PetMeds® Uusi sydänsairaustesti koirilla

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -sovellukseen facebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore

Yksi eläinlääketieteen viimeisimmistä kehityksistä on uuden testi- ja proteiinimarkkerin viimeaikainen saatavuus koirien veressä. Tämä testi voi auttaa diagnosoimaan ja erottamaan primaarinen sydänsairaus kroonisesta hengityselinsairaudesta, joka voi esiintyä hyvin samalla tavalla kuin sekä eläinten huoltaja että eläinlääkäri. Tämä veriproteiini tunnetaan nimellä NT-ProbNP.

Tämä on erittäin tarkka ja herkkä testi äskettäin käytettävissä eläinlääkäreille. Aikaisemmin ainoa tapa diagnosoida eläimissä ehdottomasti diagnosoida kultastandardi ehokardiogrammi. Tämä uusi testi on välttämätön, koska koirilla, joilla on merkkejä kroonisesta yskästä ja liikunnan intoleranssista, voi olla primaarinen sydän ja/tai hengityselinsairaus. Nyt tämän uuden testin viimeaikaisen saatavuuden myötä eläinlääkärit voivat nopeasti erottaa nämä hyvin samankaltaiset, mutta eri tavalla hoidetut sairausryhmät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *