Vähennä kissan stressiä yhdellä yksinkertaisella laitteella

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

No, aikaisempi konseptini, joka pitää Harleyn miehitetyn Catnip Sardiinien kanssa, ei onnistunut tarkkaan suunnitellun menetelmän kanssa, mutta en ole kuitenkaan tarjonnut pyrkimykseni rauhaan ja rauhallisuuteen. Loppujen lopuksi en ole enää kevään siipikarja ja Harley on menossa viimeiseen hermoihini. Olen kuitenkin haudannut uuden suunnitelman, jonka uskon toimivan!

Sain tämän uuden Feliway-plug-in-hajottimen. Tämä on tarkoitettu monikartan kotitalouksille, kuten minun. Laatikossa todetaan, että se tuottaa rauhoittavan ilmapiirin ja sen on osoitettu auttavan vähentämään jännitystä ja kiistoja monikissa kodeissa “. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on pop-feliway-pullo plug-in-hajottimeen ja kiinnittää se poistoaukkoon. Se vapauttaa rauhoittavia feromoneja aivan kuten äiti kissojen julkaisemat, jotka auttavat säilyttämään harmonisen sidoksen kittien ja heidän äitinsä välillä. Tämä näyttää vain lipulta!

Uskon, että kuulen nyt Harley-Maniacin. Nopea, nopea, mennään pistorasiaan!

Hajotin tulisi kytkeä tilaan, jossa vietämme eniten aikaa. Laitoin tämän makuuhuoneeseen! Nyt odotan vain rauhan alkamista. Älä huoli, kukaan paitsi kissat eivät voi hajuttaa sitä, jotta se ei haise taloa!

Muutin Harleyn sängyn paremmin hajottimeen vain ollakseen tarkka, että hän saa siitä paljon. Toistaiseksi niin hyvä! Tämä järjestelmä kattaa 500-700 neliöjalkaa ja kestää 60 päivää. Nyt istun vain takaisin ja nautin Feliway Harleyaway -lomastani!

kissan käyttäytyminen kissan kissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *