Esittely Oriental Freestyle asiakkaillesi

0 Comments

Michell Evans
31. elokuuta 2019
”Hei Michell, olen yrittänyt hallita itämaisen freestyle -hoitamisen taidetta. Minulla on muutama asiakas, jotka todella pitävät tyylistä, mutta heidän koiransa eivät ole aina hyviä ehdokkaita. Minulla on myös asiakkaita, joiden koirat ovat täydellisiä tyyliin, mutta omistajat eivät pidä ideasta.

Onko mitään neuvoja tyylin täydentämiseksi ja asiakkaiden saamiseksi kokeilemaan sitä? Kiitos, Linda ”

Hei Linda. Itämainen freestyle -hoitaminen on hienoja hauskoja. Pidän siitä, koska se vaikeuttaa minua hoitamaan laatikon ulkopuolella. Asiakkaiden valokuvien näyttäminen koirista Oriental Freestyle -koristeissa, jotka näyttävät heidän koiransa samanlaisilta, ovat erinomainen tapa tarjota sitä. Verkossa on rikkauskuvia, jotka näyttävät asiakkaidesi kanssa. Ajattele sideaineen tai tabletin pitämistä kuvilla, jotka näyttävät asiakkaillesi keskustellessasi tyyleistä. Voit sisällyttää monia tyylejä, ei pelkästään itämaista freestyle. Ajattele kysyä suosituimmista itämaisista freestyle -taiteilijoistasi Facebookissa ja Instagramissa, jos saatat käyttää heidän kuviaan näyttääksesi asiakkaillesi.

Usein asiakkaat eivät pidä tyylistä, koska vartalo on yhtä lyhyt ja jalat ovat myös pitkiä. Nämä asiat voidaan nopeasti muuttaa siihen, mitä monet puhelu kutsuu pentuleikkausta, nallekarhun verhoilua tai jopa parranajoa. Voit myös vaatia tehdä päätöksiä kehosta ja jalkakerroksesta koiran rakenteen takia. Jos koira ei ole luonnollinen kauneus, voit muuttaa tyyliä tehdäksesi koiran näyttämään asentajalta, nuoremmalta ja terveellisemmiltä.

Ylipainoiset koirat, koirat, joilla on hienoja palkkasopimuksia sekä kuoppia, ohut turkki sekä iho -ongelmat ovat esimerkkejä koirista, jotka saattavat hyötyä muokatusta tyylistä. Muista, että tyyli yleensä integroi vaatteet. Voit ehdottaa – erittäin valitettavasti näköisen koiran tilanteessa – että he pitävät paitaa siinä.
Mainokset

Pää on ainutlaatuisin osa monista itämaisista freestyle -trimmille. Omistajat pitävät näistä koristeista, koska ne ovat erittäin animoituja, koiranpentuja – kaltaisia ja lyhyitä suun ympärillä ja silmiin.

Kun suoritat leikkausta, pidä nämä yhdeksän tyypillistä itämaisen freestyle -pään ominaisuutta mielessä:

Kuono hoidetaan näkymään erillään kallosta.
Kuonon leveys on hoidettu näyttämään leveämmältä kuin silmän ulkokulma.
Nenän yläosaa ei ole ajeltu, mutta se on leikattu kuonon muodon tuottamiseksi.
Leukakerros on leikattu erittäin lyhyt.
Jokainen takki, joka tarttuu nenän kärjen ohi, on lyhyt.
Silmät ovat täysin auki. Ei otsatukkaa tai kuplia.
Korvat ovat jollain tavalla korostettuja ja liioiteltuja.
Poskit ovat yleisimmin leikattuja lyhyitä.
Väriaalsut, jouset ja langat käytetään yleensä kasvojen piirteiden korostamiseen.

Muista, että jalkojen pidempi turkki, joka on tyypillinen tyylin ominaisuus, vaatii säännöllisempää hoitamista. Tämä on suuri tulolähde salonkille. Samoin pidä mielessä, että nämä ovat erikoislevyjä; Tutkimuksen tutkimiseen ja näiden tyylien asianmukaiseen suorittamiseen tarvitaan paljon taitoa, joten muista maksaa vastaavasti.

Hyvää hoitamista! —Michell ✂️

Onko sinulla huolta, jonka haluat Michellin vastaavan? Lähetä huolenaiheita osoitteeseen michell@groomingtutor.com

Kaikki yhteensä

25

Osakkeet

2

0 –

23

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *