Mikä eläinsuoja- tai pelastusryhmä on suosikkisi?

0 Comments

Voit voittaa 500 dollarin lahjoituksen kyseiselle ryhmälle

Huomaa: Tämä on sponsoroitu viesti. Lue paljon enemmän oppiaksesi, kuinka voit voittaa 500 dollaria suosikki eläinsuojasi.

Ehdotin äskettäin suosikkiryhmäni Canine Nationin “Best Friend’s Friend” -kilpailuun.

Ehdokkaat hyväksytään nyt vuoden 2014 loppuun saakka, ja äänestys alkaa tammikuussa.

Ryhmä, jolla on eniten ääniä helmikuun lopussa, voittaa 500 dollarin lahjoituksen. Ja siellä on myös toisen ja kolmannen sijan palkintoja. Tarpeeksi, eikö niin?

DogNation.net on koiran rakastaja Rodney Blow -sivuston ylläpitämä koiran tietosivusto, ja olen tehnyt yhteistyötä hänen kanssaan mainostaakseen hänen kilpailua ja joitain suosikkipelastussi ja turvakotejasi.

Jos nimeät turvakodin tai pelastuksen, ilmoita siitä minulle ja minä esitän ryhmäsi ja mikä tekee siitä erottuvan täältä kyseisessä meressä.

“Uskon todella siihen, mitä monet turvakotit ja pelastukset tekevät, ja ymmärrän myös, että paljon enemmän rahaa he voivat tuoda, paljon enemmän koiria ja muita eläimiä, joita he voivat auttaa”, Rodney sanoi.

Joten hän pyytää sinua nimeämään suosikkiryhmäsi. Voit tehdä niin täällä.

Lisätietoja “Best Friend’s Friend” -kilpailusta

Nimin ryhmän nimeltä Kalifornian labradorit, noutajat ja muut, ja prosessi oli todella yksinkertainen. Kesti noin 2 minuuttia.

Nimityslomake pyytää turvakodin tai pelastuksen nimeä, ryhmän verkkosivustoa, sähköpostiosoitettasi ja ensimmäisen ja sukunimesi. Saat sähköpostin vahvistaaksesi nimityksesi.

Suojalla tai pelastamisella on oltava verkkosivusto, ja sen on oltava voittoa tavoittelematon organisaatio 501 (c) (3).

Palkinnot

Äänestys järjestetään tammikuussa ja helmikuussa koiralla.

Palkinnot sisältävät:

Ensimmäinen paikka: 500 dollarin lahjoitus

Toinen paikka: 300 dollarin lahjoitus

Kolmas paikka: 100 dollaria lahjoitus

Lahjoitukset tehdään ryhmän nimittäneen henkilön nimessä koiran kansakunnan mukaan.

Joten minkä ryhmän nimitit?

Kun olet nimittänyt suosikkipelastus- tai turvakotisi, jätä kommentti ilmoittaa minulle tai ampua minulle sähköpostia osoitteeseen lindsay@thatmutt.com. Haluaisin esitellä ryhmää ja työtä, jota se tekee täällä tuollamutt.com -sivustolla.

I nominated Labs & much more of San Diego because of the work it does to save Labs and other dogs from high-kill shelters in southern California. Sillä on myös järkevä adoptioprosessi (ei liian nirso), mikä on välttämätöntä koirien saamiseksi hyviin koteihin.

Tämän viestin yläosassa kuviteltu koiran on Tyler -niminen laboratoriosekoitus, joka on adoptoitava laboratorioiden ja muun kanssa.

Which group will you nominate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *