Ohjaa koiranpentuharjoittelu Dublinin kanssa

0 Comments

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
Tuimme Dublinin kotiin, kun hän oli seitsemän viikon ikäinen ja samana päivänä aloitimme hänen oppaan koiranpentukoulutuksensa. Hän on jo ottanut koirantarhakohtaisen luokan ja peruskoiran peruskoulutuksen luokan. Jatkamme Dublinin ilmoittautumista koiran kuuliaisuusharjoittelukursseihin, kunnes on aika kääntää hänet muodollisessa ohjauskoulutuksessa.
Näitkö Dublinin yhdeksän kuukauden oppaan koiranpentujen arviointiraportin? Äskettäin Dublinilla oli toinen arvio ja valitettavasti hän sai vähemmän kuin tähtimerkkejä. Parhaimmassa raportissa on kuitenkin positiivisia asioita.
Dublinin opas koiranpentuharjoittelu

Dublin odottaa seuraavaa ruokaa
Kuten keskustelin viimeisimmässä viestissämme, yksi Guide -kouluttajista tuli Guide Dogs of America ja antoi meille kolme asiaa työskennellä Dublinin kanssa. Tässä on kolme pentu -koulutusehdotusta, joita olemme työskennelleet viime viikkoina.

SUUSY -käyttäytyminen – Dublin on erittäin herkkä. Meitä suositeltiin työskentelemään koirien/koiranpentujen koulutukseen tottuneiden kanssa. Kun Dublin asettaa suunsa tervehdyttäjien käsivarteen tai käsivarteen, suosittelemme heitä pakottamaan hänet vähän takaisin ajamalla käsivarsi suuhunsa. Dublinilla on herkkä suu, joten hän ei oikeastaan ​​pure alas, vaan haluaa vain asettaa sen ihmisten käsiin ja nuolla niitä.
Itsekon hallinta – Laitoimme Dublinin istuntoon ja seisomme hänen edessään kohti ja pitämällä hänet oleskelussa. Sitten meillä on useita ihmisiä takaa huutaa, huutaa ja innostuu. Pyrimme vain pitämään Dublinia hänen istumassaan.
Liikenteen herkkyys – kävele Dublinista raskaampien liikennealueiden ympärillä. Ensinnäkin, kävele kohti liikennettä. Ajan myötä meidän on alkaa kävellä takaapäin tulevan liikenteen kanssa.

Näin menemme nyt Dublinin opaskoirikoulutuksen kanssa:
Dublinin suu -käyttäytyminen on parantunut paljon. Vaikka hän haluaa silti olla suu, se on harvemmin. Meidän on työskenneltävä paljon enemmän ihmisten kanssa, joita hän ei oikeastaan ​​tiedä kovin hyvin.
Dublinilla menee erittäin hyvin itsehallinnan kanssa. Olemme työskennelleet edellä käsitellyn harjoituksen parissa ja hän on paljon parempi jäämään istuntoihinsa. Me jatkamme tämän käyttäytymisen parantamista
Olemme tuoneet Dublinia uusille vilkkaammille kaduille ja liikennealueille. Hänellä on ollut liikennettä edestä ja takanaan, eikä se ole oikeasti häirinnyt häntä paljon. Jatkamme työtä hänen kävelemisen parissa erilaisilla suuren liikenteen alueilla.

Olemme iloisia siitä, että voimme poistaa joitain positiivisia asioita Dublinin Puppy -arviointiraportista. Olemme työskennelleet kovasti hänen oppaan koiranpentukoulutuksessa ja hän näyttää paranevan joka päivä.
Entä te kaverit? Oletko oppaan koiranpentukasvattaja? Mitä asioita työskentelet? Jätä meille kommentti alla olevaan kommenttiosaan.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – ihanteellinen uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiranpese, josta pidämme: Bones & Chews Bully Stick – kaikki koiranpennut rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Crazy Conine Train-Me-herkut-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuihimme.
Paras tuore koiranruoka, josta pidämme: Viljelijän koiran koiran – muutama kuukausi sitten aloimme raven tuoretta koiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostosta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *