Jess Okonin, CPACP, CFG, PTI, hoitaminen suuruudelle

0 Comments

31. tammikuuta 2018
Vuosikymmenen kokemuksessani hoitopöydän takana olen törmännyt lukuisiin ”vaikeat” koirat. Ymmärrät ne, joista puhun; Tap -tanssijat, koiran suljettu, litteä pannukakku, joka ei voi tuoda itseään seisomaan, samoin kuin henkilökohtaisen suosikkini – snarling, keuhkojen koiran yrittäen purra sakset kädestäsi.

Markkinoidemme historia maalaa kuvan siitä, mitä me kutsumme ”Groomersin mentaliteetti”, tee mitä sinun on tehtävä saadaksesi tehtävän, asenne. Olemme tuottaneet syttymisiä pitääksemme ne paikallaan, meillä on puhaltaa -dry -laatikoita, riippumattoja kynsien leikkaamista varten – kaikki nämä työkalut, jotta tehtävimme helpottavat. Tekevätkö he todella koiran elämästä parempaa? Tuotammeko positiivisen ilmapiirin kuntouttamaan koiran, joka on kauhistunut hoitosta?

Lemmikkimarkkinat ovat muuttuneet. Tämä muutos on ollut positiivinen, samoin kuin olen varma, että voimme kaikki todistaa alan rahallisen kasvun viimeisen 10 vuoden aikana. Kotitaloudet maksavat paljon enemmän rahaa koiran päivähoitoon, etsivät positiivisia vahvistuksen kunto -ohjaajia, ja kaiken kaikkiaan tyypillinen lemmikkieläinten omistaja välittää paljon enemmän koiriensa hyvinvoinnista ja rikastumisesta. Nyt kuinka voimme rinnastaa sen hoitopöydälle?

Minulla on ollut erittäin onnekas kokemus siitä, että voin työskennellä useiden lisensoiduiden asiantuntijakoirien kouluttajien kanssa, samoin kuin olemme pystyneet laatimaan positiivisen koulutussuunnitelman erityisesti koirille, jotka tarvitsevat elämää pitkiä hoitamista (ajattele oodleja Doodles, jonka olet tullut).
Mainokset

Tämä kesti hetken, kun ymmärrän; Kesti aivan erilainen kärsivällisyys, jota monilla groomereilla (mukaan lukien itse) ei ole. Meitä käytetään pintatuotteen välittömään tyydytykseen; Skin kuin muutamassa tunnissa ja seuraavaan. Nyt ei kuitenkaan ole kyse alkamisesta, mutta kysymys siitä, kuinka paljon voin tehdä tällä peloissaan, murisee koiran ennen kuin hän osuu seinään ja yrittää purra minua? Kuinka voin tehdä tästä erittäin kovaa, pelottavaa kokemusta paljon hauskempaa; Tee tästä peli ja ohjaa tätä koiraa todella ilahduttamaan hoitamista?

Otin pari vaikeinta koiraa, jotka minun piti hoitaa, istuin heidän vanhempiensa kanssa samoin kuin keksimme suunnitelman yhdessä. Keksin tasaisen hinnan kustannukset neljästä viikosta hoitamisesta ja selitin vanhemmille, että haluan nähdä koiran viikoittain, jotta voin vähän saada tehtävän täysin valmis.

Yksi viikko teimme kynnet, seuraavan viikon korvat ja niin edelleen. Joka kerta, kun menet erittäin hitaasti, hyödyntäen kiusaajakeppejä, herkkuja, samoin kuin maapähkinävoin leviämistä hoitovarressa, kunnes viime kädessä nämä koirat hyppäsivät hoitopöydälle, pyrstöt odottavat seuraavaa peliä (konttipeli on suosikkini) samoin kuin heidän herkkujensa.

Ennen kuin ymmärsin sen, minulla oli paljon koiria tässä suunnitelmassa, samoin kuin saada koiria, joita muut groomerit olivat myös pitäneet “aggressiivisia” sulhanen. Kun kaikki nämä koirat tarvitsivat, oli kärsivällisyyttä, itseluottamusta sekä joku ottamaan aikaa ohjata heitä siitä, että hoitaminen ei ole pelottavaa. Heidän vanhempansa olivat innoissaan tuloksista, samoin kuin leikkaukset olivat paljon parempia ja paljon enemmän valmiita.

Groomersilla on voima muuttaa elämää. Huolenaihe on, kuinka paljon {lisää} työtä olemme valmiita laittamaan asiakkaillemme? Vastaus minulle on yksinkertainen. Jos voin kehittää positiivisen yhteyden koiraan, joka on elinikäinen asiakas; Se on asiakas, joka lähettää sinulle viittauksia; Se on asiakas, joka arvostaa aikasi ja energiaa, joka menee koiran tekemiseen hyvin kumoamiseksi ja onnellisemmaksi koiraksi, sitten olen valmis laittamaan työhön. ✂

Jess aloitti ammattinsa koiran maailmassa parhaiten lukiosta aloittaen Bather/Blow Dryerinä. Eläinten elinikäinen innostus eläimistä, hoitaminen oli ihanteellinen istuvuus. Jessin ammatti on haarautunut hoitopöydän ulkopuolelle, mutta hoitaminen pysyi aina hänen iloina ja rakkautensa. Jess toimii nyt koiranhoidon johtajana Paws -koirankoulutuskeskuksesta, joka valvoo koko koiran terveyttä ja hyvinvointia sekä onnea hoitoosaston lisäksi. Jess on osa ensimmäistä asiantuntijaryhmää, joka saa akkreditointinsa asiantuntija -eläinten hoidossa Eläinten hoidon akkreditointineuvoston kanssa.

Kaikki yhteensä

52

Osakkeet

50

0 –

2

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *