Christine Defilippo ilmoittaa Christine Defilippon välisistä muutoksista

0 Comments

22. joulukuuta 2014

Intergroom pidetään perjantaina 5. kesäkuuta maanantaina 8. kesäkuuta 2015 sekä palataan näkyvään puutarhaan. Määrittävät kongressikeskuksen Somersetissä, New Jerseyssä. Double Tree -hotelli on Hold -hotelli.

Joey Villani, joka sai puoliksi omistuksen näyttelystä, toteaa: ”Olen ollut osa Intergromia 27 vuotta ja mielestäni on kunnia olla osa sen fantastista historiaa. Haluan, että tämä show juhlii läheisyyttään “maailman pääkaupunkiin” jatkamalla maailmanlaajuista perinnettään. Groomersista ympäri maailmaa on niin paljon löydettävää samoin kuin niin paljon, että he voivat löytää meiltä. Merkitsemme ohjelmaa uudelleen ‘Big Apple Show’ korostaa tätä asiaa, mutta emme pääse pois “punaisen maton show” -tyylistä, että tämä show on niin tunnettu ”

Villani ilmoitti samoin, että Intergrom pitää Barkleigh Productions -tiimin palvelut huolehtimaan kaikista näytöksen yksityiskohdista.

Intergroom on maailmanlaajuinen hoito -seminaari, joka pidetään vuosittain New Jerseyssä. Hoitokilpailujen lisäksi seminaarissa on huomattava jatkokoulutuksen seminaarisarja, jonka aiheita on ajankohtainen mielenkiinnon kohteena sekä kauneushuoneiden johtajia.

Osallistujilla on myös mahdollisuus tarkastella hoitamista sekä markkinoihin liittyviä tuotteita sekä yli 150 osaston laitteita messuilla. Defilippon mukaan ”Jos se snipping, leikkeet, harjat, dengles, sormit, huuhtelut, kuivuvat tai on jotain tekemistä lemmikkikoiran tai kissan hiusten kanssa, näet sen Intergroomissa. Tämä on täsmälleen sama tunnistuslinja -intergroom on hyödyntänyt ottaen huomioon sen perustamisen 1980 -luvulla – samoin kuin se on edelleen totta! ”

Kaikki yhteensä

8

Osakkeet

8

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *