10 huolenaiheita eläinlääkärisi haluaa sinun kysyvän See

0 Comments

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksen aikana facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore7

Oman lääketieteellisen hoidon avulla on yleisesti ehdotettu kysyä paljon enemmän huolenaiheita lääkärin toimistossa. Ymmärsitkö, että täsmälleen samat suositukset koskevat lemmikkisi eläinlääkäriä? Kysymällä paljon enemmän huolenaiheita lemmikkisi seuraavan eläinlääkärin vierailun aikana, et vain auta maksimoimaan lemmikkisi terveys- ja hyvinvointihoitoa, mutta varmistat, että saat myös kaiken irti jokaisesta vierailusta. Tämän aiheen käsittelemiseksi kysyimme kokonaisvaltaista eläinlääkäriä Dr. Dym: tä hänen panoksestaan ​​huolenaiheista, joita hän ehdottaa lemmikkieläinten omistajien kysyvän eläinlääkärin vierailujen aikana.

1. Mitä uskot näistä tiedoista, jotka löysin Internetistä?

Lemmikkieläinten omistajia on yleensä saatavana paljon ennakkokäsityksiä lemmikkieläinten sairauksista sen lisäksi, kuinka eläinlääkärin on käsiteltävä tai ei tarvitse käsitellä. Selaaessaan Internetissä indikaatioita ja hoitoja voidaan olla hyödyllisiä, mutta muissa tilanteissa tällaiset tiedot voivat olla hämmentäviä ja/tai jopa epätarkkoja, jotka liittyvät heidän perhe lemmikkieläimiensä diagnosointiin ja/tai hoitamiseen kotona. Seurauksena on, että jos yrität yleensä diagnosoida olosuhteet Googlen avustuksella, kysy aina eläinlääkäriltäsi etukäteen löydetyistä tiedoista.

2. Mistä verkkoresursseista voin luottaa lääketieteellisiin tietoihin lemmikkini tilasta?

Eläinlääkärit saattavat tuntea tai eivät ole perehtyneet mihin sivustoihin voidaan luottaa tai onko tiedot luotettavia, mutta asiakkaiden vaatimus tiedosta tietyistä verkkoresursseista ennen sokeasti suosituksia, jotka eivät välttämättä ole tarkkoja. Esimerkiksi 1-800-PetMeds-blogin sekä PET-terveys- ja hyvinvointikeskuksen informaatioaineistoa tutkivat eläinlääkärit sekä lisensoidut apteekkarit. Näillä alueilla toimitettuja suosituksia on välttämätöntä huomata, että lemmikkisi eläinlääkärille ei saa koskaan käyttää korvaamista.

3. Mitä voin tehdä auttaakseni estämään tämän toistumisen?

Tämä riippuu diagnosoidusta tilasta; Kuitenkin rutiininomaisen terveys- ja hyvinvointihoidon, kuten iho -infektiot sekä kuumia pisteitä, tämä saattaa kuitenkin viitata kiinni kirppuun sekä punkkien ennaltaehkäisevään lääkitykseen. Rutiininomaisen hoidon pitäminen on paljon helpompaa kuin koskaan nerokkaiden tuotteiden, kuten Seresto -kauluksen kanssa, joka hylkää kirput, ja punkit 8 peräkkäiseen kuukauteen , Liikunta, ympäristön rikastushoitot jne.

4. Miksi määrität tämän lääkityksen lemmikilleni, samoin kuin mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset tai lääkityksen vuorovaikutukset?

Monilla eläinlääkäreillä on yleensä apteekkeja terveydenhuoltolaitoksessaan, joissa heidän on toimittava samanlaisia ​​toimintoja kuin ihmisen apteekista jakamalla lemmikkieläinten reseptilääkkeitä. On erittäin tärkeää, että lemmikkieläinten omistajat ymmärtävät, mitä heidän perheen lemmikkieläimiä määrätään, miksi lääkitystä määrätään, samoin kuin mitä määrätyn lääkityksen mahdolliset vaarat voivat olla. Iatrogeeninen sairaus on seurausta lääkärin virheestä tai lääkitysreaktiosta/vuorovaikutuksesta, samoin kuin se on tärkeä keskustelu lemmikkieläinten omistajille eläinlääketieteellisen terveys- ja hyvinvointihoidon toimittajien kanssa lemmikkieläinten riskin minimoimiseksi.

5. Vaatiiko lemmikkini todella antibioottia hänen sairauteensa?

Antibioottien diagnosoinnissa sekä ihmisen että eläinlääketieteen antibioottien liiallisessa käytössä on johtanut antibioottiresistenssin etenemiseen, mikä on yksi syy siihen, että lemmikkieläinten omistajien on mietittävä kysyttävää, onko antibiootti tarpeen.

Esimerkiksi tyypilliset ylähengitysolosuhteet, kuten kohtalainen kennel -yskä koirilla ja kissojen aivastelu/nuuskaaminen, ovat yleensä pääosin virusperäisiä. Seurauksena on, että antibiootteja ei todellakaan tarvita näissä tilanteissa. Tyypillinen olosuhde kissan eläinlääketieteellisessä menetelmässä on, kun kissoilla on alhaisemman virtsateiden sairauden oireita (kiireellisyys, kiristyminen, samoin kuin veri virtsassa) sekä eläinlääketieteellisestä tutkimuksesta ovat osoittaneet, että valtaosassa näistä kissoista ei ole bakteerien virtsatietä infektiot. Tällaiset eläinlääkäreiden ja lemmikkieläinten omistajien väliset keskustelut auttavat minimoimaan resistenttien superbugien nousun ja viimeaikaisen lisääntymisen metisilliiniresistenttien bakteeri -infektioiden (tunnetaan nimellä MRSA) lisäksi, mikä on ratkaisevan tärkeää paitsi eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille, lisäksi, eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille, lisäksi, lisäksi eläin Kuitenkin lopulta oma terveydemme ja hyvinvointi sekä selviytyminen.

6. Kuinka huolehdit omien perhe lemmikkieläimistäsi tämän tilan hallinnassa tai keskustellaan lääketieteellisistä tai kirurgisista valinnoista?

Vaikka eläinlääkäreille voi olla käytännöllistä käydä läpi sen, mitä he tekisivät, jos tämä olisi heidän oma lemmikki, diagnostiikan tai hoitosuunnitelmien suhteen, jokainen asiakas ja olosuhteet ovat erilaisia, samoin kuin mikä on ihanteellistaJos lemmikkieläin, jos se olisi eläinlääkärin eläin, ei välttämättä ole ihanteellinen päätös eläinten huoltajalle. Esimerkiksi eläinlääkärin ja palveluiden kustannukset, lisäksi asiakkaiden kyky käsitellä tai hoitaa erityisiä sairauksia kotona, selvitetään tapauskohtaisesti, mikä on paras diagnoosi ja/// tai hoitosuunnitelma jokaiselle tapaukselle.

7. Kuinka paljon kokemusta sinulla on diagnosointi ja/tai käsittelet tätä erityistä tilaa lemmikkissani?

Kasvavan monimutkaisuuden sekä sekä ihmisen että eläinlääketieteen erikoistumisen vuoksi olisi käytännöllistä, jos lemmikkieläinten omistajat kysyisivät eläinlääkäriltään kokemuksestaan ​​työskennellä nykyisen lemmikin diagnosoidun tilan kanssa.

Eläinlääketieteen tulevaisuus on erikoistuminen erilaisissa elinjärjestelmissä sekä sairauspatologioissa. Kun eläin muodostaa monimutkaisen tilan, kuten syöpä, neurologiset sairaudet, sydänsairaudet tai krooniset ruuansulatusongelmat, eläinlääkärille on käytännöllistä ilmoittaa lemmikkieläinten omistajille, mitä hän voi tarjota käytännössään, tai lähettäkäätkö eläinlääketieteellisen asiantuntijan tarvitaan.

8. Mikä on paras ruokavaliosuunnitelma ruokkia lemmikkilleni, ostaakseen heidät terveinä ja/tai avustaa tietyn sairausolosuhteen hallinnassa tai pysäyttämisessä?

Function -ruokavaliosuunnitelman ja ravitsemuspelin vuoksi sekä pysähtymisessä että akuutin/kroonisen sairauden olosuhteiden hallinnassa asiakkaille on tärkeää kysyä eläinlääkäriltä lemmikkieläinten ruokavaliosuunnitelman tarpeita. Esimerkiksi krooninen sydän ja/tai sydän- ja verisuonisairaus saattavat tarvita vähärasvaista suolaa; Pienempi proteiiniruokavalio voidaan tarvita kroonisella maksalla ja/tai munuaissairaudella; Kirja- tai hydrolysoidut proteiiniruokavaliot voivat tarvita kroonisiin iho -allergioihin ja/tai ruuansulatuskanaviin jne.

Kokemukseni ja mielipiteeni mukaan ennaltaehkäisevän ruokavalion neuvontaan uskon, että on hienointa kysyä neuvoja kokonaisvaltaisen eläinlääketieteen eläinlääkärillä, koska tavanomaiset eläinlääkärit saavat erittäin vähän koulutusta ravitsemuksesta perinteisessä lääketieteellisessä instituutiokoulutuksessa. Perhe -lemmikkieläimille, jotka eivät vaadi erityisiä ruokavaliovaatimuksia, nämä ovat suosituimpien lemmikkieläinten ruokia.

9. Mihin meidän on keskityttävä ennen seuraavaa eläinlääketieteellistä vierailua?

Kun tila on diagnosoitu tai hoidettava perusteellisesti, se olisi käytännöllistä eläinlääkärille, asiakkaalle ja lemmikkieläinten tulevalle hoidolle, jos asiakkaat kysyvät seuraavista vaiheista. Tämä korostaa ennaltaehkäisevän hoidon arvoa sen sijaan, että se olisi reaktiivista. Tähän voi kuulua ennaltaehkäisevän lisäravinteiden, ruokavaliohoitojen, tapojen säätöhoitojen jne. Lisäksi ennaltaehkäisevän hoidon perustavanlaatuinen ennaltaehkäisevä hoito jne.

10. Milloin sinun täytyy nähdä lemmikkini uudelleen?

Eläinlääkäreiden yleisesti lannistava tilanne on tarkalleen, kuinka yleisesti asiakkaat eivät noudata hoito -ehdotuksia hoidon ohjelman loppuun saattamiseksi. Esimerkiksi koko reseptin suorittaminen sen lisäksi, milloin lemmikki on nähtävä jälleen seurannassa. Monta kertaa lemmikin tila parantaa vain osittain tai toistuu nopeasti, joten on tärkeää ymmärtää, milloin lemmikkisi tuoda seurantatutkimukseen varmistaaksesi, että hoito on onnistunut.

Mikä on ollut kokemuksesi siitä, että olet paljon äänekäs lemmikkisi eläinlääkäri -vierailujen aikana? Onko olemassa erityisiä huolenaiheita, jotka aina kysyvät tentin aikana? Jaa ajatuksesi kommentteihin!

Lemmikkieläinten terveys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *