Hotel for Dogs Review

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainituilta yrityksiltä.
Oletko etsinyt koirakatsausta hotellia? koiran? Derby (keltainen laboratoriopentu harjoittelussa) ja menin katsomaan koiria koiria viime viikonloppuna useiden kollegamme kollegoillemme. Meillä oli mahdollisuus tehdä koulutusta ennen elokuvaa ja elokuvan jälkeen menimme syömään illallista Lazy Dog -kahvilassa.
Derby oli niin tyytyväinen elokuvaan, jonka hän halusi kirjoittaa arvostelun.
Hotelli koirille
Derbyn (koira) arvostelu
Se oli mahtavaa! Sain paljon huomiota ennen elokuvaa koiran ystäviltä ja sen jälkeen teatterin ulkopuolella. Veljeni hollantilaiset ja muut kaverit liittyivät meihin, mutta istuivat teatterin toisella puolella):
Elokuva oli mahtava. Näin koiran, joka näytti aivan kuten minä. Näin myös koiria, jotka näyttivät veljeni Stetsonilta ja Linusilta. Pystyin itkemään elokuvan aikana (koska se oli surullinen) ja kukaan ei huomannut, koska elokuvan aikana tapahtui niin paljon koiran ääniä. Elokuvan tähti ”Perjantai” näytti aivan serkkuni Ralphie. Suosikkiosani olivat kaikki bruce -gadgetit kaikille koirille. Toivon, että jonain päivänä minulla on oma tenniskenkämyyntikone.

Toivon, että isäni vie minut toiseen elokuvaan todella pian. Jos et voi mennä elokuviin, yritä saada äitisi tai isä vuokraamaan hotellia koirille, kun se tulee videoon.
Colbyn (ihmisen) katsaus
En odottanut liikaa, mutta hotelli koirille oli yllättävän hyvä. Sitten taas olen koiran rakastaja. Oli joitain loistavia koiran laitteita, jotka joudumme joutumaan joutumaan luomaan koirille. Suosikkini oli automatisoidut ovet … ei automatisoitu kuten luulisi. Nämä ovet automatisoitiin koirille. Kun koira juoksi toiseen oveen, se soittaisi oven toiseen oveen ja kun he pääsivät siihen ovelle, kenkä potkaisi vastakkaiselle ovelle … erittäin fiksu. Toinen melko hämmästyttävä laite oli hyvin samanlainen kuin viime vuonna esitelty Dog Ball Launcher.
Kaiken kaikkiaan nautimme elokuvasta perusteellisesti. Jos olet koiran rakastaja, suosittelen ehdottomasti hotellia koirille.

Laiska koirakahvila
Elokuvan jälkeen tapasimme enemmän kavereidemme kanssa Lazy Dog -kahvilassa. Oli loistava aika ja saimme seurustella muiden koiranpentujen kanssa. Derby oli hyvä, mutta hän vaati rentouttavaa puolta Tammyn tuolin ja toisen puolen alla. Hän on ehdottomasti pitkä pentu.

Lazy Dog Cafessa on melko erilaisia ​​ruokia. Muutama valikossa huomasin kohtaa olivat pizza, hampurilaiset, kanankannan piirakka, havaijilainen säkki… ehdottomasti lajitelma. Minulla oli keisarisalaatti, jossa oli grillattu lohi-puoliksi terveinen valinta. Derby menestyi erittäin hyvin ja vaikka hän ei mennyt nukkumaan, hän pysyi minun alla (ainakin osa hänen ruumiinsa) koko illallista eikä ryöstänyt ollenkaan paljon (erittäin hyvä hänelle muiden koirien ympärillä).
Meillä oli loistava aika ja jep Toinen kuva on derby smooching veljensä hollantilaisten kanssa teatterin edessä. En voi odottaa seuraavaa opaskoiraryhmää seikkailua!
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – täydellinen uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – Kaikki koiranpennut rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Hullu koiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuillemme.
Paras tuore koiraruoka, josta pidämme: Viljelijän koira – Pari kuukautta sitten aloimme raven tuoretta koiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennus viljelijän koiran ensimmäisestä tilauksesta.

Tutustu lisää suosikkeihimme uudessa koiranpennun tarkistusluettelossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *