Muista: Prioriteetti Pet Care All Natural Bullstrips

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore6

Carolina Prime Pet Inc. on ilmoittanut vapaaehtoisen muistavansa tiettyjen monien prioriteettinsa kokonaispilkkujen kaikista luonnollisista härkäjohtoista mahdollisen salmonellan saastumisen vuoksi. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkehallinnon lehdistötiedote määrittelee, että vaikuttava tuote on 5-laskentapaketti, jossa on UPC 0-21130-42080-3 ja Lot Code 20082712 S 3195 ja 20090312 S3195. Rutiinitestaus tuotti positiivisen testin salmonellalle; Carolina Prime Pet ei kuitenkaan ole tietoinen ilmoitetuista sairauksista.

FDA toteaa, että:

Salmonella -infektioiden lemmikkieläimet voivat olla letargisia ja niissä on ripulia tai veristä ripulia, kuumetta ja oksentelua. Joillakin perheen lemmikkeillä on vain vähentynyt ruokahalu, kuume ja vatsakipu. Tartunnan saaneet, mutta muuten terveelliset perheen lemmikkieläimet voivat olla kantajia ja tartuttaa muita eläimiä tai ihmisiä. Jos lemmikkisi on kuluttanut palautetun tuotteen ja sillä on nämä oireet, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Jos olet ostanut palautetut herkut, sinua rohkaistaan ​​lopettamaan käyttö välittömästi. Joko hylkää tuote tai palauta ostopaikkaan palautusta varten. Jos sinulla on kysyttävää tai saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Caroline Prime Pet -puhelimeen numeroon 1-888-370-2360. (Mon-pe. 9:00-16:00 EST).

Lemmikkieläinten ruoka muistuttaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *