Kissat valitsevat sinut … Valitse nyt turvakoti!

0 Comments

Kustantajan huomautus: Tämä sarake on kolmas sarjassa “Countdown”, joka korostaa kymmenen 10 -vuotisjuhlan Goodnewsforpets.com iPad ™ -kilpailun voittajaa, vähän tarinan takana olevasta tarinasta. Mestari Jennifer Goddard löysi Solace: n suloisesta bit -kissasta, nimeltään Pumpkin, kun hän oli työttömänä ja työskenteli alueellisessa turvakodissa. Hän on valtava kissojen puolustaja sekä valtava ASPCA: n fani. Tarkisti tarkalleen, kuinka he auttoivat häntä toisessa kissassaan, minkä vuoksi hän luonnollisesti valitsi ASPCA: n saadakseen 500 dollarin vastaavan lahjoituksen muiden lemmikkien auttamiseksi.

Jennifer Goddard

Miksi teit vastaavan lahjoittamisen ASPCA: lle, kun voittit iPad ™ -sivustosi?

Olen onnellinen, että ASPCA: lle lahjoitettiin. He auttoivat 5-vuotiaita kissan Quentin Crispiä jo vuonna 2001 osallistuneilla eläinlääketieteellisillä palveluilla, kun olin tilanteessa, että en pystynyt maksamaan tarvitsemastaan ​​hoidosta. Quentin oli yhtäkkiä perustanut virtsateiden tukkeutumisen ja ASPCA oli ainoa paikka, joka oli halukas auttamaan meitä.

He sanoivat: “Tuo hänet heti ja älä huolestu takaisinmaksusta – maksa vain mitä pystyt aina kun pystyt.” He tekivät kaikkensa auttaakseen Quentinia, mutta tukkeuma oli myös paljon. Eutanasia oli ainoa vaihtoehto. Maksoin lopulta heille takaisin, mutta olen silti erittäin kiitollinen heille, joten olin erittäin innoissani siitä, että pystyin tarjoamaan takaisin tämän lahjoituksen, fantastisen menetelmän aloittamiseen 2011.

Kuinka kuulit GoodNewsForpets.com -sivustosta?

Löysin GoodNewsForpets.com Google Selaa etsiessään hienoja vinkkejä lemmikkieläinten turvallisuuteen.

Kuinka kuulit kilpailusta? Mikä vetoaa sinuun?

Kuulin kilpailusta sivuston ensisijaisella sivulla. Uskoin, että se oli upea tapa jakaa tarinani kurpitsasta edistäen samalla adoption arvoa ja vapaaehtoistyötä eläinsuojaimissa, jotka ovat upeita menetelmiä takaisin eläimille.

Kuinka aiot käyttää iPadia?

Olen sekä freelance-kirjailija että toimittaja, joten iPad on välitön päivitys 3-vuotiaalle kannettavalle tietokoneelleni ja se on erittäin lyhyt akun kesto! Odotan todella eteenpäin olemista enemmän mobiililaitteita työni kanssa!

Mikä tekee sinusta kissan ihmisen?

Pidän kaikista eläimistä sekä aina ollut kaiken tyyppisiä lemmikkejä elämäni ajan, mutta kissat ovat lähinnä sydäntäni, koska he valitsevat sinut. Koirat yleensä pitävät kaikista, kissat ovat erittäin valikoivia siitä, kenen he pitävät ja mahdollistavat heistä.

Ehdottaisitko adoptoida suojakissan?

Ehdottomasti! Olen omaksunut jokaisen kissan, joka minulla on koskaan ollut – kaikki turvakoteista. Eläinsuojelun vapaaehtoisena olen aina motivoinut kotitalouksia katsomaan kittien ulkopuolelle (jotka yleensä omaksuttiin muutamassa tunnissa) ja ajattelemaan vanhempia kissoja, jotka arvostavat sekä rakastavaa taloa että perhettä.

Onko mitään muuta lisätä?

Heti kun olin paljon paremmassa rahallisessa asemassa, maksin heti ASPCA: n kokonaan työstä, jonka he tekivät yrittää pelastaa kissan Quentin vuonna 2001; Olen kuitenkin erittäin kiitollinen GoodNewsForpets.com -sivustolle siitä, että minulle annetaan mahdollisuus maksaa todella heidän liikearvonsa eteenpäin 500 dollarin lahjoituksella. Kiitos sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *