Kuinka näyttää lemmikkikoirasi saadaksesi hihnansa

0 Comments

Tämä on erittäin helppo temppu näyttää, jos sinulla on lemmikkikoira, joka ottaa mielellään asioita ja kantaa niitä. Jos sinulla on lemmikkikoira, joka ei ole suuri fani pitämään esineitä suussa, älä huoli. Annan sinulle vinkkejä.

Seuraava viesti sisältää vaiheet, joita olen käyttänyt oman lemmikkikoirani hankkimiseen, mutta niitä on käytettävä vain oppaana. Tiedät lemmikkikoirasi parhaiten, joten tunnet ilmaiseksi räätälöimään tämän joka tapauksessa.

Näytä ensin lemmikkikoira “ottamaan” esineitä suuhunsa.

Voit käyttää komentoa “ottaa” tai “ottaa sen” kertoaksesi lemmikkikoirallesi ottamaan esine suuhunsa. Aloita tämän tekemiseksi käyttämällä esineitä, jotka ovat houkuttelevia lemmikkikoirallesi, kuten suosikki köylelu tai piikikäs lelu. Ravista esine hiukan kiusataksesi lemmikkikoiraasi, jos hän ei ole kiinnostunut. Kun lemmikkikoira “ottaa” esineen suuhunsa, ylistä häntä ja anna hänelle arvostettu herkku. Toista tämä noin viisi kertaa ja lopeta.

Harjoittele lyhyissä istunnoissa muutaman kerran päivässä, ja lopulta käyttää paljon haastavampia esineitä. Riippuen siitä, kuinka innokas lemmikkikoira on “ottaa” esineet, sinun ei ehkä tarvitse käyttää herkkuja joka kerta.

Lisää “pidä” -komento

Jotta lemmikkikoira pysyy objektin pitämiseen, sinulla on muutama vaihtoehto. Jotkut koirat voivat vapaaehtoisesti pitää esineen, koska se saa heidät tuntemaan olonsa ylpeäksi! Jos näin on, rohkaise lemmikkikoiraa kertomalla hänelle, mikä hyvä lapsi hän on. Sinun ei ehkä tarvitse lisätä ylimääräistä komentoa, kuten “pidä”.

Jos lemmikkikoira tarvitsee paljon enemmän rohkaisua pitämään esinettä, voit laittaa kädet varovasti hänen suuhunsa ja sanoa rauhallisesti ja hitaasti: ”Hoolllllld. Gooood Booooy. ” Anna sitten pudotuskomento, jota seuraa herkku ja paljon kiitosta. Aluksi sinun on odotettava lemmikkikoiran pitävän esinettä vain kahden tai kolmen sekunnin ajan, mutta voit lisätä ajan vähitellen viiteen sekuntiin, 10 sekuntiin ja niin edelleen. Tärkeintä ei ole lemmikkikoiran kouluttaminen liian nopeasti.

Lemmikkikoirallani oli paljon helpompaa pitää esine, jos hän kantoi sitä kävellessään. Annoin hänelle hihnan ja aloin kävellä olohuoneessa. Hän kantoi sitä onnellisina ja seurasi minua.

Kuinka näyttää lemmikkikoirasi saadaksesi hihnansa

Kun lemmikkikoiralla on mukava pitää esineitä suussa, voit aloittaa komennon opettamisen: “Hanki hihnasi”. Tärkeää on hajottaa se hyvin perusvaiheisiin, jotta lemmikkikoira on onnistunut.

Vaihe 1: Taita hihnan pieneen kimppuun.

Pidä sitä ihanteellisena koiran suuhun ja sano “Hanki hihnasi”. Jos hän tarvitsee jonkin verran rohkaisua, ravista hihnan vähän kiusatakseen häntä. Jos tarvitset, voit yrittää avata koiran suu varovasti rohkaistaksesi häntä ottamaan hihnan. Jotkut koirat saattavat haluta saada hihnan, kun sitä ei ole taitettu, ja se on myös hieno.

Jos hän ottaa hihnan suussa jopa yhden sekunnin ajan, anna hänelle herkkua ja paljon kiitosta. “Mikä hyvä poika! Jee!” Toista tämä noin viisi – 10 kertaa ja lopeta.

Vaihe 2: Aseta hihnan lattialle suoraan hänen edessään ja sano “Hanki hihnasi”.

Se auttaa osoittamaan suoraan hihnassa. Jotkut koirat tarttuvat ihanteelliseen ja noutavat sen. Jos niin, kohtele ja ylistä.

Jos lemmikkikoirasi on hämmentynyt tai haluton noutaa sitä, älä toista komentoa. Odota vain muutama sekunti ja katso mitä hän tekee. Jos seisot siellä hiljaa muutaman sekunnin ajan, jotkut koirat yrittävät selvittää, mitä tehdä, ja he saattavat yrittää poimia hihnan.

Jos hän jatkaa istumistaan ​​tuijottaen sinua, on ok valita hihnus ylös ja luovuttaa se hänelle. Anna sitten hänelle paljon kiitosta, kuten hän vain voitti arpajaiset. Toista se muutaman kerran ja hän saa pian kiinni – “Voi! Haluatko minun noutavan sen lattialta? Näen!”

Vaihe 3: Lisää hitaasti lemmikkikoiran ja hihnan välistä etäisyyttä.

Aloita asettamalla hihnan noin kolmen metrin päässä. Sitten neljä tai viisi jalkaa, sitten kuusi jalkaa ja niin edelleen. Tässä vaiheessa lemmikkikoirasi ei ehkä tuo hihnasta aina sinulle. Mutta jos hän ainakin kävelee sen luo ja noutaa sitä, se on hienoa! Jatka etäisyyden lisäämistä, mutta tee niin hyvin hitaasti, jotta lemmikkikoira on onnistunut eikä hämmentynyt. Jatka herkkujen käyttöä palkkiota varten.

Vaihe 4: Kannusta lemmikkikoiraasi tuomaan sinulle hihnan.

Tässä vaiheessa lemmikkikoirasi on valmis kävelemään puolivälissä huoneen poikki poimiakseen hihnansa. Kun hän poimii sen, rohkaise häntä tulemaan luoksesi hihnan suussa. Anna sitten hänelle paljon kiitosta! Jos lemmikkikoirasi tuntee komennon “pidä”, tässä siitä tulee erittäin hyödyllinen.

Jos lemmikkikoira pudottaa hihnan ennen kuin tuo sen sinulle, vähennä etäisyyttä sinun ja koiran välillä. Voit auttaa lemmikkikoiraa ulos asettamalla hihnan takaisin suuhunsa ja takaisin jalan takaisin, joten hän luonnollisesti seuraa sinua. Sitten anna hänelle paljon kiitosta, jos hän tuo sinulle hihnan.

Kun lemmikkikoira on onnistunut, lisää hitaasti etäisyyttä BSinun ja koiran välillä. Tämä oli koiralleni vaikein askel, joten ole vain yksilöllinen ja älä odota aluksi liikaa. Ole positiivinen ja rohkaiseva, jotta lemmikkikoirasi pitää hauskaa.

Vaihe 5: Kannusta lemmikkikoiraa hankkimaan hihnansa paljon kovemmilta paikoista.

Kun lemmikkikoirallasi näyttää olevan hyvä hallinta konseptilla “Hanki hihnasi”, voit alkaa tehdä siitä paljon vaikeampaa koirallesi. Voit esimerkiksi istua sohvalla ja kun sanot “hanki hihnasi”, hän voi mennä hakemaan sitä toisesta huoneesta tai hänen tarvikekoristaan ​​tai takkitelineestä.

Ole vain yksilöllinen ja rohkaise ja tyydytä lemmikkikoiraasi kokeilemaan uusia haasteita.

Lisävinkki:

Koska koirat rakastavat kävelyretkiä, voit aina pyytää lemmikkikoiriasi “hankkimaan hihnan” ihanteen ennen kävelyä. Voit tehdä tämän riippumatta siitä, missä koulutuksessa olet. Esimerkiksi, jos olet ensimmäisessä vaiheessa, sanoisit “hanki hihnasi” ja pidä hihnan suoraan koiran suun edessä. Kun hän ottaa sen, anna hänelle paljon kiitosta ja siirry sitten kävelylle.

Lemmikkikoiralle on useita tapoja osoittaa minkä tahansa komennon, joten älä tunne, että sinun on noudatettava suunnitelmani tarkalleen. Lemmikkikoirasi on erityinen henkilö, joten tuntuu ilmaiselta säätää näitä ideoita millään tavalla omalle koirallesi. Kerro sitten mitä teit kommenteissa.

Kuinka näytti lemmikkikoirallesi saadaksesi hänen hihnansa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *