Kuurojen lemmikkikoiran kouluttaminen

0 Comments

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore2

Saatu selville, että juuri omaksunut viehättävä lemmikkikoira tai koiranpentu on kuuroa, voi olla järkyttävää, samoin kuin jotkut saattavat todella ajatella koiran luovuttamista, jos vain koska heillä ei ole käsitettä tarkalleen, kuinka mennä lemmikkieläimensä kouluttamiseen. Älä epätoivo! Vaikka voi vaikuttaa haastavalta, muista, että kuurot koirat ovat yhtä viisaita kuin koirien kuuleminen. Lisäksi on paljon resursseja, jotka voivat auttaa, kuten erikoistuneita kouluttajia, eläinlääkäreitä tai jopa löytää amerikkalainen osoituskieli koiran kouluttamiseksi. Mielenkiintoista on, että myös kuuroilla on taipumus omaksua kuuroja koiria, joten kuurojen eläimen kuurojen ja koulutuksen kokeneen avun löytäminen on korvaamatonta.

Kuurot koirat ovat aivan kuten koirien kuulemista: he haluavat haistaa sekä vaeltaa. Vaaditaan huolehtia siitä, että lemmikkisi on turvallinen, samalla kun antaa lemmikkikoiralle itsenäisyyden. On ratkaisevan tärkeää pitää lemmikkikoira hihnassa ulkona, kun ei aidattu pihalla. Menetelmiä, kuten läheisyyden yhdistäminen positiiviseen palkkioon, kuten namia lemmikkikoirien kohteluihin, samoin kuin värähtelykaulusten hyödyntämiseen lemmikkikoiran kutsumiseen taka -nurmikolle tai muille alueille, kun hän on hihnasta poissa.

On myös tärkeää pitää lemmikkikoirasi riskitönä koirakoirien ympärillä, kun otetaan huomioon, että he eivät ymmärrä tai siedä kuuroja, joita ihmiset ihmiset tekevät. Jos lemmikkikoira ei ole tietoinen siitä, että vielä yksi lemmikkikoira haluaa pelata, sen, että lemmikkikoira ei sivuuteta, voi aiheuttaa hyökkäyksiä, vertaisarviointia tai minkä tahansa tyyppisiä määriä ongelmia. Voit löytää menetelmiä, joita käytetään olosuhteissa, joissa muita koiria on läsnä lemmikkikoiran varoittamiseksi, että vielä yksi lemmikkikoira lähestyy.

On olemassa useita koulutustyökalujen omistajia, jotka voivat käyttää kuurojen koiran onnistuneesti kouluttamaan, kuten indikaatiokielikirjoja, taskulamppuja tai värähteleviä lemmikkikoiran kauluksia. Koirat ovat erittäin keskittyneet visuaaliseen syöttöön, mikä tekee niistä hienoja löytää käsisignaaleja tai osoituskieliä. Itse asiassa koirat voivat yleensä löytää käsisignaaleja niin nopeasti kuin kuulovammainen lemmikkikoira voi löytää sanallisia komentoja. Kun otetaan huomioon, että koirilla on innokas haju tunne, voidaan käyttää suositeltavaa herkkua saadaksesi koiran kiinnostuksen tai palkitsemaan häntä suuresta käytöksestä. Koirat ovat erittäin havainnollisia ja ovat nopeasti poimia käden indikaatioita sekä jopa ilmeitä.

Minkä tahansa tyyppisen koiran kouluttaminen, kuuro tai ei, vie aikaa, kärsivällisyyttä ja sitoutumista. Monet ihmiset huomaavat, että kuurot koirat ovat jopa paljon keskittyneempiä ja paljon helpompia kouluttaa. Suosittu lemmikkieläinkoiran kunto -ohjaaja Barbara Woodhouse sanotaan: ”Voin kouluttaa minkä tahansa tyyppisiä lemmikkikoiraja viidessä minuutissa. Se kouluttaa omistajaa, joka vie kauemmin. ” Kuuron koiran kanssa harjoittelu on jopa paljon välttämätöntä koiran turvallisuudelle. Jos et ole varma koiran koulutuskyvystä, se on erinomainen konsepti, joka palkkaa asiantuntijan, joka auttaa sinua kouluttamaan koirasi. Kuurot koirat voivat tehdä loistavia ja tyydyttäviä perheen lemmikkejä, jos käytät vain aikaa vuorovaikutukseen heidän ymmärtämäänsä menetelmässä.

lemmikkikoiran koulutus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *