30 päivän haaste: Opeta koirallesi viisi uutta komentoa (päivä 19)

0 Comments

ässä pidättäytyi pärjäämästä niin hyvin hänen komennoissaan eilen. Tämä on toistaiseksi vaikein vaikeutemme, samoin kuin en ymmärrä, löytääko Ace tehokkaasti viisi komentoa 30 päivän kuluessa. No, en ymmärrä, pystynkö opettamaan hänelle komennot tehokkaasti 30 päivässä.

Mutt jatkoi indeksointia ja kääntyä sekoitettuna samoin kuin keskittymättä. Kun Ace todella haluaa jotain (palloa tai ruokaa), hän ei aina kuuntele mitä sanon. Sen sijaan hän tekee vain useita satunnaisia ​​tekniikoita ja olettaa saavansa mitä haluaa. Turhauttavin on, että hän tekee komennon kokonaan, kun samoin kuin tunteja myöhemmin hän ei tee sitä ollenkaan. Huono ässä, hänen on turhautunut myös minuun.

Tässä on joitain asioita, jotka olen tajunnut tällä viikolla:

1. Ace ei keskity hyvin, kun hän on nälkäinen.
Olen yrittänyt tehdä lyhyen harjoituksen ennen kuin ruokin häntä, samoin kuin hän on niin innoissaan syömisestä, että hän ei voi keskittyä mihinkään muuhun. Sen sijaan käytän ruokinta -aikaa menetelmään, samoin kuin pysymään ja vahvistamaan komentoja, joita hän jo tuntee. Tämä on huono aika esitellä jotain uutta.

2. Ace pidättäytyy hyvin, jos kissat ovat huoneessa.
Hän on huolissaan siitä, että valtava oranssi yrittää ottaa herkut kädessäni (hän ​​on oikeassa).

3. Paikalla on valtava ero.
Ace indeksoi matolla, mutta ei niin hyvin keittiön alueen lattialla. Hän kääntyy ruohoon, mutta ei makuuhuoneessa, jossa hän tuntee tungosta. Ei ole niin, että tämä on syy hänelle olla tekemättä niitä, mutta yritän tarkastella asioita hänen näkökulmastaan ​​auttaakseni häntä menestymään, kun hän on edelleen oppinut.

Tänä aamuna harjoittelin kääntyä, indeksoin sekä Bangin kanssa ässä ennen kuin sain hänen ruuansa kaapista, samoin kuin hän teki paljon paremmin. Sitten hän sai syödä heti myöhemmin. Hän menestyi paljon paremmin, kun ruoka ei ollut täsmälleen samassa huoneessa.

Tänään on päivä 19 30 päivän vaikeudesta opettaa ässä viisi uutta komentoa. Napsauta täältä nähdäksesi muut 30 päivän vaikeusviestit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *