Roundup 52: Edulliset koiranartikkelit, viikon tarjoukset ja videot

0 Comments

Roundup 52: ENEMPÄIDEN POIKKEET TARJOUKSET, Tarjoukset ja videot viikosta

Viimeksi päivitetty 16. huhtikuuta 2016 kirjoittanut Puppy vuotaa 2 kommenttia
Uskoit, että olen fiksu jonkin ajan kuluttua, kun Laika alkaa vaeltaa kävelymme. Samalla kun uskot todella, että estäisin pääsemästä minne tahansa tien reunan lähelle, kun se on mutainen.

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Voi, hän vain nuuskautuu, olen varma, että hän vain pissaa ja muuttuu … Ei, hän vain kyyhkyi päähänsä jälleen ensin mudaan.

No, yksi pieni haitta minulle on hauskaa hänelle. Muta noudattaa letkua. Kuka toteaa koiran kävelyretkien on oltava tylsää?

Mikä muta?

PTSD -palvelukoirien eduista siihen, miksi haluat ehkä uskoa kahdesti ennen kuin tarjoat koiran halauksen, tässä on minun suositut viikon artikkelini. Toivon, että ilahdut heitä yhtä paljon kuin minä.

Viikon suosikki koiranartikkeleita

Innostuneita sinua
Suuri katsaus vialliseen tutkimukseen, jossa tutkittiin yksilöitä heidän “innostuneesta” koirastaan. Korostaa vaatimusta ymmärtää olosuhteita, jotka johtavat niin paljon kuin ilmoitettua käyttäytymistä, ja löytää ratkaisuja sen sijaan, että syyttäisivät koiraa, koska ne ovat “innostuneita”.

Tiedot osoittavat, että koirat eivät pidä halauksista
Uskon, että olemme velkaa koirillemme maksaa paljon enemmän kiinnostusta vihjeille, joita he käyttävät epämukavuuden osoittamiseksi. Saatamme pitää koirista, mutta videoista, jotka näen jaetun päivittäin, uskon, että on poistettava, että monet meistä eivät ymmärrä niin paljon koirien tapoista kuin uskomme tekevämme.

Tekeekö Suuri koiran huono blogi?
En ymmärrä vastausta tähän. Yritin, tein todella, mutta se ei ole helppo kysymys. Sen sijaan, että keksin hyvän vastauksen, päädyin vielä paljon enemmän huolenaiheita siitä, miksi tarkistimme tekemämme asiat. Miksi tarkistat tekemäsi koiran blogit?

Tämä liiketoiminta haluaa käyttää koiran DNA: ta syövän korjaamiseen
Uuden käynnistyksen profiili, joka tarjoaa koiran DNA -testejä (kuten viisauspaneeli). Sen lisäksi, että he tarjoavat kuluttajille geneettistä tietoa omasta koirastaan, he toivovat tuottavan datajoukon geneettisiä tietoja, joita voidaan hyödyntää entistä enemmän tutkimusta koirien terveyteen ja hyvinvointiin ja käyttäytymiseen.

Marine on tavoite tarjota PTSD: tä kärsiville ammattilaisille palvelukoirilla
VA ei tällä hetkellä kata PTSD -palvelukoiria, koska niiden tehokkuus ei ole lääketieteellisiä todisteita. Toivon ehdottomasti, että jonain päivänä pystymme tarjoamaan paljon parempaa hoitoa PTSD: stä kärsiville, samoin kuin palvelukoirien tarjoaminen olisi fantastinen alku.

Suosikki koiran tarjoukset viikon

Starmark Bob-a-Lot Interactive koiran lelu 40%: n alennus-Amazon

Anna olla! Max Glow Sphere (tekee myös mahtavan melun) 35%: n alennus – Amazon

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, jos teet ostoksen, teen pienen palkkion.

Viikon suosikki koiran videoita

Yksi onnellisimmista tapaamisista, joita olen nähnyt. Kaikki tunteet…

Paljon kiitoksia siitä, että siitä ei ole koiraa tästä löytöstä:

Oletko koskaan yrittänyt treenata nuoren koiran kanssa?

Suositeltu lukeminen:

Roundup 79: Viikon suositut koiranartikkelit ja videot

Roundup 82: Edulliset koiranartikkelit, videot ja viikon tarjoukset

Roundup #2: Viikon suositut koiranartikkelimme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *