Vaativatko lemmikkisi rasvahappojen lisäyksen?

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore6

Sana uskomatonta käytetään samoin kuin liiallinen menetelmä, samoin kuin nykyään. Uusi matkapuhelin, uusi kamera, uusi auto, kaikki, mikä on uusi tai erilainen, vaikuttaa ihmisiin kävellä ympäri ilmoittaen “Se on hämmästyttävää!” Mielestäni kiehtovaa on, että kun katsomme ympärillemme ja yritämme löytää uskomattomia asioita, kaipaamme usein totuutta, että kaikkein uskomattomin asia on todella me. Kehomme ja muiden nisäkkäiden ruumiit ovat aidosti kysymysteoksia, jotka toimivat paljon paremmin kuin minkäänlaista ihmisen tekemää valmistajaa tai gadgetia. Kehollamme on aidosti uskomaton tapa säätää itseään, huolehtia itsestään, tuottaa asioita ja tehdä muita uskomattomia asioita yksinään ilman kenenkään panosta. Paljon parempi kuin minkä tahansa tyyppinen kemiakoe, kehomme voivat ottaa yhden hyödytöntä yhdisteen ja muuntaa sen asiaksi, jota vartalo voi käyttää. Jotkut aineet näyttävät kuitenkin olevan hyötyä, mutta nisäkkäät eivät kuitenkaan syntetisoi riittävästi. Esimerkki tästä on Omega -3 sekä omega -6 -rasvahapot.

Rasvahapot ovat ruokavalion rasvojen rakennuspalikoita, samoin kuin ne ovat hyödyntäneet hormonien edistämisessä, eristyksessä, solurakenteen turvallisuudessa sekä monissa muissa tarvittavissa toiminnoissa. Nämä rasvahapot koostuvat hiilestä, vedystä ja hapesta, jotka asettavat vaiheen helpottamaan immuunitoimintaa, energiantuotantoa sekä hyödyntämistä sekä tulehduksen vähentämistä.

Vaikka tutkijat tekevät tutkimuksia, joissa verrataan omega -rasvahappojen lisäravinteita lumelääkettä käyttäville, he näyttävät saavan sekoitettuja tuloksia, on jotain ilmeistä lemmikkieläinten omistajille, jotka ovat antaneet heille lemmikkieläimille. Lemmikkieläinten omistajat ovat ilmoittaneet kerta toisensa jälkeen, kun perheensä lemmikkieläimille omega -rasvahappojen lisäravinteet, perheen lemmikkieläimet näyttävät terveellisemmiltä, ​​heillä on kiiltävämpi iho, heillä on vähemmän irtoamista ja näyttävät olevan paljon enemmän energiaa. Vaikka nämä raportit eivät ole tieteellisiä todisteita, olen kuullut ne yleensä riittävästi uskoakseni, että siellä on jotain ja laittaa omat koirani niihin. Sen perusteella, mitä olen henkilökohtaisesti nähnyt, lemmikkikoirani taistelee sitä hyödyntämään paljon enemmän ennen lisäravinteen ottamista, samoin kuin hänen takkinsa puuttui vetoomus, joka sillä on tänään. En voi olla tarkka, se on kuitenkin lisäravinteita, jos olisin uhkapelien mies, uskon, että se olisi riskitön veto.

Puhutaanpa asioista, jotka ymmärrämme näiden rasvahappojen erityisistä, samoin kuin joistakin asioista, jotka olemme kuulleet omistajilta ja tutkijoilta riittävästi, että se voi olla syytä mainita. Omega-3-rasvahapot sisältävät linolihappoa (ALA), eikosapentaeenihappoa (EPA) sekä dokosaheksaeenihappoa (DHA). Monet ajattelevat omega-3-rasvahappoja, jotka eivät ole välttämättömiä, mutta jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että alfa-linolihappo on erittäin tärkeä osa lemmikin ruokavaliota. Omega-6-rasvahappoja ovat linolihappo (LA), gamma-linolihappo (GLA) sekä arakidonihappo (AA). Omega-6-rasvahappoja ajatellaan tarvittavista rasvahapoista ottaen huomioon, että niitä ei luonnollisesti syntetisoitu kehossa, samoin kuin sekä koirat että kissat tarvitsevat linolihappoa, samoin kuin kissat tarvitsevat myös arakidonihappoa.

Joitakin omega-6-rasvahappojen lähteitä ovat maissiöljy, pellavansiemenet, rypsiöljy, maapähkinäöljy; Omega-3-rasvahappojen lähteitä ovat muun muassa paljon kaloja, kuten lohta, silliä, sardiineja, tonnikalaa, taimenia, sekä makrillia.

Yleensä omega-3 sekä omega-6-rasvahappoja tarvitaan kolesterolin sekä triglyseridien, tyypillisen aivojen toiminnan, vision, lisämunuaisen toiminnan, aineenvaihdunnan sekä immuunijärjestelmän tarkoituksenmukaisen funktion tyypillisen ja aineenvaihdunnan sekä triglyseridien, tyypillisen aivojen aineenvaihduntaan muun muassa. Rasvahappojen ratkaisevan toiminnan takia niitä on käytetty allergioiden, munuaissairauksien, korkean kolesterolin, niveltulehduksen, käyttäytymisongelmien sekä ihon ja päällysongelmien hoidossa.

Omega-6-rasvahapot auttavat pitämään tulehduksia kurissa, sillä on hyödyllinen vaikutus verenpaineeseen, avusta hyytymiskohta, joka puolestaan ​​mahdollistaa vammat parantaa nopeammin, samoin kuin tämä rasvahappo on myös osoitettu säilyttävän kiiltävän kerroksen sekä Pidä iho terveenä. Monet ihmiset käyttävät Omega-6: ta pienentääkseen lemmikkieläinten leviämistä ja auttamaan koiria sekä kissoja säilyttääkseen “loistaa”, joka viittaa terveelliseen lemmikkieläimeen.

Omega-3-rasvahapot auttavat moduloimaan allergioita ja tulehduksia, auttavat pitämään silmät terveinä ja parantamaan visiota, auttavat pitämään veren ohuena ja jopa toimimaan antioksidanttina päästämällä eroon ilmaisista radikaaleista.

Onko näillä rasvahapolla minkäänlaisia ​​sivuvaikutuksia? No, kun otetaan huomioon, että melko paljon mitä tahansa, on ratkaisevan tärkeää olla liioittelematta annoksia (mikä tahansa). Minäovat tarkistaneet paljon tutkimustutkimuksia, jotka viittaavat tietyn omega-6: n suhteen säilyttämiseen omega-3: een; Nämä tutkimukset eivät kuitenkaan näytä aina olevan yhtä mieltä siitä, minkä suhteen on oltava. Yleensä jalostetulla lemmikkieläinruoalla on paljon enemmän omega-6 kuin omega-3, joten voi olla järkevää lisätä paljon enemmän omega-3: n lemmikin ruokavalioon. Omega-3: n ylimääräisellä saannilla voi kuitenkin olla epäsuotuisia vaikutuksia lisäämällä ilmaisia ​​radikaaleja. Omega-6 suurina annoksina on taipumus lisätä tulehduksia. Sekä omega-3: lla että omega-6: lla on vaikutusta hyytymiseen ja verenvuotoon. On ratkaisevan tärkeää ymmärtää, että jos lemmikkieläin on ohua, näitä lisäravinteita ei saa käyttää, ellei PET: tä hoitavan eläinlääkärin erityisesti ehdota.

Kuten aina, jos sinulla on minkäänlaista lääkityksiä koskevia huolenaiheita, soita 1800Petmeds -apteekkille, joka auttaa vastaamaan sinulle sinulle.

Virheellinen valvontatutkimus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *