Kuinka kouluttaa koiranpentu

0 Comments

tervetuloa siihen MUTT: hen! Etsi nämä luokitukset selvittääksesi ratkaisua muutamiin tyypillisimpiin koiranpentukysymyksiin. Katso lisätietoja myös koirien koulutusehdotussivustani.

Yleiset koiranpentuongelmat

*Jos sinulla on juuri uusi koiranpentu, lataa täysin ilmainen koiranpentuopas. Klikkaa tästä

Koiranpentu

Katso viestini: Kuinka kauan potin kouluttaminen kestää? (pidempi kuin monet ihmiset odottavat!)

Perusideana on jättää huomiotta kaikenlaiset “onnettomuudet” ja palkita koiranpentu, kun hän menee ulos. Tämä merkitsee sinua vaatimusta viedä hänet täsmälleen samalle alueelle erittäin usein. Kun sain uuden laboratoriopennun, RIP, otin hänet ulos menemään potta 30 minuutin välein!

Kun et voi valvoa koiranpentua, laita hänet kenneliin tai entiseen kynään tai ainakin aidatulle alueelle.

En tyypillisesti ehdota koiranpennun tyynyjä, koirien sisä- tai sanomalehtiä. Tämä lisää ylimääräisen, tarpeettoman askeleen ja opettaa koiran pissaan sisätiloissa.

Paljon enemmän koiranpennun pottaharjoittelutietoja:

Kuinka potta kouluttaa pentua
Pottaharjoittelu koiranpennusta asunnossa

Pennun ensimmäisen yön koti

Pennun ensimmäisen yön koti
Kuinka kauan koiranpennut itkevät yöllä?
Lentäminen koiranpennun kanssa
Kuinka valita koirankasvattaja

Pennun hulluus! Pureskelu ja pureminen

Kuinka estää koiranpentu pureskelusta
Kuinka lopettaa pentu puree
Pysäytä pentu hyppäämästä ihmisiä
Miksi koiranpentu on niin villi iltaisin ??
Pahoittelen koiranpennun saamista

Pennun kenneliharjoittelu

Kyllä, Kennel -koulutus on olennainen apu pottaharjoittelun aikana, koska monet pennut eivät halua pissata “tiheydessä”. Kennel pitää myös koiranpennun riskitöntä (ja vaikeuksista!) Kun poistut talosta.

Jos uskot “häkkiin”, että koiranpentu on väärässä, usko kenneliin tulevaisuuden vapauden välineenä. Koirat, jotka ovat kennel koulutettuja, havaitsevat rauhallisena, kun ne jätetään yksin. Kun koirani oli noin 18 kuukautta vanha, aloin jättää hänet löysästi kotiini, koska hän oli huomannut vain rentoutua ja olla rauhallinen, kun lähdin.

Lisätietoja kennelikoulutuksesta:

Puppy -laatikko/kenneliharjoittelu

Jätä koiranpentu rauhaan, jotta hän ei aiheuta erottelua.

Erottelun ahdistuksen välttämiseksi muista jättää koiranpentu yksin vähintään 20 minuuttia täällä ja siellä joka päivä. Pennun vaatimus huomata, että se on kunnossa, kun lähdet. Palaat aina.

Anna koiranpennullesi herkku kuin kong -lelu, joka on täynnä maapähkinävoita, ja laita hänet kenneliinsa ollakseen yksin muutaman minuutin ajan, vaikka olisit vielä yhdessä huoneessa. Haluat hänen huomaavan hyväksyvän tämän seisokin ja ehkä edes katsomaan sitä eteenpäin.

Pennun seurustelu

Esittele koiranpentu kaikille.

Haluat, että koirasi on hyvin seurusteltu, joten auta hänen kumppaniaan positiivisia kokemuksia kaikkien tapaamistensa kanssa.

Anna hänen olla aikuisten, kaiken ikäisten nuorten, vauvojen, pyörätuolien vanhoja nuoria, harjoittelijoita, jotka käyttävät reppuja ja hattuihin. Esittele hänelle rattaita, muita kaiken kokoisia koiria, sekä ikäisiä, kissoja, rullaluottajia ja polkupyöriä. Pyydä erilaisia ​​ihmisiä tarjoamaan hänen herkkuja ja huomionsa.

Pohjimmiltaan esitellä koiranpentu kaikenlaisille tyypeille, joita hän voi tyydyttää elämänsä aikana. Tarkista eläinlääkärisi kanssa nähdäksesi, tarvitseeko hän minkä tahansa tyyppisiä kuvia ennen vuorovaikutusta muiden eläinten kanssa hänen turvallisuudestaan ​​ja muiden lemmikkien turvallisuudesta.

Tutustu julkaisuuni pentujen sosiaalistamisvinkkeihin.

Koiranpentu sekä hihnan käytöstavat

Sinun ei tarvitse myös huolehtia koiran kävelystä kauas. On erittäin ilmeistä, kun nuori koiranpentu on yhtä väsynyt. Hän istuu tai makuullaan. Kun koiranpentu on noin neljä kuukautta vanha, hän alkaa olla tuossa rajoittamattomassa energiavaiheessa. Et voi koskaan kävellä häntä myös kaukana!

Varmista, että tarjoat hänelle riittävästi liikuntaa energian tyhjentämiseksi. Suunnittele kävellä häntä vähintään 20 minuuttia kahdesti päivässä. Tämä auttaa häntä treenaamaan kennelissään, samoin kuin se tarjoaa hänelle jotain tuottavaa viimeistelemään energiallaan sen sijaan, että tuottaisi omia “työpaikkoja”, kuten sohvasi pureskelu.

Paljon lisätietoja:

Pentuharjoitteluideoita
Kong Wobbler food puzzle
Kuinka estää koiranpentu vetämästä
Can I walk my puppy before she’s had her shots?
When is it risk-free to begin running with a puppy?

Introducing your puppy to your other pets

How to introduce my canine to my new puppy
My adult canine is aggressive to my puppy
Introducing a puppy to my cat
Aggression between dogs in the exact same household
Possessiveness as well as resource guarding in dogs

Other typical puppy trainiNG -kysymykset:

Teenkö mitä tahansa väärin koiranpennustani? (Olen varma, että pärjäät hienosti!)

Pitäisikö minun viedä pentukuuliaisuusluokkiin?

Joo! Vaikka “tiedätkin kaiken” koiranpennun kouluttamisesta, sinun pitäisi silti ilmoittautua kuuliaisuusluokkaan saadaksesi pään aloittamaan koiran seurustelu.

Pennun kuuliaisuusluokat ovat erinomainen resurssi kuuliaisuuskomentojen harjoittamiseen sekä koiran ohjauksen vaihtamiseen samalla kun koiranpentu saadaan ulos ja noin uudessa ympäristössä.

Kuuliaisuus, kunto -ohjaaja auttaa sinua myös kaikissa perusteissa, kuten tarkalleen kuinka ohjata koiranpentu istumaan, tulemaan, pysymään sekä makaamassa.

Pitäisikö minun antaa koiranpentu huonekaluihin?

Ei, ellet ole kunnossa pian tulevan aikuisen koiran kanssa huonekaluissa. Aloita ohjeiden asettaminen koiranpentullesi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Älä anna koiranpennun nukkua sängyssäsi, ellet halua aikuisen koiran nukkuvan sängyssäsi.

Ehdotan sallia koiranpennun sohvalle tai sängyllesi vasta, kun olet antanut suostumuksen komennolla, kuten “OK” tai “ylös”. Käytä sohvaa palkkiona, ei oikeassa.

Jos koiranpentu hyppää sohvalle ilman lupaa, työnnä hänet pois ja saa hänet odottamaan, kunnes annat hänelle ok.

On paljon yksinkertaisempaa kehottaa koiranpennusta pysymään sohvalta alusta alkaen kuin rikkoa tämä käytäntö myöhemmin, kun sinulla on 70 punnan, haiseva, kuolaa mutta kuin minun.

Pysy rutiinissa.

Pennut vaativat rutiinia ostosta löytääkseen, mitä heiltä odotetaan uudessa ympäristössään. On välttämätöntä luoda rutiini parhaiten pois, koska se välttää huonoja käytäntöjä kehittymisestä ja auttaa koiranpentuja tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Mitä tarkoitan rutiinilla? Tarkoitan, että otan koiranpentu ulkopuolelle täsmälleen samaan aikaan joka päivä. Syötä häntä suunnilleen samaan aikaan. Kävele häntä täsmälleen samaan aikaan. Pelaa hänen kanssaan joka päivä. Kouluttaa häntä joka päivä. Kennel hänet täsmälleen samaan aikaan joka päivä. Pyydä hänen nukkumaan täsmälleen samassa paikassa joka ilta.

Katso paljon lisätietoja julkaisustani rutiinin asettamisesta koirallesi.

Kuinka yleensä minun pitäisi ruokkia pentuani?

Pennut kasvavat paljon, samoin kuin ne vaativat paljon ruokaa, joten on hyvä ruokkia heille kolme ateriaa päivässä. Varmista vain, että syöt tietyinä ateriaaikoina ja laittaaksesi ruoka pois viiden minuutin kuluttua.

Älä jätä ruokaa, jota tarjotaan koiranpentuillesi. Ruoka on palkkio, samoin kuin haluat, että koiranpentu näkee sinut ruoan lähteenä.

If your puppy selects not to eat, don’t add treats or other goodies to the food. just throw the food away or set it aside up until the next meal. She will be hungry by then. utilize her meals as an chance to instruct the puppy her name as well as commands like come, sit, stay as well as down.

Check out my publish on my canine won’t eat.

Do not pick your puppy up each time she is scared.

It’s natural for humans to comfort our “babies,” however dogs are not babies. Coddling a puppy only produces an insecure dog. Dogs requirement to discover exactly how to offer with their surroundings. If your timid puppy cowers behind you, the very best thing you can do for her is walk away.

If you pick your puppy up each time she cries as well as wishes to be held, you are gratifying the habits as well as producing a extremely needy as well as frustrating dog. Instead, totally disregard your puppy if she cries as well as pick her up only when she is peaceful as well as calm.

Teach her that she gets affection from you only when she is sitting or lying down quietly as well as patiently.

What puppy training suggestions do you have?

Let me understand in the comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *