ifetch auttaa turvakoiria löytämään talon, jolla on leikki

0 Comments

esittelee ifetch -kotitalousohjelmaa

Ifetch, villisti suosittujen automaattisten pallojen kantorakettien ja koirien aivopelien valmistaja, esittelee uuden antamisohjelman, jonka tavoitteena on auttaa Long State Shelter -koiria pois betonikynistään ja rakastaviin koteihin. Ifetch kotitalousyhteydet ja kunto -ohjaajat kaikkialla Yhdysvalloissa sekä adoptiota koskevien koirien määrittämiseksi sekä tukikoirien tukemiseksi, samoin kuin vaatimusten avustaminen, että se on paljon houkuttelevampi ehdokkaita mahdollisille omistajille. ASPCA: n mukaan noin 3,9 miljoonaa koiraa menee eläinten turvakoteisiin valtakunnallisesti vuosittain, samoin kuin lähes 1,2 miljoonaa. Yhdistä ne raittivat tilastot vuoden 2014 tutkimuksen kanssa, joka julkaistiin käytetyissä eläinten tapojen tieteessä, joka havaitsi, että suojan lemmikkieläinkoiran todennäköisyys lisääntyi huomattavasti, kun heitä havaittiin pelaamassa. Pitäen kyseisen tutkimuksen mielessä, Ifetch A-kotitalous lahjoittaa Ifetchin samoin interaktiiviset pallojen kantoraketit karsintakoteille Buy in Bost -sovelluksen ja rikastumisen lisäämiseksi näille pennuille. IFETCH on myös omistettu pariksi alueellisten kunto-ohjaajien pariksi turvakoteilla työskentelemään pitkäaikaisten koirien kanssa, käyttämällä IFETCH-tuotetta harjoitustuena. IFETCH auttaa myös turvakoteja julkistamaan nämä koirat, jotka tarvitsevat adoptiota alueellaan sosiaalisen verkoston ja muun rahallisen tuen kanssa.

“Turvakoirissa kamppailevat stressin ja ahdistuksen sekä masennuksen kanssa, joten uusi rikastumisen kehittyminen ja leikki auttaa heitä selviytymään ympäristön ahdistuksesta.” Kuvailee Ifetchin kotitalouskoulutuksen johtaja Crystal Dunn sekä Lynps ‘n Hounds Pet Dog -koulutuksen omistajaa Austinissa. “Valmentajana olen havainnut ensin, kuinka epäsuotuisat käyttäytymiset, kuten hihnan aggressio ja reaktiivisuus, voidaan käsitellä harjoitteluun interaktiivisella leluilla, kuten Ifetch.”, Jatkuu kristallia. “Pelipisteet, jotka harjoittavat sekä mielen että kehon, ovat erittäin hyödyllisiä minimoimaan stressiä ja ahdistusta sekä ahdistusta eläimissä.” IFETCH -tiimi pilotoi ohjelmaa Austinin alueellisessa Austin Shelterissä, Austin Family Lemmikkieläimissä Alive!, Tänä talvella ja pystyi turvaamaan Mona -nimisen pitbull -sekoituksen, joka oli kamppaillut löytääkseen adoptoitaan yli vuoden ajan. Työskentely perustavanlaatuisten komentojen parissa ja aggressiivisen “otoksen” voittaminen työskennellessään myös IFETCH: n kanssa, ei vain auttanut häntä, joka päätyi paljon parempaan koiran kansalaiseen, mutta myös toimitti kaivatun tauon häkin rajoista . ”Turvakoirat alkavat tuntea ilmapiirinsä henkisiä vaikutuksia vain kahdessa viikossa.”, Mukana Debbie Hamill, päämainontapoliisi ja Ifetchin omistaja. ”Kun löysin tutkimuksen, joka osoittaa, että näytelmä lisää adoptiomahdollisuuksia, ymmärsin, että tämä oli paras IFETCH -ohjelma käynnistää. Odotamme edelleen kotitalouden hakemista paljon turvakoirille ympäri maata. ”

Jos olet ajatellut saada IFETCH -kotitalousohjelma, siirry heidän verkkosivustolleen www.goifetch.com/ifaf löytääksesi lisää, ja lähetä Internet -sovelluksessa. Ifetch rohkaisee turvakoteja, kouluttajia ja vapaaehtoisia osallistumaan. Se vaatii yhteisiä vaikutuksia, mutta toimiin on 3 miljoonaa syytä – koirat odottavat innokkaasti omistajia turvakoteissa ympäri Yhdysvaltoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *