Puppy vs. Kitty The Standoff

0 Comments

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainitusta yrityksestä.
On niin paljon erinomaisia ​​valokuvia koiranpennusta vs. Kitty ja jostain syystä minusta tuntuu aina, että minun on jaettava ne lukijoideni kanssa. Tässä olet päivittäinen annos suloista pentua vs. Kitty -kuvia.
Puppy vs. Kitty standoff

Kissanpentu vs Puppy Standoff, joka on alun perin ladannut DoyouMindthegap.
Joten antaa kuvan kuvan. Kitty näyttää uteliaalta, mutta ei kuitenkaan innoissaan. Voit kertoa fluffitun hännän ja näyttää siltä, ​​että hänen selkärangansa varrella oleva turkki alkaa nousta ylös. Pennu (näyttää siltä, ​​että vähän suklaalaboratorio) on rypistynyt ja valmis pelaamaan. Uskon, että hän aikoo nousta minkä tahansa tyyppisinä hetkinä hyökkäämään (leikkisästi) Bad Bit Kittyyn.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -koiranpennun lelu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – täydellinen uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Hullu koiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuillemme.
Paras tuore koiranruoka, josta pidämme: Viljelijän koira – Pari kuukautta sitten aloimme ruokkia korven tuoretta koiran ruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n ensimmäisestä tilauksesta viljelijän koirasta.

Tutustu lisää suosikkeihimme uudessa koiranpennun tarkistusluettelossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *