GERMINDER esittelee GNFP Digital

0 Comments

, joka on päivitetty uudella logolla 16. kesäkuuta 2017

NYC: n toimisto muuttuu Sohoon, KC: n toimistoon, joka on asetettu Crossroads Arts District -alueelle

Germinder & Associates, Inc., 67 miljardin dollarin PET -teollisuuteen erikoistunut yritys, paljasti tänään digitaalisten kykyjensä kasvun ottamalla käyttöön GNFP Digital. Johdanto tulee strateginen siirto viraston New Yorkin keskikaupungin toimistoista 175 Varick Street, Wework/Soho West. Viraston #GNFPDIGIAL -palvelut löytyvät KC Crossroads Arts -alueen uudesta Wework/Corrigan -asemasta. Näiden toimistojen on tarkoitus avata juuri ajoissa eläinten terveys- ja hyvinvointikäytävän maailmanlaajuisen eläinten terveys- ja hyvinvointiviikon vuosittaisiin tapahtumiin.

”Olemme aina pyrkineet olemaan käyrän edellä, samoin kuin GoodNewsforpets -digitaalinen alustamme on esimerkki siitä. Nyt GNFP -digitaalilla voimme pidentää näitä kykyjä muille digitaalisen viestinnän alueille. Ja näemme erinomaisen synergian toimistomme siirtämisessä yhteistyöllisemmälle innovatiiviselle alueelle SOHO: ssa ja avaamalla uusia GNFP -digitaalisia toimistojamme Crossroads Arts -alueella Kansas Cityn eläinten terveys- ja hyvinvointikulutuksen sydämessä. Se on nippu

GNFP Digital soveltaa Germinderin hyvin hiottua strategista neuvonantajaa, tiedottajaa ja dilemmakoulutusta pätevyyttä lemmikkimarkkinoilla yhdessä viimeisimmän digitaalisen tilan pätevyyden kanssa. Myös maineiden hallintopalvelut digitaalisessa ympäristössä tarjotaan. Liiketoiminta sekä C-suite-johtajat, jotka pyrkivät joko parantamaan tai uudistamaan digitaalista olemassaoloaan, voivat hyötyä palveluista.

”Kaikkien vuosien aikana olen ymmärtänyt Lea-Annin, hän on aina askeleen eteenpäin neuvoa asiakkaitaan tarkalleen, kuinka ennakoivasti sitoutua sen sijaan, että taistelisi tai sivuuttaa asiaa. Ja hän hyödyntää kaikkia käytettävissään olevia viestintäkanavia. Hän ennakoi Internetin vaikutusta, bloggaajien vaikutusta ja sosiaalisen median vaikutusta. Hänet ovat kurinalaisia ​​lähestymistapassaan ja odotan eteenpäin nähdäkseen tämän liiketoiminnan seuraavan vaiheen ”, totesi Susan McGreevy, Stinson Leonard Street LLP: n Kansas Cityn lainsäädäntöyrityksen kumppani.

Germinder julkaisee yrityksen palkittu Goodnewsforpets.com Digital Platform. GoodNewsForpets.com kuratoi uutisia kiinnostuksen korkoista ja merkitystä tietoon perustuville lemmikkieläinten vanhemmille, mukaan lukien lemmikkieläinmarkkinat ja eläinlääketieteellinen ammatti. Palkittu sivusto esiteltiin vuonna 2000. GoodNewsForpets tarjoaa sponsoroituja kimppuja ja on NY Dog -elokuvafestivaalin sponsori, joka on koira juhlii kansallista juhlaa. Sivusto vaikuttaa säännöllisesti sekä luontoissuoritukseen että rahallisiin lahjoituksiin turvakoteille, pelastaville ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille.

Tietoja BERMINDER & Associates, Inc.
Germinder & Associates on palkittu New York City sekä Kansas City -yritys, joka tarjoaa strategista neuvonantajaa, digitaalista kustanmissisältöä, kapeamarkkinoille kampanjoita, mukaan lukien eläinten terveys ja hyvinvointi sekä lemmikkieläintuotteet. Yhtiö perustettiin Kansas Cityyn vuonna 1998 sekä avasi New Yorkin toimiston vuonna 1999. Iconic -ponnisteluihin kuuluu Catalyst Council; Ymmärrä sydänmatot sekä Kansas Cityn eläinten terveys- ja hyvinvointikäytävä. Yhtiö on PR -neuvoston jäsen, PRSany valtavien Apple -palkintojen timanttisponsori ja korkeamman Kansas City Prism -palkinnon majesteettinen sponsori. Yhtiö juhlii 20 -vuotisjuhliaan ensi vuonna. Noudata Twitterissä: @GerminderPr ja Facebook: GERMINDERPR.

Tietoja Lea-Anninderistä, APR-stipendiaatti PRSA
Lea-Ann GERMINDER, APR-FEOR PRSA on akkreditoitu suhdetoimintajohtaja sekä eläinten terveys- ja hyvinvointimarkkinaveteraani. Hän on toiminut Amerikan PRA -säätiön edunvalvojana sekä New Yorkin presidenttinä sekä Kansas Cityn PRSA -luvuissa. Hän on Naisten presidenttijärjestön (WPO) jäsen, NY Women in Communications (NYWI), pelkovapaa neuvoa -antava toimikunta, eläinlääkärin mainosyhdistyksen johtajat (VMAE), eläinlääkärit, kissan kirjoittajien yhdistys (CWA), The The Fines Writers ‘Association of America (CWA), The the the the the the America (CWA), The the the the the America (CWA), The the the the America (CWA), The the the the America (CWA), The the the the America (CWA), The the the the America (CWA), The the the the America -yhdistys (CWA). Koiran kirjoittajien yhdistys Amerikan (DWAA) sekä naisten lemmikkimarkkinoilla (Wipin). Noudata häntä Twitterissä: @lgerminder

Yhteystiedot:
Lea-Anninder, APR-kaveri PRSA
lgerminder@germinder.com
@lgerminder
Caitlyn O’Hare
Caitlyn.ohare@germinder.com
212-367-2170/917-334-8682

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *