Teinkö niin? Michelle Knowlesin hoitamisen aiheuttamat ongelmat

0 Comments

28. helmikuuta 2020
Uutisfeedsissä on ollut runsaasti tarinoita sekä blogeja hoitamiseen liittyvistä vammoista sekä terveys- ja hyvinvointiongelmista, jotka näyttävät ilmestyvän lemmikin menemisen jälkeen taloon hoitoistunnon jälkeen.

On niin helppoa todeta, että lemmikkieläinkoiralla oli ongelma ennen tulemista salonkiin tai lukemattomia muita syitä, jotka joudumme joutumaan poistamaan itsemme syyllisyydestä vastuun estämiseksi.

Suurin osa meistä on hienoa ottaa velvollisuutta, kun olemme nikineet korvaa tai lemmikki on saattanut hypätä pöydältämme. Olen nähnyt, että pienet koirat poistavat puolikkaan oven yhdellä sidoksella pyrkiessään löytämään pakoreitin. Perhe -lemmikkieläimet päätyivät hätkähdykseen, kun tyhjiön tai HV -kuivaimen odottamaton melu kytketään päälle, samoin kuin lopullinen… kun lemmikki nuolee saksia, kun se on melkein valmis, aina valhin lemmikkikoira, jolla on poiminta omistajalla. Entä kuitenkin aiheuttamamme vahingot, jotka eivät näytä ihanteellista? Ihon ja hiusten ehtyminen sekä sieni -infektioiden antibakteerisen shampoon hyödyntäminen samoin kuin päinvastoin, tai ehkä puhtaanapitomenetelmemme eivät ole niin terveydellisiä kuin voimme uskoa, että ne aiheuttavat taustalla olevia ihoongelmia, infektiota, ehtymistä sekä Muita sairauksia tapahtuu.

Ihojen ja takin ehtyminen voi tapahtua monista syistä. Muutama heistä voi liittyä hoitamaamme menetelmään sekä tuotteisiin sekä menetelmiin, joita käytämme päivittäin. Vaikka koiran atooppinen ihottuma voi olla paljon taustalla olevia syitä, on paljon menetelmiä, joita se voidaan pahentaa salongissa. Shampoointi korvaamatta uimalla pestäviä öljyjä ei ole niin huono, kun tai kahdesti, vaikka pitkään, se voi aiheuttaa ihon epätasapainoa, koska se ei voi koskaan toipua kokonaan talirauhasen vaivaa, joka auttaa kiinnittämään ihon turvaamaan ihon samoin kuin kasvisto ja eläimistö tasapainossa.

Antibakteerisen shampoon käyttäminen sieni -infektioon tai bakteeri -infektioiden sienilääkkeisiin voi aiheuttaa kummankin kasvavan ja alkaa ajatella sairaan terveyden asteikkoja. Näen paljon koiria, joilla on seborreainen tila tai ihon kuiva ja paksuuntunut asteikko, jonka voi laukaista vakava öljyjen ja mineraalien puute tietyn ajanjakson ajan. Lemmikki päättyy diagnoosiin ”kroonisesta allergiasta” ja saadaan “lääkitys” shampoo, jota käytetään säännöllisesti ilman ihon terveyden ja hyvinvoinnin muutoksia.
Mainokset

Leikkaus myös huolellisesti voi myös olla erittäin haitallista perheen lemmikkieläimille, joissa on vartioi, jos juuria ei puhdisteta tai irrotettu etukäteen. Kuuluisat Schnauzer -kuopat ovat loistava esimerkki tästä. “Hän on vain lemmikki, joten vain avaa kuvionsa”, ei välttämättä ole paras asia tämän tyyppiselle lemmikkieläimelle. Vaikka #10 -kuvio voi näyttää jonkin aikaa sileältä, iho kasvaa ja toipuu paljon nopeammin kuin vartijakarvat voivat kasvaa, mikä johtaa loukkuun jääneisiin hiuksiin karkaistun ihon alla. Kaikki vikojen vartijan tukkaiset koirat on karsia sekä kevyesti ennen minkään tyyppisiä leikkauksia tämän tilan estämiseksi.

Yksi suurimmista ihosairauksien syyllisistä voidaan löytää puhtaanapitokäytännöissämme. Virheellinen hyödyntäminen työkalujen, kuten purkautuvien haravojen, liukastimien ja stripparien, sekä jopa ihon naarmuttaminen kynsillämme uimaprosessin aikana voivat kaikki jättää naarmuja ja hankauksia. Tämä voi jättää ihon alttiiksi bakteereille, hiivalle sekä muille toksilleille, jotka voivat tuhota iholle, samoin kuin muut kehon järjestelmät, jos ne jätetään tarkistamatta. Saastaisen turkin leikkaaminen voi tehdä mikro -naarmuja iholle sekä tuoda bakteereja sekä likaa tuoreessa ja alttiissa ihossa. Selviä ei puhdistamatta terät, niitä käytetään sitten jälleen kerran useilla perheen lemmikkeillä, jotka voivat epäilemättä tuoda toksiinit jokaiselle koskettavalle iholle.

Kun shampooa käytetään näissä perhelemmissä, joka on esisekoitettu sekä istuu saastaisessa pullossa, vielä yksi kerros likaa ja funk viedään sitten jo vaurioituneen ihon pintoihin. Kun tästä tulee sykli, perheen lemmikkieläimet, joita hoitamme rutiininomaisesti, voivat mennä paljon kuukausia osoittamatta minkäänlaista viitteitä sairaan terveyden ja hyvinvoinnin sekä “yhtäkkiä” infektiossa on ongelma.

Vaikka eläinlääkärin on nähtävä kaikki iho -ongelmat varmistaakseen, että taustalla olevaa tilaa, johon on puututtava, on myös paljon menetelmiä, joita voimme käyttää, jotka ovat vastuussa näiden olosuhteiden pahemmista. On aina hyvä aika tutkia hoitotekniikoitasi, puhtaanapito- ja rutiinia varmistaaksesi, että ne ovat tehokkaita, ja eivät vahingoita hoidossa oleville perhereille. ✂️

Kaikki yhteensä

2

Osakkeet

2

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *