Talviterveys- ja hyvinvointiehdotukset eläimille

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore3

On olemassa useita terveysehdotuksia, jotka ovat välttämättömiä pitämään mielessä yrittäessäsi pitää eläimiä terveenä talvikaudella. Niille eläimille, jotka tyypillisesti pidetään sisätiloissa, on erityisen välttämätöntä olla jättämättä niitä ulkopuolelle varmistaakseen, että ne ovat lämpimiä, kuivia, samoin kuin poissa viileästä luonnoksesta. Saatat haluta ajatella vaatteita näitä eläimiä lemmikkieläinten puseroilla, etenkin niillä, joilla on ohut hiuskerros, jotka kokevat paljon todennäköisemmin vakavien talvikauden lämpötilojen vaikutukset.

Vaikka takkaa käytetään asteittain, myös eläinten huoltajien tulisi ryhtyä varotoimenpiteisiin eläinten kanssa varmistaakseen, että ne eivät palaa, jos ne ovat yhtä lähellä. Talvikauden kuukausina eläimet voivat myös vaatia lisäkaloreita korvatakseen kehon aineenvaihdunnassa menetetyn lämmön pitäen ydinlämpötilat vakaina. On kuitenkin tärkeää antaa ylimääräisiä rasvaisia ​​loma -hoitoja, jotka voivat johtaa haimatulehdukseen tai mahdollisiin toksiineihin, kuten rypäleisiin, rusinoita ja suklaata.

Lomakoristeiset kasvit, mukaan lukien Holly ja joulutähti, voivat olla myrkyllisiä, jos ne nautitaan. Varmista lemmikkieläinten kanssa matkustaville, ettet jätä eläimiä yksin erittäin viileään autoon. Niille eläimille, jotka viettävät paljon aikaa ulkopuolella, voi olla käytännöllistä, että myös talossa on lemmikkieläinten ovi.

Erityisesti vakiintuneita iglooksia voi myös käyttää kylmän säällä. Ehdotan erittäin lämpimiä, eristettyjä turvakoteja, jotka ovat kohonneet maasta. Tämä on erityisen välttämätöntä kissojen kanssa, jotka yleensä etsivät suojaa autojen ja kuorma -autojen moottorien sisällä kylmän talvikauden kuukausina. On yleensä paljon parempi ottaa eläimiä lyhyemmille paljon säännöllisemmille kävelyretkille talvikauden kuukausien aikana, jotta vältetään pitkäaikainen altistuminen kylmille lämpötiloille.

Eläinten huoltajat vaativat samoin varovaisia ​​järvien, purojen ja lampien ympärillä, jotka yleensä jäävät yli, ja jotka aiheuttavat ympäristövaarat sekä ihmisille että lemmikkieläimille. Muita varovaisia ​​ympäristöelementtejä ovat varovainen seuranta pakesanestokemikaalien ympärillä, jotka ovat yleensä erittäin maukkaita kavereiden eläimille sekä, jotka voivat johtaa ruoansulatuskanaviin ja akuuttiin munuaisten vajaatoimintaan. Talvikauden kuukausina eläimiä voidaan myös kohdistaa kalliosuolalle, jota käytetään alueen teillä että jalkakäytävillä. Jotkut koirat ovat melko herkkiä kalliosuolalle, mikä voi johtaa kuiviin, halkeiluun tai haavautettuihin käpälöihin. Ehdotan yleensä ajankohtaisia ​​tuotteita, mukaan lukien E-vitamiini, aloe vera, samoin kuin vesiystävällinen teetä, joka voi yleensä rauhoittaa tulehtuneita ja halkeilua.

Vanhat niveltulehdukset voivat myös vaatia lisähoitoa talvikauden kuukausina, koska tämä on vuodenaika, jolloin vanhat, nyrkkinäiset tuskalliset nivelet voivat leimahtaa. Nämä eläimet voivat hyötyä erilaisista lääketieteellisistä hoidoista, mukaan lukien ruokavalion lisäravinteet, kuten hyvin nivelten tehostaja, proantozone, erittäin puhdas Omega 3 ja yucca -intensiivinen.

Onko lemmikkisi valmistautunut kylmään talvikauden kuukauteen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *