Koirat valitsevat lennon laululle

0 Comments

koirat valitsevat lennon laululle kiitosta

Viimeksi päivitetty 8. huhtikuuta 2015 pentu vuotaa 15 kommenttia
Mene täällä ja lemmikki minua! Se voi juuri sitä, mitä Fido uskoo, kun jatkat häviämistä ja haittaa häntä kaukaa.

x

Ei ole yllättävää, että koirat haluavat olla lemmikkieläimiä. Odottamatonta on, että he eivät näytä osoittavan mieluummin henkilöä kohtaan, joka antaa heille äänekäs kiitosta, ja henkilö, joka jättää heidät huomiotta.

Floridan yliopiston tutkijat arvioivat, valitsevatko koirat petteiksi vai tarjosivat äänekäs kiitosta sekä omistajistaan ​​että muukalaisista. Osoittautuu, että koirat, kuten lemmikkieläin, riippumatta siitä, kenen tekeminen.

Hiljaa samoin kuin lemmikki minua!
Aivan ensimmäiseen osaan oikeudenkäynnistä sisälsi 42 suojaa sekä lemmikkieläinkoiria, kun he olivat vuorovaikutuksessa joka kerta laboratoriohuoneessa olevien ihmisten kanssa. Yksi henkilö lemmikki koiran, yksi antaisi sanallista kiitosta, samoin kuin jolla ei olisi mitään vuorovaikutusta koiran kanssa. Nämä vuorovaikutukset rekisteröitiin kahdeksan kolmen minuutin välein.

Kokeen toinen vaihe sisälsi 72 turvakoiraa sekä lemmikkieläinkoiria, jotka laitettiin erikseen tilaan vain yhden henkilön kanssa; Täydellinen muukalainen turvakoirille ja lemmikkikoirien omistajalle. Niitä arvioitiin jälleen kerran kahdeksalla kolmen minuutin välein yksityisen vuorotellen lennon, ylistämisen välillä, samoin kuin vuorovaikutusta ollenkaan.

Tutkijat havaitsivat, että koirat osoittivat paljon enemmän kiinnostusta henkilöä kohtaan, joka oli heillä riippumatta siitä, oliko he tuttuja vai eivät. He löysivät odottamattomia, että koirat eivät osoittaneet parempana verbaalista tarjoavaa henkilöä ja henkilöä, jolla ei ole mitään vuorovaikutusta koiran kanssa. Jopa silloin, kun ei tarjottu vaihtoehtoa, koirat eivät osoittaneet mieluummin sanallista kiitosta.

Miksi koirat pitävät niin paljon?
Aikaisemmassa tutkimuksessa havaittiin, että koiriin on kardiovaskulaarinen vaikutus, kun he ovat lemmikkieläimiä. Olemme ymmärtäneet, että koirilla on rauhoittava vaikutus ihmisiin jonkin aikaa. Koiran listautuminen on havaittu vähentävän jännitystä ja alhaisempaa verenpainetta. Tutkijat tutkivat nyt fysiologisia vaikutuksia, joita leikkeillä on koiraan. On ollut merkkejä siitä, että sillä on rauhoittavia vaikutuksia heihin.

On yksi asia, jota koirat pitävät paljon muutakin kuin lemmikki
Täsmälleen samat tutkijat, jotka kietoutuivat, että koirat valitsevat verbaalin kiitoksen lennon, ovat aiemmin käsitelleet koiria. Aikaisempi tutkimus on viitannut siihen, että sekä lennoksella että ruoalla on vahvistavia vaikutuksia koiran käyttäytymiseen, he molemmat tukevat sosiaalisia tapoja ihmisille. Edellisessä tutkimuksessa he huomasivat, että koirat valitsevat ruokaa lennolle.

Koirat arvioitiin viiden minuutin välein. Istunnossa yksi koirille tarjottiin sekä ruokaa että lakkauttamista jatkuvasti sellaiseen koiraan, joka pysyi lähellä sitä tarjoavaa henkilöä. Seuraavien kolmen istunnon aikana he ohensivat elintarvikkeiden tarjonnan, kunnes se oli viimein ehtynyt. Viides istunto palasi takaisin täyteen elintarvikkeeseen.

Koirat arvioitiin tutussa ja tuntemattomassa ympäristössä, samoin kuin henkilö, joka oli vuorotellen koirien omistajan ja muukalaisen välillä. Yleensä koirat osoittivat parempana ruokaa kuin lennon. Kun elintarvikkeiden tarjonta oli ehtynyt, koirat maksoivat vähemmän aikaa sen tarjoavan henkilön kanssa. Mitä tulee lennolle, oli eroja riippuen siitä, että koirat tuntevat henkilön.

Koirat valitsevat paljon enemmän kuin aiemmin ajateltiin
”Olet niin suuri koira”, ei välttämättä ole mitä koiran haluaa kuulla, sillä näyttää olevan vähän vaikutusta. Hän arvosti kuitenkin todella hyvää lennosta.

Se ei aio estää minua puhumasta koirani kanssa, vietän paljon aikaa puhumalla koirani kanssa. Hän näyttää nauttivansa siitä, ehkä jopa löytää arvon sanoistani. Jotkut ihmiset saattavat uskoa, että on hullua, mutta uskon, että suuri osa koiranomistajista olisi samaa mieltä; Vietämme paljon aikaa puhumalla heille.

Aion vain varmistaa, että lemmikkien hänelle enemmän; Tai paljon parempi, vielä tarjoa hänelle hyviä kotitekoisia herkkuja nyt samoin kuin silloin.

Koirat valitsevat laulujen kiitoksen, mutta puhun silti koirani kanssa.

Maanantai Mischief Pet -blogi on Alfien blogi, My Brown Newfies ja Snoopyn koiranblogi.

Suositeltu lukeminen:

Koirien pelaamisen merkitys paljastettiin

Miksi koirat haluavat halata?

Tutkimus löytää koirat vähentävät jännitystä autististen lasten kotitalouksissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *