Metallijarrujen nopea koiranruokakulhokatsaus

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
On jälleen tiistaina ja aika tarkistaa toinen koiran kulho hidastaaksesi nopeita syöjiämme. Tänään peitämme metallijarrun nopea koiranruokakulho. Jos olet seurannut meitä jonkin aikaa, niin olisit nähnyt säännöllisen jarrupohjaisen koiranruokakulhon tarkistuksen yli vuosi sitten. Pidimme todella siitä kulhosta paitsi yksi ongelma: pian kulhon käytön jälkeen Stetson kehitti koiran aknen leukaansa. Eläinlääkärimme ilmoitti meille, että muovisten koirien ruokakulhojen käyttö aiheutti usein tämän vaivan. Käytimme edelleen jarrun nopeaa koiran kulhoa ja teimme parhaamme pitääksemme sen puhtaana bakteereista, mutta toisen koiran aknen tapauksen jälkeen hylkimme alkuperäisen jarrun nopean kulhon.
Kaikki ei kuitenkaan kadonnut … törmäsimme metallijarrun nopeaan kulhoon ja ajattelimme, että rukouksiin vastattiin. Valitettavasti meillä oli muutama ongelma myös tässä kulhossa. Katso koiran kulhokatsaus:
Metallijarrun nopea koiranruokakulhokatsaus
Nykyään arvioimme metallijarrun nopeaa koiranruokakulhoa. Tässä ovat kulhon tekniset tiedot:

Tuote: Metallijarrun nopea koiran kulho-lista Hinta: 36,00 dollaria Tuoteominaisuudet:
Keskikokoinen kulho tarjoaa monia koiran kokoa Beaglesta Bernese Mt. Dogiin. Se sopii yli 30 kilon koirille jopa 120 kiloa, kapealla kuonolla. Pitää 5 kupillista ruokaa.
Sisämitat – 7 ″ x 2 1/4 ″
Paino = 2 kiloa
Tahallisesti liukuu lattialla vielä hidastaa koiran syömistä
Kestävä, astianpesukone turvallinen die-valettu alumiini

Tuotekuvaus: Uusi! Die-valettu alumiini ei-tarttumaton kulho! Jarru-fast®-koiranruokakulhon muotoilu estää koiran pulistamasta ruokaa. Helppo esteet saavat koirat hidastumaan syömään. Keskikokoinen kulho tarjoaa monia koiran kokoa Beaglesta Bernese Mt. Dogiin. Se sopii yli 30 kilon koirille jopa 120 kiloa, kapealla kuonolla. Pitää 5 kupillista ruokaa.

Puppy koulutuksen tuotekatsauksessa
Tuotevideokatsaus

Stetson ja minä päätimme laittaa metallijarrun nopea koiranruokakulho testiin. Hidastavatko pylvään muodon esteet todella syövän koiran kaltaista Stetsonia? Katso video:

Mitä miehet ajattelit? Lisäsin tällä kertaa pienen äänen äänen yli sen sijaan, että pysyin vain musiikin ja näytön tekstiin. Valitettavasti en voinut saada sekuntikelloa näytölle. Näen, voinko tehdä sen seuraavassa videokatsauksessamme.
Ajatukseni metallijarrun nopea koiranruokakulho
Toivottavasti katselit videota, mutta vain siinä tapauksessa, ettet kesti 38 sekuntia Stetsonin viimeistelemiseksi 1/2 kupillisen ruoan syömisen tavallisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kulhosta. Stetsonin kesti 1 minuutti ja 3 sekuntia, kun viimeisteli 1/2 kupillista ruokaa metallijarrun nopean koiranruoan kulhosta. Syömisen lopettaminen kesti 25 sekuntia kauemmin, ja tästä syystä voimme sanoa, että jarrupohjainen kulho teki sen työn ja hidasti Stetsonin syömistä. Se on merkittävä ero, ja uskon, että tämä olisi ihanteellinen koiranruokakulho nopeasti syöville koirille, jos…
Ainoa ongelma, joka minulla oli tämän kulhon kanssa, on Stetson on niin väkivaltainen syöjä, että hän raaputti hampaidensa sivuja kulholla. Mietin, mistä hänen koiriensa harmaat merkinnät olivat peräisin, ja huomasin myös pienen sirun yhdessä hänen koirastaan. Olen huolestunut siitä, että metallipilarit vahingoittavat Stetsonin hampaita. Tästä syystä piti lopettaa metallijarrun nopea koiranruokakulho huolestuttavana, että se aiheutti pysyviä vaurioita TOS Stetsonin hampaita.

Jos koirasi ei kuitenkaan ole väkivaltainen syöjä, tämä voi olla ihanteellinen kulho hänen syömisen hidastamiseen. Valitettavasti Stetsonin ja minun on jatkettava etsimäämme ihanteellista koiranruokakulhoa.
Tässä ovat tämän kulhon löytämämme edut ja haitat:
Plussat:
Raskas vastuu kulho – asia painaa 2 kiloa ja on erittäin vankka. Se tuntui kuin pala graniittia laatikossa, kun se saapui ovemme askeleen.
Hyvin rakennettu ja suunniteltu
Se teki työn ja hidasti Stetsonin syömistä 25 sekunnilla. Se on yli 65 prosenttia hidastua.

Haittoja:
Kuten aiemmin keskusteltiin, uskomme, että metallipilarit vahingoittavat Stetsonin hampaita.
Liukukulho on sidottu puuta ja mahdollisesti kiveä, laatta ja kaikki herkät lattiat.

Kaiken kaikkiaan pidimme todella tästä koiranruokakulhosta ja suosittelemme sitä erittäin erittäin edellä keskusteltujen haittojen lisäksi. Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän koiranruokakulhon, se on useita erikokoisia tarkista: metallijarrun nopea koiranruokakulho. Lisäksi, jos koirassasi ei ole ongelmia PLA: n kanssanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *