Blogger-hälytys: Verkottuminen, uudet puhujat, ilmainen piirustus CWA-konferenssille Houstonissa 7.-9. Kesäkuuta

0 Comments

Kyse on #Networking,#Cat-rakastava Peeps!

(New York – Päivitetty 4. toukokuuta 2018) #Meowzz! #Catwriters #CatBloggers Etkö ole varma, mihin kääntyä kaikkiin viimeaikaisiin muutoksiin blogosfäärissä ja digitaalimaisemassa? Siirry Houstoniin 7.-9. Kesäkuuta vuotuiseen #Catwriters-konferenssiin. Tässä on mitä saat:

2 päivää kirjoitus- ja kustantamisseminaareja

Toimittajan nimitykset

Brändäyksen pääosoite

Tapaa ja tervehdyssponsorit

Kirjan allekirjoitustapahtuma (kissanäyttelyssä!)

Palkinnot Banquet (käytä blingiä!)

Pääsy CFA: n alueelliseen kissanäyttelyyn

Verkosto samanhenkisten kirjoittajien ja kustantamisprosenttien kanssa

Nyt saatavilla! Yksi tai kahden päivän kulku! Vuotuiseen CWA-kirjoittajien konferenssiin on lisätty ilmainen lippupiirustus, uudet puhujat ja paljon enemmän verkottumismahdollisuuksia, jotka on suunniteltu Houstonille 7.-9. Kesäkuuta 2018. Ilmainen lipun piirtäminen kulkee 18. toukokuuta. Uusia puhujia ovat veteraanikirjailija Patricia Fry ja influencer Lea-Anninder, GoodNewsForpets.com-toimittaja ja kustantaja, lisätty tutkimuspaneeliin. Excellence-voittajien todistus on ilmoitettu, istunnon puhujan kokoonpano näyttää MeOowvelousilta, mitä odotat? Olipa intohimosi kissat, koirat, historiallinen fiktio tai taivaan sukellus sateenvarjojen kanssa, vuosittainen CWA -kirjailijoiden konferenssi toivottaa tervetulleeksi sekä bloggaajia että standardikirjoittajia ja niitä, jotka ylittävät kaikki tyylilajit – kaikki henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamisesta ja julkaisemisesta. Katso alla olevat istunnot ja rekisteröidy konferenssiin täältä!

Lea-Annninder ja Janiss Garza puhuvat CWA-konferenssissa. Huhun mukaan Janissin julkkis -seikkailu kissan kesä liittyy hänen luokseen. CWA: n jäsen Sharon Melynk liittyy puolueeseen Amazing äskettäisessä Blogpaws -konferenssissa Kansas Cityssä.

Esillä olevat istunnot

Hybridi -kirjoittaja: Kustantaminen, e -kirjat ja ääni (perjantai, 8. kesäkuuta klo 15.00)

Lue Amyn uusi GoodNewsForpets -haastattelu siitä, miksi osallistua konferenssiin – hänen 24. sijalle!

Amy Shojai

Esittelee Amy Shojai

Kustantaminen on muuttunut, ja menestykseen on tänään paljon polkuja. Kirjailijat eivät enää tarvitse edustajaa tai New Yorkin kustantajaa menestykseen – mutta se vie edelleen työtä! Tämä istunto kattaa käytettävissä olevat vaihtoehdot, joissa on joitain alamäisiä sisäpiiriläisiä ideoita DIY-tulostuskirjoihin (kuvituksella), e-kirjoihin ja äänimetteihin. Opi paljon enemmän Amyn julkaisutyöstä täältä

Seikkailukissat ja kissan koulutus: Mitä kissan kirjoittajien on tiedettävä (lauantai 9. kesäkuuta klo 9.45)

Lue Janissin uusi GoodNewsForpets -haastattelu hänen istunnostaan ​​ja hänen työstään kesän kanssa kissansa!

Janiss Garza & Summer

Esittäjä Janiss Garza

Janiss johtaa suosittua blogia ja Fitcat Publishing. Huhu on myös kesä, joka on myös konferenssissa! Kissan kirjoittajien on pysyttävä kissan käyttäytymisen ja koulutuksen kärjessä, jotta he voivat tarjota tietoa kissan rikastumisesta ja ihmiskissan suhteista. Nyt, paljon enemmän kuin koskaan, ihmiset haluavat kissansa olevan osa heidän elämäänsä, matkustaa ja mennä paikkoihin heidän kanssaan. He rakastavat kissoja, jotka tekevät temppuja ja jotka ovat lähteviä ja varmoja. Vaikka monet ihmiset ajattelevat koiria, kun se liittyy terapia lemmikkieläimiin, sairaaloissa ja muissa tiloissa on todella loistava tarve terapiakissoille. Tämä istunto keskittyy kaikkiin uusiin tapoihin, joilla ihmiset (ja potentiaaliset lukijat) ajattelevat kissoja ja kuinka kirjoittajat voivat tekniikkaa tämän kasvavan ja värikkään aiheen kirjoittamisessa. Opi paljon enemmän Fitcat -julkaisusta täältä.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Paneelikeskustelu: Tutkimus: Ensimmäinen, viimeinen ja aina (perjantai 8. kesäkuuta klo 9.30)

Esittelijä Arden Moore, Amy Shojai, Patricia Fry, Lea-An Germinder

Arden Moore

Patricia Fry

Tutkimus ei ole työ; Se on hauskaa ja inspiroivaa! Tutkimus ei vain anna työsi uskottavuutta, vaan se johtaa kirjoittajia, kuten etsijöitä, löytämään epäselviä tosiasioita, jotka voivat aiheuttaa uusia ideoita ja ohjeita aloillaan. Tämä istunto keskittyy siihen, kuinka kriittinen tutkimus on kirjoittajalle – tuottavatko blogeja, artikkeleita, tietokirjallisuutta tai romaaneja. Supertähtipaneelimme selviää siitä, kuinka he suorittavat tutkimuksensa ja antavat ideoita ja temppuja siitä, kuinka voimme sisällyttää tarkistetun tutkimuksen kaikkeen, mitä kirjoitamme. Ammatillinen lemmikkieläintoimittaja ja monijulkaistu tietokirjailija Arden Moore opettaa myös lemmikkieläinten ensiapua. Amy Shojai on bloggaaja ja monijulkaisu. Patricia Fry on monen julkaistujen tietojen ja kaunokirjallisuuden tekijä, joka on tutkinut häntä yli 45 vuotta. Lea-Anninder on GoodNewsForpets Editor & Publisher.

Lea-An Germinder

Maailman muuttaminen fiktion kautta: 7 (plus 1) tekniikkaa menestyksekkäästi näkökulmasi edistämiseksi (perjantai, 8. kesäkuuta klo 11.00)

Esittäjä: Mollie Hunt

Molly Hunt

Nykyään yhteiskunta vaatii paljon enemmän fiktiokirjoittajalta kuin fluff-kappale. Kirjailijoiden velvollisuutemme on tuoda valoa maailmamme syihin ja konflikteihin. Tämä istunto kattaa menetelmät, jotka jopa kovimmat kirjoittajat voivat suorittaa esitelläkseen arvonsa varovastiheidän tarinansa sisällä. Selvitä paljon enemmän Molliesta ja hänen kirjoistaan ​​täältä.

Merkitse! Yhtenäisen kuvan esittäminen verkossa (perjantai, 8. kesäkuuta klo 14.00)

Esittäjä: Lynn Thompson

Lynn Thompson

Kuinka online -kuvasi on? Tämä istunto kävelee kirjoittajia ja bloggaajia rakentamalla integroitua digitaalimarkkinointiohjelmaa, joka sisältää verkkosivuston, blogin, videot, wikit, sosiaalisen median alustot ja sähköpostimarkkinointi. Opit myös kuinka optimoida verkkosivustosi ja ohjata liikennettä sivustoosi sosiaalisen median avulla. Joten liity meihin interaktiiviseen istuntoon ja kävele oman markkinointisuunnitelman kanssa! Opi paljon enemmän Lynnistä täältä.

CAT Photography Made Basic (perjantai, 9. kesäkuuta klo 16.15)

Rick Reichenbach

Esittelee Rick Reichenbach

Silmiinpistäviä kuvia lisää paljon viestiin tai kirjaan, mutta kissoja on vaikea kuvata; tai niin yleinen viisaus pitää kiinni. Se on harvinainen kissa, joka pitää poseeraa, kun noutat nokkaasi ja viulun asetuksilla, etkä voi vain kertoa Kittyä kääntämään päätään hiukan enemmän kohti valoa tai suoristamaan hartiat. Mutta nämä haasteet eivät tarkoita, että kissoja on vaikea kuvata. Pikemminkin he ehdottavat, että sinun on kuunneltava kissasi ja valokuvattava häntä tekemällä jotain, mitä hän haluaa tehdä. Tämä istunto näyttää osallistujille, kuinka vangita houkuttelevia kuvia kääntämällä Kittyn rutiinia, rutiineja ja luonnollisia vaistoja heidän valokuvaetuun. Opi paljon enemmän Rickistä

#StoryTelling -menetelmät, jotka toimivat tuotemerkkillesi – sekä verkossa että pois! (Lauantai 9. kesäkuuta klo 11.15)

Esittäjä: Lea-Annninder, huhtikuu, Fellow PRSA

Lea-An Germinder Celebrity Cat Nalan kanssa

Tarinankerronnasta on tullut suosittu menetelmä saada viesti sekä vakio- että digitaalikanavilla. Tässä istunnossa GoodNewsForpets.com-kustantaja ja perustaja Lea-Ann Germinder antaa konkreettisia esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä ei perustu hänen kansalliseen kampanjatyöhönsä että omaan #powerofPink -aloitteeseensa. Opi sekä sosiaalisen että tavanomaisen median nykyiset suuntaukset, konkreettiset ideat siitä, kuinka saada irti tavallisesta mediasta ja sosiaalisesta mediasta ja parhaiten siirtyä resursseihin. Selvitä paljon enemmän Lea-Annin tarinasta täältä.

Rekisteröidy konferenssiin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *