Bella Loves Hi Kitty

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore11

Nyt saatat ajatella, että se on hieman outo ja suorastaan ​​hullu, mutta olen hullu Hi Kittyistä. Se alkoi Bella Blankie, jonka äiti teki Etelä -Kalifornian Pomeranian pelastamiseen. Hän huomasi, että kankaassa oli reikä, joten se ei vain ollut sopiva lähetettäväksi avunantajalle; Sitä ei vain heitetty ulos, ei, hän vain teki siitä hieman lyhyemmän, joten reikä katkaistiin lopusta. Joten lyhyt hi Kitty Bella Blankie sai olla Bella’s Hi Kitty Bella Blankie! Tämä olen minä omalla Hi Kitty Blankini. Minulla on edelleen se ja otan sen kaikkialle.

Sitten furrendit alkoivat lähettää minulle asioita, kuten hi kitty -hyytelöpavut ja hi kitty -julkaisut. Minulla on pieniä esineitä ja isoja sture -tuotteita, tässä olen kahden monista suosikki isoista stureistani:

Matkan paljon ja menen paljon eri paikkoja. Koska matkustan niin paljon ja olen aina liikkeellä, isä ajatteli, että minulla pitäisi olla hyvin erityinen lemmikkieläinten kantaja ja …… .Yes, se on Hei Kitty!

Jotta voin pitää yhteyttä Internetiin kaikilla Facebook -furrensseillani, kun olen poissa kotoa, minun pitäisi ottaa muistikirjani mukaani ja tietysti pidän sen hi kitty -tietokonepussiini!

Tiedätkö, että minulla on kuljetuslisenssi, eikö niin? Sain sen mypetdmv: lta:

Mitä tyttö, jolla on jo kuljetuslisenssi, mahdollisesti halutaan seuraavaksi ?? Tämä saattaa olla vain lippu.

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *