Katherine Kern Wins GoodNewsforpets Human-Animal Bond Award

0 Comments

Momma Kat talossa Bear-kissan kanssa palkintotaulussaan.

Katherine Kern A.K.A. Momma Kat sai CWA Goodnewsforpets Human-Animal Bond -palkinnon 25. vuosittaisessa CWA-juhlissa 18. toukokuuta St. Louisissa, Mo.

Palkinnon myönsivät CWA: n perustaja sekä entinen presidentti Amy Shojai Kernille hänen voittajaviestistään: “Vaativatko kissat ihmisen vuorovaikutusta vai ovatko he täysin hienoja?” Kern voitti samoin halutun museon mitalin postiin.

GoodNewsForpets on tukenut palkintoa viimeisen kolmen vuoden ajan.

“Arvostan aidosti Lea-Annia (ja GoodNewsforpets) palkinnon jatkamisesta ja ihmisten ja heidän kissojensa välisen siteen kunnioittamisesta-että Bond on syy siihen, että monet ihmiset omistavat ammatinsa kissoille”, Kern totesi.

Lisa Lippman, DVM, joka arvioi palkinnon olevan samaa mieltä. Hän kommentoi tuomarissaan huomautuksia: ”Uskon, että yksi kissojen tyypillisimmistä väärinkäsityksistä on, että ne ovat riippumattomia välinpitämättömyyteen nähden. Todellisuudessa kissat ovat yleisesti yhtä sitoutuneita ihmisiin kuin koirat (vaikka ne osoittavat sen erittäin eri tavalla!)

Valitsin merkinnän mestariksi, koska se edustaa yhtä ihmisen eläinsidoksen tärkeimmistä näkökohdista. Olipa kyse perheen lemmikkieläimistä sekä heidän omistajiensa tai perheen lemmikkieläimistään sekä heidän eläinlääkäreistään … vaikka emme aina voi odottaa eläinten osoittavan meille kiintymystä menetelmissä, joilla on järkeä ihmisen aivoillemme, voimme huomata kääntää heidän kaltaiset meille sen lisäksi, että arvostat ihmisen ja eläimen sidoksen hienovaraista voimaa. ”

Lippman päätteli: ”Eläinlääkärinä vaaditaan riippua pienistä vihjeistä auttaakseni minua ymmärtämään, mikä on vialla. Eläimet eivät voi puhua meille, joten meidän on löydettävä kääntää heidän kielensä. Olipa kyse eläinlääketieteellisessä ympäristössä tai kotona, huomaa ymmärtää tarkalleen, kuinka perheemme lemmikkimme ovat vuorovaikutuksessa kanssamme (vaikka se ei aina olisi haluamamme menetelmässä), on elintärkeää lemmikkieläinten ja ihmisen siteen menestykselle. ”

Amy Shojai, CWA: n perustaja sekä GERMINDER20 PINK HONOREE POWER antoi palkinnon.

Lea Ann Germinder sekä CWA: n perustaja Amy Shojai

”Olen innoissani siitä, että Kathie Kern voitti tämän palkinnon ja Amy Shojai tarjosi sen hänelle. Yhteytemme CWA: hon alkoi, kun Amy Shojai oli presidentti ja yhteys Kathien kanssa on vasta alkamassa. Se on sopiva menetelmä GoodNewsForpetsille liittyäkseen juhlimaan kissan kirjoittajien yhdistyksen 25. vuosipäivää ”, totesi Goodnewsforpets.com-sivuston toimittaja Lea-An Germinder.

GoodNewsForpetsin sponsoroiman Human-Animal Bond -palkinnon entiset vastaanottajat ovat Deb Barnes, välitön entinen presidentti ja Ramona Marek, GoodNewsForpetsin aikaisempi kirjailija.

Erityinen huuto Shojai Mentor -palkinnon mestarille Ramona Marekille, Michael Brim -palkinnon palkinnon mestari Janiss Garza sekä presidentin palkintomestari Fran Pennock Shaw.

Kern on ansainnut ylimääräisiä palkintoja blogikirjoittajana sekä kirjailijana sekä löydät paljon enemmän hänen työstään Mommakatandherbearcat.com -sivustossa.

Onnittelut kaikille!

Seuraa GoodNewsForpets.com Instagramissa sekä Twitterissä @GoodNewsForpets ja kuten me Facebookissa GoodNewsforpetsissa. Saat paljon enemmän uutisia GoodNewForpetsilta, osoittaen täällä uutiskirjeemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *