Groomersin hätäapurahasto: Groomers auttaa Groomersia

0 Comments

, kirjoittanut Mary Oquendo
29. joulukuuta 2017
Ajattele vain, että 25 vuoden kovan työn jälkeen palvelustasi ei ole enää siellä; Ehkä se palasi tai pyyhkäisi pois tulvassa. Entä jos olisit kauhistuttavassa onnettomuudessa ja menetit raajan tai kaksi? Tai luonnonkatastrofi kokonaisuutena kaikki laitteet ja tarvikkeet?

Sitten on Deana Mazurkiewicz. Hänen tarinansa on hyvin tuttu tarina monille groomereille viime vuonna, kun hirmumyrsky Harvey, Irma ja Maria aiheuttivat tuhoa kaikkialla Yhdysvalloissa. Hirmumyrsky Irma vietti noin 9 tuntia Deanan kodin yli ja kun hän oli valmis, hän jätti loistavan vahingon; Puut alas, navetta tulvii ja virta ulos. Mikään kostealla säällä ei aiheuttanut mustia muottivaurioita hänen kaupassaan. Työstä kaksi ja puoli viikkoa ja mustan muotin poistokustannukset voivat vaikeuttaa katastrofista toipumista – ellei mahdotonta. Deana’s on vain yksi monista vastaavista sovelluksista, jotka Geaf sai tänä vuonna.

Kaikissa näissä valitetuissa tilanteissa – ja enemmän – ovat vaikuttaneet ammatillisiin groomereihin ilman varoitusta. Ja siellä Groomersin hätäapurahasto astuu sisään.

”Groomersin hätäapurahasto on uskomaton. He eivät vain auttoivat minua tarpeen aikana, vaan kaikelle, mitä he tekevät kaikille muille. Kiitos! ” – Deana Mazurkiewicz
Mainokset

Sen jälkeen kun hiekkainen hirmumyrsky tuhosi Yhdysvaltain itärannan vuonna 2012, jota seurasi myöhempi tulva, ja sitten tornadot myöhemmin Oklahoman tuhoamiseksi, Ileana Nogueras alkoi miettiä parempaa tapaa auttaa ammattilaisten lemmikkieläinten hoitajia tragediassa. Ja 4. heinäkuuta 2013 hän perusti Groomersin hätäapurahaston (GEAF).

All -Folunter -hallituksen jäseniä on 7. Niihin kuuluvat Judi Cantu Thacker, Jennifer Walker, Jameson Kon, Milena Kon, Ellen Ehrlich, Kristie Kingsland ja Mary Oquendo sekä kaksi neuvonantajaa Dawn Omboyssa ja Daryl Connerissa.

IRS: llä rekisteröidyn 501 (3) C -voittona, joka on rekisteröity, on noudatettava tiettyjä käytäntöjä. Hakemus on jätettävä, ja sitten se tarkistetaan sen legitiimiyden varmistamiseksi. Hakijan on oltava Yhdysvaltain kansalainen.

Missio -lausunnomme on: “Groomersin hätäapurahasto on Yhdysvaltojen ammatillisten lemmikkieläinten groomerien puolustaja, joihin odottamaton katastrofi kärsii käyttämällä päteville hakijoille taloudellista apua, sekä toimittaa ulkopuolisia resursseja avuksi.”

Groomersin hätäapurahasto voi auttaa monin tavoin:

1. Ohjaa hakijaa eri paikallisille ja liittovaltion virastoille, jotka tarjoavat apua.

2. Tarjoa taloudellista tukea. Pelkästään vuonna 2017 GEF on maksanut yli 25 000 dollaria käteisellä.

3. Vaihda katastrofien vaurioituneet laitteet ja tarvikkeet. Teollisuudellamme on suurimmat myyjät. Vaikka saamme laitteita ja toimituslahjoituksia muilta groomersilta, myyjämme ovat lahjoittaneet kuormalavoja laitteita ja tuotteita, terävöityjä ja korjattuja lahjoitettuja laitteita sekä tehneet suuria käteislahjoituksia.

4. Edistä tarkistetut GoFundMe -sivut.

Voimme kuitenkin hajottaa vain sen, mitä saamme lahjoituksessa. Tässä on muutamia tapoja auttaa meitä auttamaan sinua:

1. Tuki myyjiämme. Ne ovat erittäin anteliaita, kun tarvitsemme. Verkkosivusto on tarkoitus päivittää helmikuussa, jossa luetellaan nämä myyjät.

2. Osallistu varainkeräilijöihimme sekä verkossa että messuissa. Niin kauan kuin hallituksen jäsen voi osallistua messuihin, kaikki johtajat toimittavat meille osaston ja tapahtumatilan. Aina on koria ja lounaspäivämääriä, joiden kanssa alan johtajat ovat arvailtuja. Suurin messujen show -varainkeräys tapahtuu Groom Expoissa Hersheyssä, PA. Aikaisemmin torstaina Internet sekoittuu. Se on hauska täytetty ilta peleillä, ruoalla, kassabaarilla ja palkinnoilla. Paljon palkintoja.

3. Käteislahjoitukset. Verkkosivustollamme voit lahjoittaa PayPalin kautta. Napsauta vain punainen lahjoituspainiketta tai pudota käteisellä purkkeihimme osastollamme messuilla. Frank Rowe ja pojat kaksinkertaistavat boothissa tehdyt 500 dollaria.

4. Groom yksi GEF: lle. Lahjoita yhden sulhanen hinta auttaaksesi tarvitsevia groomereita. Voit tehdä tämän lahjoituksen verkkosivuston lahjoituspainikkeen avulla.

5. Lahjoita laitteet hyvässä kunnossa. Jos aiot olla messuilla, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@geaf2013.org, jotta voimme ohjata sinut myyjälle tai hallituksen jäsenelle, joka kuljettaa sen varastollemme.

“Sillä se on antamassa, että saamme.”
–St. Assissin Francis

Ei ole yhtäkään henkilöä, joka olisi saanut apua heidän tarpeensa odottamaan. Voimme auttaa vain lahjoitetussa. Joten ole antelias, et koskaan tiedä, löydätkö sinun apuamme. ✂

Kaikki yhteensä

38

Osakkeet

38

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *