Cat Naps & Canine Dreams – Eläinten fantasiamaailma

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Me kaikki rakastamme eläimiämme ja haluamme vain parasta heidän hyvinvointiinsa. Hoitomme uskollisista parhaista ystävistämme ulottuu pitkälle ja laajalle varmistaen, että heillä on kaikki mahdolliset mukavuudet. Ylellisyys on kaikkea, kun se koskee rakastettuja lemmikkieläimiämme parhaimmista koiranvuoteista Deluxe -leikkureihin kissamme.

Mutta mitä eläimet todella haluavat? Juuri uuden vuoden alkaessa ihmettelemme, mitä kissasi ja koirasi pyrkivät tänä vuonna. Uuden tempun oppimisesta unelmiin löytää vihdoin kinkun täytetyn kentän lepaaminen perhosten kanssa jahdata, haluamme nähdä, mistä luulet eläimesi haaveilevan vuodelle 2013! Näytä meille lemmikkisi uudenvuoden päätöslauselmat!

Se on mahdollisuus olla luova ja kaukainen! Haluamme sinun lähettävän meille valokuvia skenaarioista ja vangittuista hetkistä, jotka tekevät lemmikkisi näyttelyn tähden. Päällekkäiset maisemat ja skylinesit sijoittaakseen ne fantasiamaailmaansa. Anna heidän unelmansa puhua ja esitellä kaikkia lemmikkisi kaukaisia ​​ja satuja.

Palkinnot
Suuren palkinnon voittaja: 300 dollaria PetMeds -lahjakortti
1. sijalla: 150 dollaria PetMeds -lahjakortti
2. sijalla: 6 kuukauden tarjonta täysin ilmaista kirppu- ja punkki- ja lemmikkieläintenhoitopaketteja (sisältää näytteenoton joistakin suosituista yksityismerkinnöistämme)

Vaiheet sisäänpääsyyn:

Luo ‘Cat Naps & Canine Dreams’ -valokuva, joka sisältää karvaisen pienen ystäväsi tai ystäväsi! Ole luova!

Siirry kilpailusivulle ja täytä lomake henkilökohtaisilla yksityiskohdillasi ja lähetä valokuvasi ja kuvateksti, jossa keskustellaan lemmikkisi fantasiamaailmasta.

Jaa merkinnäsi Twitterin tai Facebookin kautta kerätäksesi ääniä sosiaalisista verkostoista! Älä unohda käyttää hashtagia, #catnapsDogdreams

Tuomariprosessi:
Tuomaripaneelimme tarkistaa kaikki merkinnät ja valitsee 3 voittajaa. Äänestys otetaan huomioon, mutta se ei ole korkein ratkaiseva tekijä! Etsimme vahvaa yhdistelmää valokuvien luovuutta, omaperäisyyttä, kertomusta ja sosiaalisia ääniä.

Kilpailupäivät
Kilpailujakso: 7. tammikuuta klo 9.00 EST 8. helmikuuta klo 12.00 EST.
Äänestysaika: 7. tammikuuta klo 9.00 EST 8. helmikuuta klo 12.00 EST.
Tuomari: 11. – 12. helmikuuta 2013.
Voittajailmoitukset: 15. helmikuuta kello 15.00 EST.

Onnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *