Meet Simpson: Pentu, jolla on toinen mahdollisuus elämässä

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Joka tammikuu 1-800-PetMeds Cares ™ juhlii muuttaa lemmikkieläinpäivää auttamalla kolmea adoptoitavaa lemmikkieläintä saamaan tarvitsemansa lääketieteellisen hoidon muutoksen kautta lemmikkieläinten elämäkilpailun. Tämän vuoden kilpailun ensimmäisen sijan voittaja on mopsipentu, nimeltään Simpson.

Simpsonia iski auto joulukuun lopussa, ja hän kärsi rikkoutuneen lantion, tien ihottuman ja suuren avoimen haavan oikealla takaosassaan, paljastaen jalan nivel- ja nivelsiteet. Hän tuskin selvisi alkuperäisestä onnettomuudesta ja hänet lopetettiin suuren vaurion vuoksi. Mopsipelastus Austinista, Texas, sai hänestä puhelun Emergency Vet -klinikalta ja pystyi pelastamaan hänet juuri ajoissa.

Yhdeksän kuukauden ikäisellä pentuilla on ollut pitkä tie paranemiseen, ja hänellä on vielä pitkä tie kuljettavanaan. Hänen oikean takajalkaansa olevat laajat haavat ovat parantuneet, ja hänellä on tällä hetkellä näyttelijä. Hän tarvitsee edelleen pitkää ja kallista ortopedista leikkausta rikkoutuneen lantion korjaamiseksi ja antaakseen hänelle mahdollisuuden liikkua tapaa, jolla koiranpentu tulisi vapaasti ja ilman kipua.

Simpson odottaa tapaamista eläinlääkärin asiantuntijan kanssa päättääkseen hänelle parhaasta kirurgisesta ratkaisusta. PRA toivoo, että kirurgi pystyy korjaamaan lantionsa murtuneen pistorasian pitäen reisiluun pään (jalan yläosan) lantion pistorasiassa. Tämä vaihtoehto antaa hänelle parhaan mahdollisuuden palauttaa kyseisen jalan ja liikealueen täydellinen, normaali käyttö. Hän voisi palata normaaliin koiranpennun toimintaan, juoksemaan ja leikkimään hylkäämällä.

Riippumatta toimenpiteestä, jonka eläinlääketieteellinen kirurgi päättää, Simpson viettää 6–8 viikkoa hiljaa toipumassa leikkauksesta ja fysioterapiasta. Kun hän on parantunut ja hänellä oli kaikki seuranta-nimitykset asiantuntijan kanssa, hän tulee adoptioon!

PRA kuvaa Simpsonia suloisena, lähtevänä koiranpennuna, jolla ei ole koskaan huonoa päivää kaikista nykyisistä terveysongelmistaan. Hän rakastaa kuljetusta ja rakastaa kaikkia tapaamiaan. Jopa kaikkien hoitomuotojensa kautta eläinlääkäri kuvaa häntä “kaikkien aikojen parhaaksi potilaan”.

Jos olet kiinnostunut tekemään Simpsonin osa perhettäsi, tutustu Austinin verkkosivuston mopsipelastamiseen ja täytä adoptiohakemus.

Etkö sijaitse Austinin alueella, mutta haluatko lisätä tarvitsevan lemmikin perheeseesi? Harkitse vierailua alueellasi turvakoti- tai pelastusryhmässä! Voit myös tutustua kilpailusivullemme nähdäksesi joitain muita lemmikkieläimiä, jotka tarvitsevat apua ja koteja.

Austinin mopsipelastus perustettiin vuonna 2009 auttamaan mopeja ja sekoitettuja mopeja Austinissa, Texasissa, alueella. He ovat omistautuneet auttamaan mopseja, jotka tarvitsevat apua, ja ylpeitä siitä, etteivät koskaan kääntäisi apua tarvitsevaa mopsia.

Kolmas vuosittainen muutos Pet’s Life -kilpailun isännöi 1-800-PetMeds Cares ™. Useiden vuosittaisten kilpailujen tarjoamisen lisäksi 1-800-PetMeds Cares ™ lahjoittaa käsikauppiaita lääkkeitä ja lemmikkieläintuotteita eläinsuojeluille ja pelastusryhmille kaikkialla Yhdysvalloissa saadaksesi lisätietoja, tutustu PetMeds Cares -sivustoon ja Facebook-sivulle.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää Simpsonista ja hänen toipumisestaan, pysy kuulolla, koska jaamme seurantajutun seuraavien viikkojen aikana, mukaan lukien video hänen ennen ja jälkeen tarinan.

Lemmikkieläinten adoptiovirtahoito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *