Mews ja nips: Kissojen

0 Comments

Sisäinen elämä sekä kolmivuotias Larry ja kuuden kuukauden vanha KEDI: n äiti ja äiti pyrkivät ymmärtämään syvemmin, mikä tekee hänestä kissat onnellinen. Hän kuuli erilaisten asiantuntijoiden kanssa ja sävelsi kissojen sisäelämän nimisen viestin: mitä kissan ystävämme todella uskovat halauksiin, onnellisuuteen ja ihmisiin. “Viikon ohjelman aikana se vie minut tutkimukseen ja säveltämään tämän artikkelin, päädyin kulumaan – jopa paljon enemmän kuin ennen – onnellisuuteen sekä terveyteen ja syytöksiäni hyvinvointiin”, hän kirjoitti. Motivoin sinua menemään Guardianiin tarkistamaan koko, kauniisti kirjoitettu artikkeli.

Jos unohdat minkä tahansa tyyppisiä tarinoita, jotka esiteltiin tällä viikolla Huomaavan kissan kanssa, tässä on yhtenäisyys: sunnuntaina käytin resurssia auttaakseni sinua selviytymään loputtomasta tietojen hyökkäyksestä, maanantaina sanoin tarkalleen kuinka Assisi Loop auttoi tiistaina halvaantunutta kissanpentujen liikkuvuutta, jaoin tietoa uudesta tutkimuksesta munuaissairauksien havaitsemiseksi varhain, keskiviikkona esittelimme Petlibron ruostumattomasta teräksestä valmistetusta suihkulähteestä ja perjantaina esittelin sinulle erityisen kissan kahvilan. Sen lisäksi, että älä muista mennä lahjaksi voittaaksesi 20 kiloa Darwinin raaka kissan ruokaa kissoillesi ja 20 kiloa haluamasi pelastamiseen.

Meidän oli tarkoitus hankkia lumihihnoja aiemmin tällä viikolla. He eivät koskaan toteutuneet, mutta ennuste sai minut uskomaan takaisin, kun Ruby kokenut hänen ensimmäisen lumen vuonna 2011. Toivon, että nauttinut upeasta tyttöni.

Hän sai kokea lunta viimeisen kerran, viikkoa ennen kuin hän kuoli:

Hyvää viikonloppua!

Kuva julkaisusta Pixabay Stock Photo

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Mews sekä nips: Istanbulin kissojen hämmästyttävä elämä

Mews sekä nippit: valkoisten kodin kissojen salaperäisten elämän historia

Mews ja nips: Manhattan kissanpentu lastentarha pelastaa pienet ihmishenkiä

«Iloinen kissan kahvila ja trattoria: erityinen kissan kahvila Experience
2021 AAFP -kissan vanhempien hoidon ohjeet, osa 1: ikääntyvien kissojen huolehtiminen alkaa talosta »

2 kommenttia Mews: stä ja nipsistä: kissojen sisäinen elämä

Silvia Shanahan sanoo:

11. joulukuuta 2021 klo 20.04

Hienoin syventynyt viesti, jonka olen tarkistanut tämän. Niin paljon voin tarkkailla ja ymmärtää paljon paremmin, kuten tämä ote:
=== Kissoille tasoitettu tyypillinen kritiikki on, että nämä omituiset bit -olennot hyödyntävät ihmisiä vain lämpimiin sänkyihin sekä luotettavaan proteiinilähteeseen. Kuitenkin “kissat ovat yhteydessä ihmisiin”, Siracusa toteaa. “He ovat yhteydessä myös muihin eläimiin.” Hän kuvaa, että kissat osoittavat usein kiintymystä läheisyyden perusteella, ellei fyysisesti vuorovaikutuksessa, “ollessa täsmälleen samassa tilassa kuin sinä tai fyysisesti lähellä”. Paljon demonstratiivisempia kissoja nukkuu omistajiensa tai muiden kissojen lähellä. “Yhdessä kasvaneet kissat ovat paljon todennäköisemmin suosittuja kumppaneita”, hän sanoo. ”Mutta yleisenä politiikan kissoina ei halua tulla valintaan, halataan ja suudella. Fantastinen enemmistö kissoista ei pidä tästä. ”====

Kun kaksi kissani nukkuvat avaruudessa kanssani, voin tuntea heidän lohduttavan läsnäolonsa .. se on rauhoittava. Nyt samoin kuin yksi heistä tulee niin paljon kuin on ihanteellinen rintaani vieressä hetkeksi .. älä ymmärrä, mikä kehottaa sitä. Sen lisäksi, että hän pysyisi pidempään, mutta tietyssä vaiheessa hän nousee niin hyvin kuin takaisin sänkyyn, melkein kuin sanoa..Ok, tehtävä … ..

Upea käsitys kissojen ahdistuksesta.

Silvia

Vastaa

Janine sanoo:

11. joulukuuta 2021 kello 7:26

Se oli kiehtova artikkeli. Uskon, että neiti Lulu tykkää suuteista, koska hän tarjoaa ne minulle. Oletan kuitenkin, että en enää pakota suudelmia ja halauksia niihin. Pidän videosta Ruby sekä lumesta. Hän näyttää siitä niin hämmentyneeltä.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tietojen keräämisestä tämän verkkosivuston mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *