Roundup 79: Viikon suositut koiranartikkelit ja videot

0 Comments

Roundup 79: Viikon suositeltavat koiranartikkelit ja videot

Viimeksi päivitetty 22. toukokuuta 2018 kirjoittanut Puppy vuotaa 4 kommenttia
Miksi katukoirat voivat olla maailman totuudenmukaisin rotu helppoon menetelmään, jonka voit auttaa tutkijoita selvittämään, mikä on koirien kanssa kirjoitettujen elinikäisten yhteyksien takana, tässä on minun suositut koiranartikkelini. Toivon, että ilahdut heitä yhtä paljon kuin minä.

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Viikon suosikki koiranartikkeleita

Vain katukoirat ovat aitoja koiria | Nautilus
Syvän lyhyen artikkelin, joka koskee luonnollista valintaa, samoin kuin miksi sitä, jota me usein kutsumme katukoiriksi, Strays & Mongrels, on paljon enemmän kuin vain hylättyjä eläimiä – ne ovat tyyppejä, jotka ovat käsitelty sopeutumaan hyvin tarjoamaan ympäristönsä ja olosuhteet.

Onko koiran Halloween -puku seksisti | Washington Post
Myönnän, että tämä on aihe, joka ei koskaan edes ylittänyt mieleni ennen tämän artikkelin lukemista. Se herättää huolen – miksi käyttää miesten ja naisten merkintöjä koiran pukuihin? Lukuisat miehitysten aiheiset koiran pukut (palomiesten ja viranomaisten upseeri) tunnistetaan heti mieskoirille, kun taas lukuisat naiskoirille tunnistetut ovat tutus, ranskalaiset neitit ja vaaleanpunaiset cowgirls?

Aggressiivisen koiran lopettamisen epäoikeudenmukainen välttämättömyys | Dr. Andy Roark
Tämä ei välttämättä ole eniten kohottavia viestejä minulle, mutta se on totuudenmukainen katsaus koirien suuriin aggressiotilanteisiin, samoin kuin miksi ei aina ole yksinkertaista ratkaisua.

Koiran opettaminen sijaintikomento | Koirani tykkää
Yksi käytännöllisimmistä asioista, joita olen opettanut koirani, on “mennä paikoillesi” . Sen lisäksi, että tarkista uskomattoman tekniikan tai hoitaa lahjoja – tonnia fantastisia palkintoja ja se on avoinna vielä yksi 8 päivää.

Miksi Montrealin Pit Bull -kielto ei vähennä puremia | Positiivisesti
Katsaus viimeaikaiseen Montrealin laittamiseen pit-sonneihin, samoin kuin miksi nämä polvi-ääliöreaktiot rodustavat tietyt lainsäädännöt eivät todellakaan auta vähentämään koiran puremien määrää.

Mikä on pitkän kestävän yhteyden takana koiriin? Ja Uskotko koiraan?
Yritetään ymmärtää, miksi jotkut koirat luopuvat turvakoteista, kun taas toiset pysyvät yhdessä talossa, on jotain tutkijoita työskennellyt vuosia. Jos haluat auttaa heitä löytämään nämä vastaukset, voit suorittaa yksinkertaisen, 10-20 minuutin kyselyn. Se on saatavana koirien omistajille ympäri maailmaa, joilla on ollut koiransa vähintään 3 vuotta.

Rekrytoimme parhaillaan ihmisiä, joilla on ollut koiransa (koira) vähintään kolme vuotta osallistuaksemme tutkimukseen, jota suoritamme analysoidaksemme elementtejä, jotka vaikuttavat koirien harjoittelupaikkojen menestykseen. Tämän tekemisen yhteydessä olemme perustaneet joukon pelimaisia ​​testejä koirien arviointia varten, samoin kuin etsimme koiranomistajia, jotka olisivat valmiita osallistumaan tieteeseen arvioimalla heidän koiransa (t)

Viikon suosikki koiran videoita

Tällä on kaikki tunteet. <3 Vihje varpakävely kissan hälytyksen estämiseksi. Suositeltu lukeminen: Puppy vuotaa - vuoden 2014 kolmen parhaan blogin viestimme Roundup 35 - Edulliset koiranartikkelit, viikon tarjoukset ja videot Koiran roundup 29 - uskomattomat viikon artikkelit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *