Kirjakatsaus: T. J. Banks

0 Comments

Houdini:

Siamilainen antaa sydämensä vain kerran ihmiselle. Houdinille, hylätty, hänen onni onni Siamese kissanpentu, että ihminen on Jill Leonard. Saatuaan salakuljetuksensa kotiin lentokoneella, Jill antaa Houdinille hyvän kodin muiden kissojensa kanssa. Ei ole kauan ennen kuin Houdini asettuu elämään rakastettuna lemmikkinä. Piilotettuja vaaroja on runsaasti, kun hän hajauttaa vahingossa kotoa. Löytääkö Houdini koskaan takaisin kotiin?

Tämä kuvaus tuskin kirjaa oikeudenmukaisuutta. Houdini on upea tarina aikuisille ja lapsille, ja se varmasti sulattaa minkä tahansa kissan rakastajan sydämen. Monet tarinasta kerrotaan Houdinin näkökulmasta, ja kirjoittajan syvä yhteys kissan sieluun osoittaa jokaisessa sanassa. Tulet rakastumaan Houdiniin ensimmäisestä luvusta. Pankit jakavat mestarillisesti Houdinin tarinan kissan näkökulmasta hänen epätoivostaan ​​hylätäkseen ilonsa, kun hän tapaa hänen erityishenkilönsä. Olet ilo jakaa Houdinin maailma. Hänen vuorovaikutuksensa muiden kissojen kanssa ja hänen elämänsä ihmisten kanssa, kuten hänen näkökulmasta kerrotaan, kerrotaan kissan herkkyydestä ja armosta. Arvostat erityistä suhdetta, jonka hän jakaa hänen henkilönsä Jillin kanssa. Olet huolissasi hänestä ja hänen kanssaan, kun hän eksyy. Löydät sydämesi kurkussa, kun asut hänen kohtaamiensa vaarojen läpi yrittäessään löytää tiensä takaisin kotiin.

Tämä ei ole sellainen kirja, jonka odotat kykeneväsi laskemaan, mutta minulle se oli juuri se. On mahdotonta olla rakastumatta tähän suloiseen kissaan, ja huomaat nyökkäävän päätäsi tunnustuksena, kun vertaat joitain Houdinin havaintoja ja persoonallisuusominaisuuksia elämäsi kissan havaintoihin. Kirja on juhla kissojen ja heidän ihmistensä välisestä ehdottomasta rakkaudesta, kuten yksi erityinen siamilainen kertoi. Neljä tassua Houdinille!

T.J. Banks on kirjoittanut varjojen ja kissangin aika. Hänen työnsä on esiintynyt lukumääräisissä antologioissa, mukaan lukien kanankeitto yksinhuoltajan sielulle ja kupillinen mukavuutta rakkaudella oleville naisille. Hän asuu tyttärensä Marissan ja heidän kissojensa ja kaniensa kanssa joissain tapauksissa rauhallisen, mutta aina mielenkiintoisen valtakunnan kanssa Connecticutissa.

Arvioin aiemmin T.J. Pankin kirja Catsong parhaiten täällä tietoisella kissalla. Napsauta tätä lukeaksesi arvostelu.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Kirjakatsaus: Catsong kirjoittanut T.J. Pankit

Kirjakatsaus: Derv & CO: T.J. Pankit

Kirjakatsaus: Luonnos People: Storin kanssa matkalla T.J. Pankit

«Anti-bakteeristen saippuiden terveysriskit
Kaikki ovat poistuneet surffailusta (toinen osa) »

3 kommenttia kirjakatsauksesta: Houdini, kirjoittanut T. J. Banks

Mason Canyon sanoo:

10. tammikuuta 2010 klo 16.03

Kuulostaa fantastiselta kirjalta. Kiitos jakamisesta.

Vastaa

Ingrid sanoo:

9. tammikuuta 2010 klo 15.01

Luulen, että Merlin ja Coco ilahduttavat tätä kirjaa Layla – ja sinun on ilmoitettava meille, hyväksyykö he!

Vastaa

Layla Morgan Wilde sanoo:

9. tammikuuta 2010 klo 13.22

Minun pitäisi lukea tämä (siamilaisten kissoideni kanssa epäilemättä katson otteluni? Ei aina ole totta siiamilaisista kissoista, jotka sitovat yhden henkilön kanssa. Merlin ja Coco ovat yhtäläisten mahdollisuuksien ystäviä, etenkin Merlin, joka on kissojen dalai -lama.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *