Katsaus: Rescue Meez: Matka Siamese Rescue

0 Comments

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä*

Siamilainen kissan pelastus on yksi Yhdysvaltojen suurimmista ja menestyneimmistä rotukohtaisimmista pelastusjärjestöistä. Virginiassa sijaitseva ryhmä on pelastanut yli 12 000 kissaa 15: ssä viimeisen 20 vuoden aikana, samoin kuin on edelleen vahva. Rescue Meez: Matkani Siamese Rescue -tapahtuman kanssa on luoja Siri Zwemken henkilökohtainen muistelma siitä, kuinka hänen pitämänsä siamilaisista kissoista päätyi kokopäiväiseksi työksi.

Kirja tarjoaa sisäpuolen katsauksen siitä, millaista on todella pelastaa kissat. Lämpöä ja huumoria kerrottu Zwemken kertomus hänen seikkailuistaan saavat sinut nauramaan ja itkemään, joskus samaan aikaan. Sinäkin syksyt monien kissojen kanssa, joiden tarinat alkavat usein onnettomuudesta ja sydämen särkystä, mutta on kuitenkin usein onnellisimpia loppua tekijän sitoutumisen ansiosta.

Zwemke jatkoi usein fantastista henkilökohtaista uhrausta kehittääkseen siamilaisen kissan pelastusta nykyiseen. Hän on rehellinen ja realistinen tämän työn aiheuttamien vaikeuksien suhteen, mutta kaiken kanssa voit tuntea innostusta, joka polttaa häntä ja pitää hänet menossa, kun alemmat ihmiset olisivat antaneet.

Jos olet koskaan uskonut haluavan aloittaa pelastuksen, olet itsellesi velkaa tarkistaa tämän kirjan.

Nautin tästä kirjasta perusteellisesti. Löysin itseni pelottavan kirjoittajan sitoutumista jokaiseen pelastamaansa kissan kissaan. Tämä kirja antaa sinulle tuntea, että kaikki on mahdollista, kun suuret ihmiset kokoontuvat muuttamaan.

Rescue Meezille tarjotaan Amazonista.

*Mindful -kissan osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot tehdä maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisten linkkiemme kanssa, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme. Sain tämän kirjan siamilaiselta kissan pelastusvapaaehtoiselta. Ilmaisen kopion saaminen ei vaikuttanut arvosteluuni.

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Upea kissan peitto siamilaisen kissan pelastamiseksi

Katsaus: Strays: kadonnut kissa, kodittoman kaveri ja heidän matkansa ympäri Amerikkaa

Katsaus: Dominon matka

«Pet Smoochies Catnip -tarrat
Mews ja nips: kissojen temppu: mitä he tekevät, kun emme katso? »

6 kommenttia arvostelusta: Rescue Meez: Matkani Siamese Rescue -sovelluksen kanssa

Eleanor Skibo sanoo:

15. kesäkuuta 2019 klo 20.77

Rescue Meez näyttää erittäin kiehtovalta kirjalta. Kirjailijan on täytynyt olla yhtä ja todennäköisesti on edelleen siiamilaisten kissojen harrastaja; Erittäin jalo yritys, samoin kuin minä kiitän erittäin suurta kiitosta sitoutumisestasi ja vaikeasta työstäsi. Olet pikemminkin G D: n kehitys, samoin kuin hän siunaa edelleen sekä sinua että työtäsi.

Vastaa

Ellen Beck sanoo:

15. kesäkuuta 2019 klo 10.48

Nautin tästä kirjasta. Minulla ei ole pelastusta, mutta olen tehnyt TNR: n taskusta seinästä 20 vuoden aikana. Myös ‘meezer’ vaikutti minuun. Tan’na oli museoni.
Sillä on sydämensä sykettä, mutta samoin niin monta iloa. Istun täällä tänään yhden sylissäni olevan luonnon (entisen) kanssa, joka oli yhtä lääketieteellisesti tarpeeton löytää talo seurustelun jälkeen!

Vastaa

Andrea sanoo:

14. kesäkuuta 2019 klo 21.32

Ooooh, vielä yksi kirja lisätäksesi TBR -luettelooni. Vaikuttaa todella hyvältä.

Vastaa

Rosemary Lupo sanoo:

14. kesäkuuta 2019 klo 21.11

Tämä kirja on upea muistelma voittoista sekä pelastuskokeista. Olen niin ylpeä siitä, että olen ollut pieni osa Sirin pyrkimyksiä säästää yli 12 000 ansaitsevaa kissaa ja kissanpentuja. Se oli nostalginen katsaus taaksepäin muutamaan pelastamaan mukana tuleviin fantastisiin hahmoihin. Toivon, että monet muut kissat voidaan pelastaa. Se on ollut palkitseva matka toistaiseksi.

Vastaa

Janine sanoo:

14. kesäkuuta 2019 klo 8.77

Kiitos suosituksesta! Toivon, että olin tarkistanut tämän kirjan ennen pelastuksen auttamista. Löysin kaiken, kun menin mukaan. Vaikka sydänsärky onkin, on niin paljon uskomattomia tarinoita onnellisista päätteistä.

Vastaa

Siri Zwemke sanoo:

28. heinäkuuta 2019 klo 6.21

Hei Janine – Toivottavasti katsot sitä. Keskityin hauskoihin kokemuksiin, keskustelin todellisuudesta ja kosketin vain vähän muutamassa sydämen särkyssä!

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *