Cage Free Salon: Onko se turvallista?

0 Comments

Michell Evans
30. heinäkuuta 2018
“Hei Michell. Avataan viimeiseksi oman koiran hoito salonki. Olen niin innoissani! Olen erittäin voimakkaasti nojautumassa häkki -vapaan salonkiin. Päätökselleni on monia syitä; Häkit ovat kalliita, omistajat eivät halua koiransa häkeissä, koirat eivät halua olla häkeissä, samoin kuin se tuo minulle iloa katsella heidän juoksevan ympäri ja leikkiä keskenään. Ymmärrän, että tämä on kyseenalainen aihe. Kysyn, onko sinulla minkäänlaista neuvoa? Kiitos sinulle. ” –Karen

Hei Karen. Onnittelut siitä, että se on salongin omistaja! Sinun tehtäväsi on samoin kuin yksin, olettaa uuden hoitosalongin vaarat. Vaadit kysyä itseltäsi useita huolenaiheita häkkivapaan salonkiin sisältyvistä vaaroista. Loppujen lopuksi se on yhtä paljon kuin sinä.

Ensinnäkin myös asiakas odottaa saavansa hyvin hoidetun, onnellisen ja terveellisen lemmikin takaisin sinulta muutamassa tunnissa. Turvallisuus on numero yksi asia, jota omistajat haluavat sinulta, vaikka he eivät ymmärrä sitä. He eivät voi edes kuvata mahdollisia riskejä, samoin kuin heidän ei pitäisi joutua. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että heillä ei ole koskaan päänsärkyä. Koirat ovat vain muutama tunti kuukaudessa. Keskity vain palvelun tarjoamiseen, jota asiakas odottaa – huolehtiminen.

Ajattele, että tehtäväsi ei ole heidän lemmikkieläinten rikastumisen, liikunnan, sosiaalistamisen tai hauskanpidon tarjoamisen. Jätä se yrityksille, jotka tarjoavat näitä palveluita, kuten päivähoitoja. Jos tarjoat päivähoitopalveluita, ole varovainen tarjotaksesi riskitöntä aluetta erillään työvyöhykkeeltä ja maksamaan asiakkaalle ylimääräisestä palvelusta. Matkavaarat, putoavat työkalut ja koirien väliset vastakkainasettimet saattavat aiheuttaa mahdollisia vammoja sekä lemmikkieläimille että työntekijöille.

Toiseksi on totta, että laatuun rakennetut kennelit voivat olla kalliita sijoituksia. Monissa tilanteissa aloitus -up -salonki ei vaadi erittäin monia häkkejä. Ehkä voit aloittaa muutamalla käytetyllä lentoyhtiölaatikolla ja ostaa jotain mukavampaa, kun olet säästänyt rahaa.
Mainokset

Groomerit loukkaantuvat kompastuvan koirien yli ja hajottavat koiran taistelut. Koirat loukkaantuvat pääsemällä koirataisteluihin, kompastuen sekä työkalujen putoamiseen. Muista, että vaadit riittävästi kustannussäästöjä eläinlääkärin kulujen kattamiseksi ja salonkin ansioiden tilan kattamiseksi työntekijän maksukohdassa olevan työntekijän vuoksi. Nämä ulosvirtaukset ja tyhjiöt tulevat kauan ennen minkäänlaista vakuutusturvakorvausta. Vastuut ja työntekijän maksupalkkiot voivat nousta vaatimuksen jälkeen.

Cage – Free sekä este – vapaa ovat kaksi eri asiaa. Monet salongit hyödyntävät liikuntakynää, leikkikynät, pikkulasten portit sekä tiloja koirien erottamiseen. Nämä ovat hienoja valintoja, jos sinulla on paljon neliömateriaalia. Muista, että neliömateriaali on kalliimpaa kuin häkit. Jos koirat ovat turvallisesti poissa työvyöhykkeeltä ja erillään muista outoista koirista, tarjoat silti riskittömän ilmapiirin koirille.

Jos asiakaskunnassasi on muutamia koiria, joilla on häkkifobia ja joita ei vain voida häkeillä, aseta koiran paljastaminen varmistaaksesi, että hän ei vaadi häkkiin ollenkaan.

Useimmat groomerit eivät vie aikaa ymmärtää – paljon vähemmän asennusta – pakkausrakennetta. He eivät ymmärrä tarkalleen, kuinka vahvat pakkausvaatteet ovat asiakkaidensa lemmikkieläimissä. Nämä asemat voivat napsauttaa korkeaa vaihdetta, kun koira vie alueelle omituisten koirien kanssa.

Kun uusi koira tulee alueelle, jonka vielä yksi koira väittää, uutta koiraa pidetään usein tunkeilijana “henkilökohtaiseksi alueelleen”, eikä uuden ja löydetyn ystävänsä sijasta. Tämä johtaa usein joko alueelliseen aggressioon, hallitsevuuden aggressioon tai pelon aggressioon. Nykyinen pakkaus on jo ratkaistava sijoitusongelma, samoin kuin peli voivat mennä heidän sääntöjensä mukaisesti. Uusi koira ei ymmärrä sääntöjä ja voi nopeasti joutua vaikeuksiin. Hektisen hoitamisen työtilassa ei ole aikaa seuloa näitä käyttäytymisiä.

Jokaisella uudessa salongissasi tekemäsi päätöksellä tulisi olla vaaran arviointi. Teet itse, asiakkaasi, asiakkaidesi koirat, työntekijät ja yrityksesi palveluksen, jos valitset aina turvallisimman reitin. Onnea! Onko sinulla huolta, jonka haluat Michellin vastaavan? Lähetä huolenaiheita osoitteeseen michell@groomingtutor.com

Kaikki yhteensä

13

Osakkeet

8

0 –

5

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *