BasePawsin kiitospäivän myynti: Hanki 40 dollaria terveydenhuollon ja hyvinvoinnin sekä DNA -testin plus täysin ilmainen hammaslääketieteellinen raportti

0 Comments

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit*

Tänään Sunnuntaina BasePaws tarjoaa 30 dollarin diskonttokoron heidän rotuunsa sekä terveys- ja hyvinvointikokeen. Saat myös täysin ilmaisen hammasraportin tuloksillasi. He tarjoavat samoin 100 dollaria koko genomisekvensointikokeestaan.

Kuinka se toimii

Oletko koskaan miettinyt kissasi geneettisen taustan? Ehkä olit utelias, mitkä rodut voivat käsittää pelastuskissan geenit? Tai ehkä haluat ymmärtää, pitäisikö sinun olla huolissasi minkä tahansa tyyppisistä geneettisistä terveys- ja hyvinvointiolosuhteista, jotta voit olla aktiivinen niistä? BasePaws -kissan DNA -testi vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin.

Oman kodin mukavuuteen keräät näytteen, joten eläinlääkärimatkoja ei tarvita. Suoritat vain kissasi sisäisen posken sisäpuolen, sijoitat näytteen tarjottaessa koeputkessa ja palautat näytteen Basepawsiin. Pari viikkoa myöhemmin saat laajan raportin.

Ilmainen hammasterveys- ja hyvinvointiraportti

Osana tätä erityistä myyntiä saat täysin ilmaisen hammasterveyden ja hyvinvointiraportin rodun sekä terveys- ja hyvinvointikokeen kanssa. Se on tyypillisesti erillinen testi. Raportti tarjoaa sinulle vaaran pisteet kolmelle monille tyypillisille kissojen hammasongelmille: periodontaalitauti, hampaiden resorptio sekä huono hengitys. Se tarjoaa myös räätälöityjä lääketieteellisen hoidon ehdotuksia eläinlääkärillesi.

100 dollaria BasePaws -koko genomin sekvensointi

BasePaws Koko genomisekvensointitesti on testi on laajin tekniikka kokonaisten genomien analysoimiseksi. Se tarjoaa kissan täydellisen, tulevaisuudenkestävän geneettisen tiedon, joka tuottaa noin 10 000 kertaa paljon enemmän raakatietoja kuin muut DNA-testit.

Käy Basepaws.com -sivustossa paljon enemmän kaikista Basepaws -kissan DNA -testeistä ja hyödyntääksesi tätä hämmästyttävää myyntiä.

Alennustarjous on voimassa 25. marraskuuta 2021, käytä koodin antamista kassalla.

*FTC: n paljastaminen: Huomaava kissa on BasePawsin tytäryhtiöohjelman osallistuja. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisten linkkiemme kanssa, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Kuinka se toimii
Ilmainen hammasterveys- ja hyvinvointiraportti
100 dollaria BasePaws -koko genomin sekvensointi

Voit myös pitää:
Hanki 30 dollaria pois Basepaws -rodusta sekä terveys- ja hyvinvointi -DNA -testi plus täysin ilmainen hammasraportti

BasePaws Dental Health and Wellness Test

Hanki 60 dollaria BasePaws -rodusta sekä terveys- ja hyvinvointi -DNA -testi

«Miksi sinun pitäisi ajatella lemmikkieläinten vakuutusta
Löytääkö kissasi tuoksusi lohduttavan? »

1 Kommentti BasePawsin kiitospäivän myynti: Hanki 40 dollaria terveydelle ja hyvinvoinnista sekä DNA -testi plus täysin ilmainen hammasraportti

Janine sanoo:

4. marraskuuta 2021 klo 6.24

Se on erinomaista, että he tarjoavat myös täysin ilmaisen hammasraportin. Kiitos sinulle!

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *