Katsaus: Mitä koira ymmärtää

0 Comments

Kirjan arviointi – mitä koira ymmärtää kissan Warren

HUOMAUTUS: Sain ilmaisen kopion tietokirjasta “Mitä koira tietää: tiede ja työkoirien kysymys” vastineeksi tämän blogin arvioinnille. Olen sisällyttänyt Amazon -tytäryhtiölinkit.

Cat Warren sekä hänen saksalainen paimenkoiran soolo selaa kuolleita.

Se mitä koira ymmärtää, on heidän vapaaehtoistyönsä, samoin kuin koulutuksen, joka menee cadaver -koiralle. Löysin niin paljon koiran nenästä – mihin se kykenee samoin kuin mitä se ei ole. Löysin eduista ja vaikeuksista, jotka tulevat työskentelemään minkä tahansa tyyppisen koiran kanssa. Enimmäkseen nauttin itse säveltämisestä.

Aion tarkistaa tämän kirjan uudelleen.

Warren, sekä professori ja entinen toimittaja, voisivat säveltää kaikesta ja se melu kauniista.

Tässä on esimerkki:

Ihmiset ovat kysyneet minulta, masentuuko soolo, kun hän löytää jonkun kuolleen. Ei. Solon työ – samoin kuin hänen hauskansa – alkaa jonkun loppumisesta. Mikään ei tee hänestä onnellisemman kuin romahdus suolla, joka etsii joku, joka on kadonnut jonkin aikaa.

Säveltämistyyli muistutti minua Ted Kerasoten Pukkan lupauksesta ja Jim Gorantin The Lost Dogsista – vuosien tutkimuksesta, joka on kuitenkin kirjoitettu romaanina.

En vain ole fani fluffy “pelastettu koiran muuttaminen perheen elämä” -tyyppisiä tarinoita. En voi päästä heidän kanssaan.

Tämä kirja on todellinen. Se on rehellinen. Se on hirveää. Se ei pelaa fantasiaa, että työkoirat ovat täydellisiä. He eivät ole, samoin kuin kumpikaan.

Jos olet virrannut työskentelemällä koirien kanssa, samoin kuin jos olet kiehtova tai jopa kateellinen siihen, mihin erityisiin kunto -ohjaajat kykenevät, tämä kirja on sinulle. Sekä uskon, että saksalainen paimen ja Bloodhound -omistajat ovat erityisen kiinnostuneita.

Voit jopa tarkistaa sen kahdesti.

Mitä koira tietää:

Yksi saksalaisista paimenistani perusharjoittelumateriaaleista on lika, joka on korjattu paikoista, joissa hajoavat ruumiit lepäävät. Murtuma avaa muurauspurkki, joka on täytetty pitämällä tämä lika, samoin kuin kaikki hajut ovat Pohjois -Carolina Woods – Musky Darkness, jossa on vihje homeisiin leppälehdiin. Solo haisee lähtenyt.

Tilaa kopio siitä, mitä koira ymmärtää Amazonissa.

Mitkä ovat muutamat haluamasi kirjojasi työkoirista tai koirista yleensä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *