Käyttämällä aikakatkaisuja lemmikkikoiran koulutukseen

0 Comments

, tarjoatko koirillesi “aikakatkaisuja”?

Tarjoan Mutt Ace “aikakatkaisu” koko ajan, kun hänen täytyy rentoutua. Aikakatkaisu saattaa viitata makaamaan sängyssään muutaman minuutin, makaa kennelissä tai tauon pelaamisesta.

”Aikakatkaisut” voivat olla tehokkaita lemmikkieläinkoiran koulutukseen, jos niitä käytetään auttamaan lemmikkikoiraa rentoutumaan. Kaikkien koirien on löydettävä nopeasti kaiken tyyppisiin tilanteisiin. Tavoitteena, johon aina ampun, on saada lemmikkikoirani makaamaan, potkua takaisin ja pysyä 20 minuutin ajan kaikenlaisessa tilanteessa.

Aikakatkaisujen on aina oltava positiivisia. Niitä ei saa koskaan käyttää rangaistuksena. Koiran kennelin, maton tai sängyn on aina oltava positiivinen, potkaiseva takaisin sijainti hänelle viettää aikaa. Hän ei saa koskaan tuntea kustannuksia, että kennelissä on huono kokemus.

Lemmikkikoiran uhkailu aikakatkaisulla ei toimi. Koirat eivät ole lapsia, samoin kuin he eivät kykene muodostamaan yhteyttä tapojensa välillä ja rangaistaan ​​aikakatkaisulla.

Milloin minun ei pitäisi tarjota lemmikkikoiralleni aikakatkaisua?

Lemmikkikoira ei ajattele: “Jos haukkun kissan kohdalla, saan aikakatkaisun, joten olen paljon parempi olla hyvä!”

Koirien vaatimus korjata nopeasti, koska he tekevät jotain ”huonoa”, kuten haukkumista tai juomista wc: stä. Muutoksen on oltava lyhyt – perus ”ei!” Tai pop koiran hihnassa on se.

Jos lemmikkikoira lähetetään hänen kennelille rangaistuksena käyttäytymisestä, hän ei ymmärrä, miksi hänet lähetetään kenneliin tai miksi hänen omistajansa on edelleen onneton. Hän yhdistää kennelin huonoksi sijainniksi omistajansa epäsuotuisasta energiasta lähtien. Siihen mennessä, kun hän on kennelissä, hän on unohtanut sen, mitä teki väärin.

Lemmikkikoiraa ei saa koskaan antaa aikakatkaisua, kun hänen omistajansa on vihainen.

Myös huono käsite on lähettää lemmikkikoira kenneliin, jos hän on ekstaattisessa mielessä. Kennelin on edustettava rentoutumista ja turvallisuutta.

Jos laitat lemmikkikoirasi kenneliin sen jälkeen kun hän on lopettanut jotain, hän todennäköisesti pysyy siinä mielessä olevassa hyper -määrityksessä ja kuoren tai yrittää päästä ulos, kun hän on yleensä hieno kennelissään. Tämä tapahtuu ässälle koko ajan, jos hän on pelannut samoin kuin sitten laitan hänet kenneliin rauhoittamatta häntä ensin.

Yksinkertainen menetelmä uskoa siihen – jos lemmikkikoira on ekstaattinen ennen kuin suljet kennel -oven, hän pysyy innostuneena. Jos lemmikkikoira on sekä rauhallinen ja potki takaisin ennen kuin suljet kennel -oven, hän pysyy rentoutuneena. Vaikein osa on tunnustaa, kun lemmikkikoira on todella rento.

Jos lemmikkikoira on haukkunut villisti kissassa ja sitten kauhistuneen omistajan kenneliin ja heitetään kenneliinsä, lemmikkikoira on edelleen siinä ekstaattisessa määrityksessä ja jatkuu hiontaa, itkevä sekä yrittää löytää kissan kennelistä.

Jos lemmikkieläinkoira haukkuu kissan ja omistajan uudelleen ohjaa koiran huomion, hyödyttää häntä rauhallisuudestaan ​​ja asettaa hänet kenneliin jonkin aikaa, lemmikkikoira on kunnossa ottamalla lyhyt tauko.

Milloin minun täytyy antaa lemmikkikoiralleni aikakatkaisun?

Aikakatkaisujen hyödyntämisessä ei ole mitään vikaa auttaa lemmikkikoiraa potkua niin kauan kuin aikakatkaisua ei käytetä rangaistuksena.

Kun pelaan saaliin Joshin tai yhden veljeni kanssa, ässä kulkee normaalisti ympäri kuin maniakki meidän välillämme jahtaavan palloa. Jos en tarjoa hänelle aikakatkaisuja, hän todella ajaa itsensä sairaana.

Joten noin viiden minuutin välein laitoin hänet alaspäin ja sain hänet hengittämään. Häntä ei rangaista, hän vain pitää tauon. En tee erittäin hienoa tehtävää saada pallo-pakkomielle lemmikkikoira rentoutua, mutta ainakin saan hänet pysymään muutaman minuutin ajan.

Ei ole koskaan huono käsite käyttää aikakatkaisuja minkään tyyppisen mielenkiintoisen toiminnan aikana, kuten lemmikkikoiran puistoon tai ketteryyteen. Aikakatkaisu saattaa osoittaa, että lemmikkikoiran käskyyn makaamaan ja pysymään viisi minuuttia, kun hän saa herkkuja ja kiinnostusta rauhallisuudesta. Sitten hän voi palata pelaamiseen.

Jos lemmikkikoirasi ajaa sinua pähkinöitä talossa ja vaadit taukoa häneltä, ei ole mitään vikaa laittaa hänet kenneliin tunnin ajan.

Vaikka näet sen “rangaistuksena”, koska lemmikkikoira turhauttaa sinua, varmista vain, että lemmikkikoira näkee sen olevan hyvä paikka rentoutua hetkeksi. Aivan kuten kun olet ensimmäinen kennel, joka kouluttaa koirasi, jatka sitä täynnä herkkuja, kuten raa’ita tai kongeja, jotka ovat täynnä maapähkinävoita.

Kun edistän uutta lemmikkikoiraa sekä kaikkia kodin eläimiä ja ihmisiä on vähän stressaantunut, laitan yleensä molemmat koirat kenneliinsä rauhallisesta ajasta, joten kissat, Josh sekä voin ottaa ilo sekä rauhasta ja hiljaisuudesta.

Ace todella sukeltaa kenneliin, koska hän ymmärtää, että on mahdollistaHän saa herkkua. Hänen mielestään on ehdottomasti sen arvoista viettää tunti kennelissään vastineeksi pienelle nykimiselle. Hänelle onnekas palkkio on yleensä jotain paljon parempaa.

Muista vain, että aikakatkaisut eivät työskentele lemmikkikoiran rankaisemiseksi huonosta käytöksestä. Sen sijaan ne auttavat vahvistamaan koiran suurta käyttäytymistä.

Milloin aikakatkaisut ovat hyödyllisiä koirallesi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *