Pavlovin… kissa?

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Professori Daisy täällä. Tänään minulla on kiehtova psykologian oppitunti klassisesta ilmastoinnista. Oletko koskaan kuullut Pavlovin koirasta? No, ymmärrät, että koirat sylkivät, kun maukasta ruokaa esitetään, samoin kuin tämä on automaattinen tai refleksiivinen prosessi. Kun Ivan Pavlov tutki ruuansulatusta koirilla, hän esitteli ruoan koirille yhdessä neutraalin ärsykkeen, kuten kellon soiton kanssa. Ajan myötä Pavlov huomasi jotain mielenkiintoista … hänen koiransa alkoivat kuolata vain kellon soivasta! Koirat löysivät yhteistyökumppanin kellon kanssa.

Olen kokenut itseäni koekohteena, olen tietämättä kopioinut hänen havaintonsa! Olen erittäin herkullinen motivoitunut kitty. Minulle onnekas, saan aina hienoja tarjouksia sekä hienoja tarjouksia sekä hienoja kissan herkkuja, kun esitän valokuvia.

Ajan myötä olen huomannut kumppanin kameran ulkonäön sekä mallinnettavan herkkujen mallinnustelineen. Nyt kuolaan ennakoidessaan aina, kun näen kameran, onko lähellä herkkuja.

Vain todistaa, että tämä ei ole temppu, näytän sinulle suuhuni … Katso? Mikään suuni sisälläni kieleni. samoin kuin hampaani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *