Mitä syöttää lemmikkisi diabetes

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksella FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Osoittaako diabeteksen diagnoosi
Lemmikkieläinten iloinen yhteys ruokaan? Ei välttämättä!

Ruokavaliosuunnitelmaansa ja ateriaan vain vähän säätöjä
Aikataulu, voit ruokkia lemmikkisi menetelmällä, joka auttaa käsittelemään heidän diabetestaan
Pettymättä heidän kitalaestaan.

Mitä
Syötä kissan diabeteksen kanssa

Kissat yleensä saavat tyypin II diabeteksen, usein
Lihavuuden vuoksi. Kissasi ruokavaliosuunnitelman on autettava heitä laihduttamaan ylimääräistä painoa
pitäen heidän verensokerin vakaina. Se voi jopa auttaa laittamaan kissasi
Diabetes remissioon.

Korkea proteiini, matala hiilihydraattinen ruokavaliosuunnitelma on tärkeä diabeteksen kissoille. Kuivalla kibblellä on taipumus olla paljon hiilihydraatteja auttaakseen sen pellettimäisen muodon tyyppiä, kun taas purkitettujen elintarvikkeet ovat yleensä paljon pienempiä hiilihydraatteja. Ajattele kissan muuttamista kuivasta ruoasta korkealaatuiseen säilykkeeseen.

Keitetyt ja raa’at ruokavaliot ovat myös edullisia diabeteksen kissoille, koska ne voidaan formuloida koostuvan bittiä ei hiilihydraatteja. Paljon kotitekoisia tuoreita ruokavalioita on epätasapainossa. Jos teet kissasi aterioita kotona, työskentele eläinlääketieteellisen ravitsemusterapeutin kanssa löytääksesi tasapainoisen reseptin. Tai kokeile täydellistä esivalmistettua raakaa kissan ruokaa.

Kissoille nälkälakko voi nopeasti tulla
tappava. Kissat ovat alttiita maksan lipidoosille (rasvamaksatauti), jos
He eivät syö tai jos he laihtuvat niin nopeasti. Muista siirtää
kissan ruokavaliosuunnitelma hitaasti ja pitävät heidän suosittua ruokaa käsillä tilanteessa
Syö heidän uusi diabeettinen ruokavalio.

Mitä
Ruoki lemmikkikoira diabeetikoilla

Koirat yleensä saavat tyypin I diabeteksen, mikä ei ole
Liittyy suoraan ruokavalioon. Diabeettiset koirat voivat olla alipainoisia, ylipainoisia tai
niiden täydellinen paino, samoin kuin ei ehkä ole samanaikaisia ​​terveys- ja hyvinvointiongelmia, kuten
Cushingin sairaus tai haimatulehdus. Joten ei ole minkäänlaista parhainta ruokavaliosuunnitelmaa
Diabeettiset koirat.

Ylipainoisilla koirilla, joilla on diabetes, korkea kuitujen ruokavaliosuunnitelma voi toimia menetelmänä sekä verensokerin hallitsemiseksi, ruokahalua ja stimuloida painonpudotusta. Voit myös täydentää kuitua maustamattomilla, höyrytetyillä ympäristöystävällisillä papuilla tai lisäravinteella, kuten puuttuva linkki koirille.

Korkean kuidun ruokavaliosuunnitelma voi kuitenkin johtaa löysään
Jakkara ja mahalaukun järkyttyminen, etenkin jos ne otetaan käyttöön myös nopeasti. Alipainoinen
Koiria, korkeaa kuidun ruokavaliosuunnitelmaa ei ehdoteta, koska se voi estää painonnousua.

Hiilihydraatteja ei tarvita minkään tyyppisessä koiran ruokavaliossa, samoin kuin voit rajoittaa tai päästä eroon niistä korkealaatuisella säilykkeellä, tuoreella keitetyllä tai raa’alla ruokavaliolla. Hiilihydraattien, jos mukana on, on oltava matala glykeeminen, mikä osoittaa, että ne vapauttavat glukoosia hitaasti verenkiertoon sen sijaan, että laukaisevat piikit lemmikkisi verensokeriin.

Varmista aina, että diabeettisella lemmikilläsi on pääsy
tuoretta, puhdasta vettä. Diabeettiset perheen lemmikkieläimet voivat olla alttiita virtsateiden olosuhteille
kuten UTI: t ja munuaissairaus.

Herkut
Diabeteksen kanssa

Liian paljon herkkuja koko päivän voi aiheuttaa
Piikit lemmikkisi verensokerissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että et voi
Palkitse kissasi siitä, että olet yksilö eläinlääkärin toimistossa tai jota et voi näyttää
Lemmikkikoirasi hän on hieno lapsi uuden tempun harjoittamiseen.

Kibble -palat tai puremat purkitettuja ruokia voivat tehdä tyydyttävän välipalan joillekin lemmikkieläimille. Kun vaadit jotain paljon houkuttelevaa, etsi matala hiilihydraattien herkkuja, jotka tehdään pääasiassa lihan kanssa, kuten puhtaat puremat jäätyvät kuivattuihin herkkuihin tai Crumpsin maksan puremiin. Maustamaton kana, munat tai kalkkuna voi toimia. Voit myös yrittää käyttää pienokerin hedelmiä tai vihanneksia, kuten ympäristöystävällisiä papuja, omenoita ja mustikoita.

Jos lemmikkisi saa insuliini -injektioita, sinun on tarjoiltava ateriansa 30 minuutin kuluessa jokaisesta laukauksesta. Tämä osoittaa yleensä kaksi ateriaa päivässä, noin 12 tunnin välein. Herkkuja on käytettävä säästeliäästi aterioiden välillä, mikä ei ole paljon yli 10 prosenttia heidän ruokavaliostaan. Kuten aina, jos sinulla on minkäänlaisia ​​huolenaiheita lemmikkisi tilasta tai parasta lemmikkisi ruokavaliosuunnitelmaa, ehdotamme neuvottelemaan lemmikkisi eläinlääkärin kanssa.

Testaa lemmikkisi talossa At House Wellness -testin kanssa koirille tai kissoille

Koirien tai kissojen AT House Wellness -testillä voit nopeasti tarkistaa, onko lemmikkisi tyypillinen terveys- ja hyvinvointikysymys. Vain 60 sekunnissa voit testata lemmikkisi virtsaa korkealla glukoositasolla, virtsatieinfektiolla, munuaisten vajaatoiminnalla sekä virtsassa veren. At House Wellness -koe koirille tai kissoille sisältää kaiken, mitä vaaditaan keräämään siistiä ja testaamaan lemmikkisi virtsaa sekä ei-invasiivisella että stressittömällä tavalla.

At House Wellness -koe koirille sisältää virtsan kupin, jossa on kierrätettävä teleskooppinen napa yksinkertaiseen virtsankeräykseen sekä AT House Wellness -testi kissoille sisältää erityisen hydrofobisen pentueen THattu laukaisee virtsan lätäköön pentueen yläpuolella yksinkertaista kokoelmaa varten. Molemmat testauspaketit sisältävät 2 testausliuskia, yksi näytteenkeruupullo, yksi näytteen keräyspipetti sekä tuloskortti, joka ehdotti nopeasti positiivisia tai epäsuotuisia tuloksia

Voita ilmainen tarkistus House Wellness -testissä lemmikkikoirallesi tai kissalle!
Huomaa lemmikkisi tyypillisimmät terveys- ja hyvinvointiongelmat 60 sekunnissa helppokäyttöisellä testillä kotona. Jätä vain kommentti alapuolelle, anna meidän ymmärtää, onko sinulla kissan tai koira, samoin kuin voit voittaa ilmaisen tarkistuksen House Wellness -kokeessa lemmikkikoirallesi tai kissasi vuodesta 1800Petmeds! Kaksi voittajaa (yksi kissan ja yksi koira) valitaan satunnaisesti maanantaina 2. joulukuuta 2019, joten jokaisella osallistuvalla on mahdollisuus voittaa! Kaksi (2) voittajaa on kokonaisuudessaan. (Rajoitettu Yhdysvaltojen asukkaille) suurta onnea!

Onnittelut piirtäjille: Cynthia E (koirapaketti) sekä Debbie H (kissan pakkaus). Etsi meiltä sähköpostia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *