Halvat sydänmatopillerit

0 Comments

Monet muut koiranomistajat päättävät antaa koirilleen sydänmatohoitoa. Riippumatta siitä, johtuuko hyttysten lukumäärän noususta tai laajemmin huolestuneimmasta huolestumisesta aikuisten sydänmatojen vaikutuksista koiriin, useammat ihmiset päättävät hoitaa tätä ongelmaa vastaan.

Yleiset sydämen matopillerit koirille

Vaikka saatavilla on useita erilaisia ​​sydänmatopillereitä, hinnat vaihtelevat melko rajusti.

HeartGard Plus on ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto, mutta se ei ole halvin.

Halpojen sydänmatopillereiden ostaminen voi tarkoittaa tuotemerkin ostamista, joista et ole vielä tietoinen, mutta halvempi vaihtoehto voi tarkoittaa eroa hoidon käytön tai ei.

Tämä pätee erityisesti ihmisiin, joilla on useita koiria huolehtia. PET -lääkkeet voivat olla kalliita yritettäessä hoitaa useampaa kuin yhtä eläintä.

Käyttämällä yleistä tunnettua tuotemerkin sijasta voimme tehdä merkittäviä säästöjä.

Myynti geneerinen hoito on arvon sydän. Alle 20 dollarilla kuuden kuukauden tarjonnasta se tarkoittaa, että koiriamme voidaan hoitaa alhaisella hinnalla ja pitää täysin turvassa. Halvojen sydänmatojen pillereiden suhteen tämä on erittäin hyvä ja turvallinen vaihtoehto.

ValuHeart sisältää täsmälleen saman aktiivisen aineen kuin Heartgard, joka on ivermektiini. Annostus on täsmälleen sama, ja saamme täsmälleen samat edut kuin tunnetuimman HeartGardin käyttäminen.

Emme ehkä saa samaa hienoa pakkausta ja mainosbudjetti on varmasti paljon alhaisempi, mutta lääkitys on puolet hinnasta.

Heartwort -madon hoitaminen ympäri vuoden

Ihmiset kohtelevat nyt koiriaan joka kuukausi vuodessa eikä vain vuoden aikana, jolloin hyttyset ovat todennäköisimmin läsnä.

Tietenkin tämä riippuu siitä, missä asut. Jos olet osa maata, jolla on lumi ja kylmä sää merkittävälle osalle vuotta, et tarvitse ympäri vuoden hoitoa.

Lievämmälle ilmastolle ihmiset kuitenkin päättävät hoitaa joka kuukausi säästöjen ja mielenrauhan takia.

Koiran turvallisuuden varmistamiseksi koira on puhdistettava eläinlääkärillä, ennen kuin hänen omistajansa voi antaa hänelle sydämen matojen ehkäisyhoidon, jos hänellä ei ole ollut annosta viimeisen vähintään 3 kuukauden aikana.

Ottaen huomioon, että se maksaa vain kymmenen dollaria, jotta saadaan edullisia pillereitä kyseiselle ajanjaksolle, jatkuvan hoidon hinta ympäri vuoden on paljon alhaisempi kuin eläinlääkäreille, joita muuten vaaditaan.

Tietysti kaikki tämä riippuu näkemyksistäsi lääkkeiden antamisesta lemmikkillesi, mutta se on jotain harkittavaa.

Ja jos sinun ei tarvitse ostaa sydänmatohoitoa, joka yhdistää sydänmatojen hoidon muihin yleisiin ongelmiin, kuten suolistomatoihin tai kirppujen hallintaan, niin geneerisen, kuten arvon sydän, prohen tai nuheart, käyttäminen on erittäin hyvä vaihtoehto.

Sivuhuomautuksena jokaisella, jolla on vaikeuksia saada koiransa ottamaan tabletin, riippumatta siitä, kuinka hyvin naamioitu maukkaan herkkuun, niin olet tyytyväinen siihen koiran tavalliseen ateriaan.

Katso lisätietoja, onko viesti sydämen matojen ehkäisy tarpeen ympäri vuoden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *