5 virhettä, jotka olen tehnyt koirankävelynä

0 Comments

, samoin kuin kuinka voit estää täsmälleen samat virheet

1. En aluksi asettanut itselleni riittävästi.

Kun aloitin ensimmäisen kerran koiran kävelyyrityksen Fargossa, ymmärsin, että vaatin saataville ja mainostamista, mutta olin siitä erittäin arka. Kesti muutama kuukausi ottaakseni itseni vakavasti koirankävelijänä. Olin huolissani siitä, että ihmiset uskoisivat olevani hieman hullu siitä, että lopetan tehtäväni sanomalehdessä. Se auttoi sitä, että olin jo kytkettynä alueelliseen ”koiran maailmaan”, koska olen vapaaehtoisena pelastusryhmän kanssa, kävin rutiininomaisissa koiran koulutuskursseissa, samoin kuin ymmärsin jo lukuisia muita koiraan liittyviä yrityksiä.

Minun piti kuitenkin silti “lyödä kaduille” ja mainostaa palveluitani. Se oli, ennen kuin vietin huomattavan paljon aikaa kiertämällä naapurustoa jakamalla lentolehtisiä, esittelemällä itseäni tapahtumissa sekä siirtämällä yrityskortteja, jotka suusanallisesti todella toimivat eduksi. Itseni saataville asettaminen oli erittäin välttämätöntä prosessin nopeuttamiseksi, samoin kuin se on jotain, mitä minun olisi pitänyt tehdä paljon aikaisemmin.

2. En pyytänyt kahta kopiota kunkin asiakkaan avaimesta.

Tunnen edelleen epämukavaa pyytää kahta kopiota asiakkaan avaimesta. Se on kuin he olettavat olevani vastuuttomia, jos tarvitsen “kaksi kappaletta”. Vakuutusyritykseni kuitenkin todella ehdottaa sitä, koska ennemmin tai myöhemmin kenen tahansa on mahdollista lukita itsensä asiakkaan kodista. Se on koiran Walkerin pahin painajainen, mutta on hienointa olla valmis siihen. (Opi paljon lisää koiran kävelyvakuutuksesta täältä.)

Jos pidät varakopion jossain turvassa, voit aina käyttää sitä hätätilanteessa. Kun asiakas on poissa kaupungista ja on jättänyt eläimet hoidossasi, vaadit suunnitella mitä voi tapahtua, jos menetät välttämättömän tai lukitset itsesi. Sen lisäksi, että ei luota kauko-ohjattua autotallin oven avaajaa tai autotallikoodia ainoana varmuuskopiona. Paristot voivat kuolla, samoin kuin virta voi sammua. Olen ollut siellä. ?

3. Olin pakkomielle päästä jokaiseen vierailuun ajoissa.

Kyllä, on välttämätöntä olla ajoissa. Kun huolehdit eläimistä sekä ajamista talosta toiseen, on haastavaa olla jossain tarkalleen kello 15:15. Tai tarkasti klo 9.30. Sen sijaan on hienointa tarjota yleinen aika noin 45 minuutin sisällä. Koirat eivät välitä, samoin kuin kyseistä menetelmää, kun olet kiinni verkkoliikenteessä tai liikut hitaasti jäisillä teillä, sinua ei kiirehtiä päästäksesi seuraavaan kotiin tiettyyn aikaan.

Kun välität eläimistä, sinut on aina kiinni pyyhkimällä mutaisia ​​käpälöitä, puhdistamalla virheet ja niin edelleen. On täysin järkevää tarjota asiakkaillesi paljon yleisempi aikataulu, kuten “Näytän 2: n ja 2:45: n välillä, mutta monet todennäköiset 2:30”.

4. Kävelin koiria ennen kuin asiakas allekirjoitti vastuu sopimuksen.

Jokaisen asiakkaani tulisi merkitä vastuutosopimukseni, ennen kuin otan heidän koiransa virallisesti rutiininomaisilla kävelyillä. Vastuuhuoneessa täsmennetään, mitä asiakas on vastuussa koiran rokottamisesta, henkilöllisyystodistusten tarjoamisesta ja hätätapausten kattamisesta. Joissakin tapauksissa olen kuitenkin lievä ja kävelen koiraa, kun tai kahdesti, jos asiakas ei muista merkinnän tyyppiä parhaiten.

Olen erittäin luottavainen, samoin kuin monet ihmiset ovat luotettavia, mutta yrityksen omistajana se ei ole riskin arvoinen. Vastuuhuone on olemassa suojelusi varten, samoin kuin sinun pitäisi ottaa se vakavasti. You can checked out much more in my publish about what dog walking forms you need, as well as I offer editable copies of my canine walking liability develops if you’d like one for your business.

5. I billed people after the walks took place.

I at first set up my billing routine so the clients would pay me after the walks took place. I would expense them every two weeks, as well as each expense would cover all the walks from the last 14 days. This worked out excellent as long as people paid their expenses on time, however quite much everybody would get behind occasionally. If somebody missed even one payment, then I might end up walking the dogs for an entire month before I saw any type of money, as well as that’s not fair.

To prevent this, you may want to need your clients to pay for walks in advance. Pet sitting sees can get a bit trickier because routines can change, however it’s still sensible to request at least half the repayment up front as well as then change as needed when the service ends.

If you’re a canine walker, pet sitter or trainer, what errors have you made along the way?

Get regular suggestions on exactly how to begin a canine walking business!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *