Brabant Equine työhön

Belgialainen yhdessä Clydesdalen kanssa shire ja percheron olivat ensisijaisia ​​hevosten rotuja Euroopassa 1900 -luvun alussa. Se on vahva rotu, joka on peräisin Belgian Brabantin alueelta.

Tämän hevosen nimi on jonkin verran harhaanjohtava. Brabant -hevoset ja belgialaiset hevoset olivat aiemmin yksi rotu. Nimet ovat saattaneet olla keskenään.

Toisen maailmansodan päätyttyä Belgian hevoset Amerikassa sekä Brabant -hevosten Eurooppa erottuivat. Amerikkalaiset olivat korkeampia ja paljon ketterämpiä, kun taas eurooppalaiset hevoset valittiin heidän kestävyydestään ja varastoinnista.

Nykyään niitä ajatellaan kahdesta ainutlaatuisesta rodusta. Belgialainen hevoselämä on amerikkalainen hevonen, kun taas eurooppalaista hevosta kutsutaan “brabantiksi”. Nämä kaksi rotua ovat lähellä paljon menetelmiä ja jakavat paljon samankaltaisuuksia.

Amerikkalaiset belgialaiset ovat yleensä välillä 16,2–17 kättä (168-173 cm 66-68in), samoin kuin vaalean kastanjan värilliset.

Niitä käytetään edelleen työhönsä, mutta niitä käytetään nyt sekä nautintohevosina ja hevostenäytteinä. Brabantteja lisääntyy usein lihassaan.

12. Pohjois -Ruotsin hevonen

Pohjois -Ruotsin hevonen, pieni, riippumatta siitä, kuinka vahva hevos on yhtä vahva ja kestävä, luotiin alun perin maatalouden ja metsätyöhön.

Ne ymmärretään heidän anteliaisuudestaan ​​ja suuresta luonteesta.

Ne ovat myös erittäin arvostettuja terveydestään, mikä antaa heille mahdollisuuden pidempään Pohjois -Euroopan äärimmäisessä ilmastossa.

Kuten melkein kaikki luonnoshevoset, Pohjois -Ruotsin hevosia tarvitaan vähemmän nykyajan maatalouden työhön. Niitä käytetään vapaa -ajan ja valjaiden kilpa -ajoihin.

13. vuononhevonen

Vuoneen hevonen, vielä yksi skandinaavinen hevosrotu, on norjalainen rotu, joka on peräisin Norjan länsimaasta. Se on erittäin hyödyllinen rotu nopeaan jalansa vuoksi. Tätä joustavaa eläintä voidaan käyttää moniin muihin tarkoituksiin, mukaan lukien vetäminen, kyntäminen, ajaminen sekä ratsastus.

Vaikka Fjord Equine on vain 13,1-14,3 kättä (53-59 tuumaa) ja toimenpiteet noin 135-150 cm korkeudella, sen kestävyys on erinomainen siitä pienestä koosta huolimatta. Fjord Equine on lempeä, ystävällinen hevosen, joka on valmis työskentelemään.

Vuoneen hevoset ovat pääosin ruskeaa dunia, vaikka neljä muuta väriä on virallisesti tunnustettu. Fjord Equine on luonnollisesti pitkä harja. Tämä kuitenkin leikataan usein yksinkertaisuuden hoitamiseen ja korostamaan kaulan lihaksia.

Tätä rodua pidetään yhtenä maailman vanhimmista ja liittyy huolellisesti Przewalskin hevoseen, keskeiseen itämaiseen kotoperäiseen, jonka uskotaan olevan viimeinen villi hevoselämä, joka selviytyi. Yksi viikinkien hyödyntämä rotu oli vuononhevonen.

14. Venäjän raskas luonnos

Venäjällä Venäjälle perustettiin Venäjän raskas luonnos, hevosen, jolla on hiukan erinomainen voimaD Puolet 1800 -luvulta.

Se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *