Daisyn suunnitelma ihanteellisesta kissan terveys- ja hyvinvointikuukauden tapahtumasta

0 Comments

addthis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Helmikuu on kansallinen kissan terveys- ja hyvinvointikuukausi! Me kissat ovat saattaneet saada vähän huijatuksi, koska helmikuussa on tyypillisesti vain 28 päivää. Ainakin saamme lisäpäivän tänä vuonna. Voimme silti hyödyntää erityistä kuukautta, mikä viittaa keskittymään kissan terveyteen ja hyvinvointiin sekä hyvinvointiin. Odotan saavani ilmapalloja, lisäherkkuja sekä korin uusia leluja tämän juhlan aloittamiseksi. Voi, samoin kuin oletus mitä? Käännyn kaksitoista 10. helmikuuta. Koska he eivät kuitenkaan nimenneet tätä kansallista Daisyn syntymäpäiväkuukautta, pysyn aiheena kissan terveydenhuollon kanssa.

Äitisi tai isäsi voi tehdä lukuisia asioita auttaaksesi sinua pysymään terveenä, kuten rutiininomaiset eläinlääketieteelliset kokeet, hammashoito, säännöllinen hoitaminen sekä hienoa leikkuaikaa. Haluan kuitenkin keskittyä ravitsemukseen. Kuten ehkä tiedät tai et tiedä, minulla oli virtsarakon kiviä, kun olin paljon nuorempi. Aina siksi, että muutin silloin syömiseen purkitettuun ruokaan. Ymmärsitkö, että esi-isämme olivat autiomaisia? Kissoilla ei luonnollisesti ole erittäin korkeaa janoa, samoin kuin meitä kehitettiin saamaan monia vettä syömästämme ruoasta.

Valitettavasti kuivassa ruuassa on vain noin 10% vettä, kun taas säilykkeet ovat parempia ja noin 75% vettä. On totta, että vain kuivatuotteen ruokavaliosuunnitelman kissat juovat paljon enemmän vettä, mutta niiden veden saanti on kuitenkin tyypillisesti vähemmän kuin kissa, joka syö purkitettua ruokaa. Lisäksi purkitettu ruoka maistuu ylimääräiseltä herkulliselta!

Tämän Halo Spotin muhennos on yksi suosikeistani. Hmm, et aio ottaa tätä, eikö niin? Koska tämä erityinen ruoka on minun. Ehdotan, että otat neuvoni, mutta et kuitenkaan koskaan ota ruokaa. Kiitos sinulle.

Ja nyt otan oman opastukseni sekä vähän terveellistä välipalaa. Harley, hanki oma ruokasi!

PS: Vain 3 paljon enemmän vuotta, kunnes saan oppijani luvan.

Daisy Curly Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *