Kissan Guardianin eläinlääkäri -vierailut

0 Comments

Amerikan kissat eivät saa ansaitsemiaan terveydenhuoltoa. Bayerin terveydenhuollon suorittaman kissan terveystutkimuksen tulokset havaitsivat, että 52% Amerikan 74 miljoonasta kissasta ei saa säännöllistä eläinlääketieteellistä hoitoa. Todellinen lukumäärä on todennäköisesti paljon korkeampi, koska tämä tutkimus otti vain tiedon kissan huoltajilta, jotka etsivät eläinlääketieteellistä hoitoa, eivät niitä, jotka eivät koskaan vie kissansa eläinlääkäriin. Tutkimus osoitti myös, että kissan huoltajat eivät ole halukkaita käyttämään niin paljon rahaa terveydenhuoltoon kissan maksuihin kuin koiran huoltajat. Ironista kyllä, vaikka eläinlääketieteellisen hoidon menot vähenevät, PET -tuotteiden menot kasvavat tasaisesti vuosittain.

Miksi kissan eläinlääketieteet ovat vähentymässä

Kissien eläinlääketieteellisten vierailujen vähentymisessä on kaksi ongelmaa. Yksi on käsitys monien kissan huoltajien keskuudessa, että kissat ovat omavaraisia. Ja vaikka kissat saattavat olla itsenäisempiä kuin koirat, he ovat myös maisterin piilossa sairauden merkkejä, minkä vuoksi säännölliset eläinlääketieteelliset kokeet ovat niin tärkeitä. Siihen mennessä, kun kissa osoittaa oireita, tauti voi olla jo pitkälle edenneissä vaiheissa, mikä vaatii laajempaa ja kallista hoitoa. Toinen ongelma on, että kissan ottaminen eläinlääkäriin on stressaavaa useimmille kissoille ja heidän vartijoilleen.

Olen aiemmin keskustellut tavoista tehdä eläinlääkäri -vierailuista vähemmän stressaavia kissoille, mutta yksi näkökohta, josta en ole kirjoittanut, on, että eläinlääkärin vierailut voivat usein olla pelottavia kissan huoltajalle. Ehkä sinut hukkuvat esitetyt tiedot? Ehkä et ole varma siitä, mikä on normaalia ja mikä ei ole hyväksyttävää, kun kyse on siitä, miten kissasi kohdellaan? Tarjoan seuraavat oikeudet antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä sinun pitäisi odottaa eläinlääkärin vierailun aikana.

Kissan huoltajan oikeuksia koskeva laki

1. Sinulla on oikeus odottaa, että eläinlääkärin klinikan henkilökunta on koulutettu minimoimaan kissojen ja heidän ihmisten stressi. Etsi vain kissan harjoittelu tai käytäntö AAFP: n myöntämän “kissaystävällisen” nimityksen kanssa.

2. Sinulla on oikeus odottaa puhdasta tilaa – tämä alkaa odotusalueilla, koekäyttötiloissa ja ulottuu hoitohuoneeseen ja kirurgisiin tiloihin. Ei ole kohtuutonta olettaa, että odotushuoneessa olevien pölypuistojen klinikka ei pidä huolta muista alueista puhtaina ja steriilinä tarpeen mukaan.

3. Sinulla on oikeus odottaa perusteellista ja yksityiskohtaista selitystä kaikista kissoillesi suositetuista hoidoista. Eläinlääkärin klinikan tehtävänä on suunnitella tapaamisia, jotka ovat riittävän kauan, jotta kaikki kysymyksesi voidaan vastata. Sinun ei pitäisi koskaan saada tuntemaan, että eläinlääkärillä tai henkilöstöllä ei ole aikaa vastata kysymyksiisi.

4. Sinulla on oikeus kustannusarvioon ennen hoitoja tai menettelyjä. Jos talous on ongelma, eläinlääkärisi tulisi keskustella kanssasi vaihtoehdoista, joiden avulla kissasi voi vastaanottaa tarvitsemansa hoidon, kun hän ei aiheuta kohtuutonta rasitusta budjettisi.

5. Sinulla on oikeus olla läsnä kissasi kanssa kaikissa toimenpiteissä, jotka eivät vaadi anestesiaa tai säteilyaltistusta (röntgenkuvat). Ellet halua olla kissasi kanssa hoidon aikana tai koe äärimmäistä ahdistusta näiden toimenpiteiden ajatuksessa, ei ole mitään syytä, miksi kissasi on kuisktettava “takaosaan” verenvetoihin, kynsileikkeisiin jne. Useimmat Kissat ovat vähemmän pelottavia ja mukavampia, jos heidän ”henkilönsä” on lähellä näiden tapahtumien aikana.

6. Sinulla on oikeus päivityksiin usein kissan tilasta, jos kissasi on oltava sairaalahoidossa. Eläinlääketieteen henkilökunta tietää, että olet ahdistunut, ja he haluavat pitää sinut ajan tasalla, miten kissasi menee. Kysy, kuinka usein voit soittaa päivityksiä, ja kysyä parhaimmista soittamisista.

7. Sinulla on oikeus kopioihin kissasi eläinlääkärien tietueesta. Hätätilanteessa nopea pääsy kissasi ennätykseen hoitaa ER -eläinlääkäri voisi pelastaa kissasi hengen. Tämä on erityisen tärkeää kissoille, joilla on krooniset terveyskysymykset tai vanhemmat kissat.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Pelko kissoissa: enemmän kuin vain emotionaalinen ongelma eläinlääketieteiden aikana

Uusi kampanja toivoo lisäävän kissan eläinlääkäri -vierailuja

Vähennä kissan stressiä ennen eläinlääkärin vierailuja ja sen aikana

«Se on Kitten Bowl -sunnuntai!
Big Bear Pet -ruoka: Tuore jäädytetty raaka ja keitetyt kissaruoat »

11 kommenttia Cat Guardianin Bill of Rights for Eläinlääkäri -vierailuista

Patricia sanoo:

6. helmikuuta 2017 klo 20.02

Kiitos tuosta imformaatiosta. Tykkään olla kissani kanssa kaiken aikana, en ole niitä “viipalattu takahuoneeseen”. Mielestäni kissa tuntuu mukavammalta, jos heidän ihmisensä on heidän kanssaan. Minusta tuntuu mukavammalta kissani kanssa.

Vastaa

Eastside Cats sanoo:

6. helmikuuta 2017 klo 18.08

Hyväksy Squeakie -kommentti; Vain kissan eläinlääkärit ovat kalliimpia, ja ne osuvat kovasti päivityskuvien asiaan, ainakin kokemukseni mukaan. Haluaisin mielelläni mobiilieläinlääkärin, kuten Anjali kommentoi, mutta ympärilläni ei ole ketään. Heck, jos liikkuva eläinlääkäri ilmestyi ajotieltäni, pystyisin houkuttelemaan ystävällisiä feralejani hypätäkseen sisälle terveystarkastusta varten, muuten minun on ansainnut ne, ja eläinlääkärit ovat todellanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *