PetMeds® Heartworm and Flea -ohjaus yhdessä: Sentinel

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Kansallinen sydänmatokuukausi voi olla virallisesti ohi, mutta sen ei pitäisi välttää lemmikkieläinten omistajia ymmärtämästä sydämensivun ennaltaehkäisyn antamisen merkitystä joka kuukausi. Ihanan kätevä tuote, Sentinel tarjoaa sieppaimen sydämen matojen ehkäisyn ja ohjelman kirppujen hallinnan edut yhdessä pillerissä.

Kun sitä annetaan kuukausittain sekä sydänmatojen hallinta että kirppujen hallinta. Sentinel ei kuitenkaan itsessään tappaa aikuisten kirppuja tai hylkää kirppuja, joten on tyypillisesti hyvä käyttää tätä tuotetta toisen kanssa, joka joko tappaa aikuiset kirput tai rikkoo kirppujen elinkaaren, kuten capstar tai ajankohtainen etu II.

Haittavaikutukset ovat harvinaisia ​​ja niihin voi kuulua ruuansulatuskyky ja vähemmän tyypillisesti neurologisia reaktioita. Ainoat asiakkaiden tämän tuotteen kanssa on ollut tarve sisällyttää muita frippujen, punkkien, täiden ja/tai kärpästen ulkoisen loistenhallinnan vaiheita. Sen hyöty ja helppokäyttöisyys tekevät Sentinelistä kuitenkin suositun valinnan kirppu- ja sydänmatojen hallintaan lukuisille tyytyväisille asiakkaille vuosien varrella.

Mitä sydänmatoja ennaltaehkäisevää käytät lemmikkissäsi? Onko sinulla ollut ongelmia, joita sinulla on ollut sydänmatojen ennaltaehkäisevää?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *