Leon uusi talon rutiini

0 Comments

Addthis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Leo valmistuu kolmannen viikon oleskelun kokopäiväisesti, samoin kuin hän on täysin siirtynyt uuteen rutiiniin. Leon uusi aamurutiini koostuu pidemmälle kävelylle kuin hän käytti saamaan, jota hän ehdottomasti rakastaa. Olemme nousseet täsmälleen samanaikaisesti ruokkimaan Leoa hänen tyypillisellä ruokinta -ajallaan ja hyödyntämällä työmatkalle tarvittavaa aikaa, jotta Leolle tarjotaan mukava, pitkä kävely. Jos minun piti arvata, sanoisin, että hän pitää hänen uudesta aamurutiinistaan. Se on valmis, kunnes istumme ruokailutilapöydällemme hätäpöydällemme ja lopetamme hänelle huomion tarjoamisen.

Heti kun työskentelemme työpäivällämme, Leo tekee oman asettumisensa ja tyypillisesti vie aamun nukkumaan tai tuijottaa jonkin verran voimakasta ikkunaa. Hän tykkää katsella ihmisiä, koiria, oravia, liskoja tai jopa kahinaa lehtiä lentävän ikkunan vieressä. Jos jokin on vielä jännittävää, hän nousee nousemaan hölynpölyn meluun, joka käytännössä näyttää pehmeältä kuorelta ja jatkaa sitten seuraavan päivän nukkumista.

Vaikka Leo varmasti kaipaa toimistossa olemista ja kaikkien hänen ystävänsä näkemistä, hänen napping -näkymänsä ovat paljon parempia kotona. Toimistossa hänen valintansa ovat vain hänen sänkynsä ja maan. Kotona hän on paikalla. Hän alkaa tyypillisesti ruokapöydän alla tai sen lähellä, samoin kuin sitten siirtyy sohvalle, joka käsittelee meitä. Myöhemmin hän siirtyy sohvan toiselle puolelle tai sen vieressä olevaan maahan jne. Hän tekee erinomaisen tehtävän olla häiritsemättä meitä työskennellessäsi. Hän tulee yli, jos soitamme hänelle, mutta suurimmaksi osaksi hän vain viettää aikaa, pelaa yhden lelujensa kanssa tai vain nukkua. Uskon, että tulossa töihin joka päivä on opettanut Leolle eroa sekä työajan ja leikkimisen välillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *