Thundershirt avustaa Daisy hallitsee kesäpelejään

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore3

Voi! Olemme tulossa pelottavana vuodenaikana kissoille … se on käytännössä itseluottamuspäivä. Vaikka ilotulitus on melko katsottuna, kovat äänet satuttavat herkät korvani. samoin kuin ymmärrät mitä muuta? Olen verkossa Etelä -Floridassa ja tällä kertaa vuoden ympäri, on olemassa hienoja ukkosmyrskyjä, jotka voivat olla myös pelottavia kissoille.

Ymmärrän, mitä ajattelet: “Daisy, näytät maailman rohkeimmalta kissalta!” Vaikka näytän supersankarilta, pelkään jonkin aikaa. Katso takanani, myrsky on nyt menetelmässä! samoin kuin kuulin jo joitain ilotulitteita naapurustossani.

Tämä on siskoni Harley. Aina kun on kovaa ukkosta tai ilotulitusta, hän yleensä juoksee ja piiloutuu. samoin kuin hänen silmämunansa ovat aitoja suuria. Hän ei ole rohkea!

Tykkään juoksua sängyn alla, kunnes rannikko on selkeä. Joissakin tapauksissa minä jopa värisin vähän. Voit kuitenkin tehdä jotain muuta!

Voit käyttää tätä laitetta, jota kutsutaan ukkosta. Se on joustava puku, jota käytät auttaaksesi pysymään rauhallisena … sellainen kuin saaminen lempeä halaus!

Se on erittäin laihdutus, etkö usko? Se kietoutuu alavaunun ympärille ja kiinnittyy tarranauhoilla. Muista valita koko huolellisesti! Koko kulkee rintojen mittaamisesta. Vaikka arvioin vain 8 kiloa, vähän oli yhtä vähän muodoltaan ympärilläni olevani roly-poly-pyöreä kissa. Ai niin, minun on mainittava, että koirien koot ovat myös ukkoneita.

Professori Daisyn ehdotukset kissoille: Jotkut kissat eivät halua käyttää asioita, mutta eivät kuitenkaan ole huolestuneita, koska se on täysin vapaana kokeilla ukkosta. Jos se ei toimi sinulle tai et halua käyttää sitä tai muutat vain mieltäsi, voit palauttaa sen täyden hyvityksen! Jos päätät palauttaa ukkosen, ehdotan, että ostat paljon kissan herkkuja hyvitykselläsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *