[Uusi tuote] Novox carprofeen -pureskeltavat tabletit

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Lemmikkieläimien ikääntyessä yhteisistä ongelmista tulee tyypillisesti ongelma. Niveltulehduksen rajoitettu liikkuvuus voi olla vaikeaa lemmikkieläimille, jotka ovat tottuneet nauttimaan elämäntapasta juoksemisesta, hyppäämisestä ja pelaamisesta. Novox-karprofeenin pureskeltavat tabletit ovat helposti sovellettavia NSAID-lääkkeitä, jotka auttavat lievittämään kipua ja tulehduksia niveltulehduksen ja muiden niveltaudien takia, jotta lemmikkisi voi palata aktiivisen elämän nauttimiseen.

Lemmikkien auttaminen nivelkipulla

Vaikka ajattelemme yleensä nivelkipua jotain, joka tapahtuu myöhemmin elämässä vuosien kulumisen jälkeen, totuus on, että monet lemmikkieläimet kokevat sen koko elämänsä ajan. Jotkut koiranrodut ovat geneettisesti alttiita lantion, selän ja polvien ongelmiin.

Esimerkiksi saksalaisten paimenten tiedetään tyypillisesti syntyvän lonkan dysplasiassa, mikä on lantion epämuodostumia, jotka aiheuttavat ongelmia kävelyllä ja hyppäämisessä. Jotkut pienet koirat, kuten maltalaiset, Yorkies ja pomeranialaiset (muun muassa), ovat alttiita patellarille, joka on polvisuoja. Mäyräkoiran tiedetään kokeneen selkäkipuja pitkänomaisten ruumiinsa vuoksi. Merkkejä nivelongelmista, joita on tarkkailtava: sisältävät:

Vaikeus nousta valehtelu- tai istuntoasennosta

Muutokset kävellä tai juoksemaan tai kyvyttömyydessä

Nivelten nuoleminen

Kiinnostuksen menetys pelaamiseen

Kyvyttömyys kiivetä portaita

Napsahtaminen tai pureminen

Kuinka auttaa lemmikkejä nivelkipulla ja niveltulehduksella

Kissoissa ja koirissa on monia tapoja tukemaan yhteistä terveyttä. Ortopedisen lemmikkisängyn tarjoaminen auttaa lievittämään nivelten stressiä ja jäykkyyttä, jonka lemmikkieläimet kokevat nukkumasta kovalla lattialla. Ramppien tai vaiheiden käyttö lemmikkieläinten pääsemiseksi nousemaan korkeat huonekalut tai autot ja autot ja niiden ulkopuolet auttavat myös vähentämään nivelten tarpeetonta rasitusta.

Lemmikkisi päivittäisten lisäravinteiden antaminen voi olla erittäin tehokas tapa pitää liitokset toimivia kunnolla ja estää ruston hajoamisen. Tärkeimpiä ainesosia, joita etsitään hyvästä lemmikkieläinten liitoksesta, ovat glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja MSM.

Jos lemmikkisi osoittaa niveltulehduksen tai nivelongelmien oireita, voidaan tarvita reseptilääkkeitä kivun ja tulehduksen vähentämiseksi hänen elämänlaadunsa parantamiseksi. Eläinlääkäri voi määrätä tulehduskipulääkkeitä tai muuta lääkitystä kivun ja epämukavuuden minimoimiseksi.

Novox -karprofeeni pureskeltavat tabletit hoitavat niveltulehduksen kipua ja tulehduksia

Novox-karprofeenin pureskeltavia tabletteja koirille ovat edullisia, helposti kiinnitettäviä NSAID-lääkkeitä, jotka vähentävät niveltulehduksen aiheuttamaa tulehdusta ja kipua. Kuume- ja hallintakipujen vähentäminen leikkauksen jälkeen on myös arvokasta. Novox toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat kipua ja tulehduksia koiran kehossa.

Nämä maksa-maustetut pureskeltavat tabletit ovat maukkaita ja helpompia antaa koirillesi kuin perinteiset kapselit tai pillerit. Novox on yleinen vastaa suosittua, mutta kalliimpaa rimadyliä. Novox -karprofeenin pureskeltavat tabletit sisältävät saman ainesosan kuin Norocarp, Vetprofeeni, Carpaquin ja Putney -karprofeeni.

Novox -karprofeenin pureskeltavia tabletteja on saatavana vain reseptillä, ja ne ovat turvallisia yli 6 viikon ikäisille koirille. Sitä on saatavana 25 mg, 75 mg ja 100 mg: n lujuudet ja 30 ct, 60 ct ja 180 ct -pullot. Jos koirasi kärsii niveltulehduksen kipusta ja tulehduksesta, kysy eläinlääkäriltäsi, onko Novox -karprofeeniresevistä tabletteista sopivaa lemmikkisi.

ArthritisJoint HealthPet HealthPet -lääkkeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *